ÁLLATI CUKISÁGOK

Tuki szerint a világ... - Avagy látogatás nyávogiéknál!

Szerző:
Szabó Anna
Nőtt a létszám a cicaszeparéban – mert hogy nálunk cicák is vannak ám! Spanci, jó szokásához híven, megint egy új nyauval jött haza! Szerintem a ciccek lesik, hogy mikor teszi ki a lábát a farmról és hanyatt homlok odarohannak elé és eszeveszett nyauzással adják tudtára, hogy ők szegény, szerencsétlen, éhes maccsok, akik csak és kizárólag rá számíthatnak!

 

Nem tudják, hogy kár ennyire strapálni magukat, mert ha fele ennyire sipákolnának, Spanci akkor is elolvadna és becuccolná őket a nyávogós lakosztályba! Gondoltam bemegyek nyávogiékhoz és megnézem magamnak, ki az a kiscica, Akin ma segíteni kellett.

Ejj, de jó dolguk van nyávogiéknak...

Hát én nem vagyok egy kimondott macskafan, de ez a nyau nagyon édes! Egyelőre Újciccnek hívjuk, még gondolkodunk a hozzáillő néven.

Ő itt Újcicc - még gondolkodunk, mi is legyen a neve... Nincs valami jó ötletetek?

Ha már bent voltam, a többiekkel is lepacsiztam, érezzék a törődést!

Csak úgy megsugom, hogy ettem egy-két tál macskatápot, de be ne fújjatok Spancinak! Magdianyus erre csak annyit mondott: „Csak vigyázz, rá ne kapj, mint maci a lépes mézre!"

Mai gazdikereső Barátom: FIGARÓ! - jelenleg Neki keresünk gazdit!


Ne keresd benne a sevillai borbélyt, keresd inkább az idősödő spániel legényt, aki kerül minden cselszövést és fortélyt! Ő csak szeretni akar, tartozni valakihez, akivel megoszthatja a hétköznapok örömeit és az ünnepek különlegességét!

Heverészni a gazdi mellett, nagyokat sétálni, kirándulni, részt venni mindenben, ami a gazdival kapcsolatos – ez minden vága. Ha szeretnéd, hogy Figaró a társad legyen és az életed minden pillanatát megosztanád vele, mint az operában: "Figaró kint, Figaró bent, Figaró fent és Figaró lent", hívd a 06 30 998 3947-es telefonszámot, kérd Figarót és kezdjétek el az első felvonást!

És ne feledjétek, folytatás következik... holnap is írok ám!

Addig is itt tudtok lájkolni és olvasgatni engem >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL