2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyalszerepben...

Barabás Fruzsina

Talán nem véletlen az, hogy az angyalokat a leggyakrabban kecses, törékeny, szépséges nőként ábrázolják, bájos tekintettel, kedves mosollyal. Az angyalok, habár jólelkűek és segítőkészek, korántsem gyengék, sőt, olyannyira erősek, hogy rengeteg terhet képesek cipelni a vállukon, akárcsak mi, nők.

 

Egy hétköznapi nő, élete során többféle szerepbe kóstolhat bele. Ilyen a feleség-, az anya-, a nagymama-, valamint, amiről most lesz szó, az angyalszerep. Mindez egyrészt abban nyilvánul meg, hogy ösztönösen tudunk gondoskodni a párunkról, családunkról. Nem várunk el viszonzást azért az önzetlen szeretetért cserébe, amit adunk. Ha problémával találjuk szemben magunkat, igyekszünk minél hamarabb megoldást találni rá. Az angyalszerep - ha lehet ezt mondani - megköveteli az önzetlenséget. Egy nő életében egy bizonyos idő után átértékelődnek a dolgok. Eljön az az idő, amikor már nem az ÉN lesz a fontos, nem az fog a középpontban állni. Nos, ekkor fog igazán kiteljesedni az angyali szerepkör.Amikor már nem csak saját magunkról kell majd gondoskodnunk, hanem egy másik személyről is, amikor nem csak a saját érdekeinket kell majd szem előtt tartanunk, hanem az övéit is. Nem szabad, hogy mindez teher és fáradtság legyen számunkra, mert ha ez így van, akkor azt nem szívből tesszük és az bizony egy idő után rossz irányba fog minket vezetni. Ám ha valaki ezt az odaadó gondoskodást önzetlenül teszi, akkor fog igazán megmutatkozni angyali mivolta.

Ha egy nő boldog, az látszik rajta. Elárulják a mozdulatai, a gesztusai, a mimikája. Kiül az arcára a nyugodtság és az „angyali báj”. Az angyalok egyik fő tulajdonsága a gondoskodás. A nőknél ez természetükből fakadóan jön, hiszen gondoljunk csak a babáival játszó kislányra. Öltözteti, fürdeti, megfésüli őket. Majd később, amikor a kislányból édesanya válik, ugyanilyen odaadóan gondoskodik és törődik majd a saját gyermekeivel is. Amikor már a gyermekek nagyobbacskák lesznek, igyekszik majd terelgetni őket a jó útra, pont úgy, ahogyan az angyalok próbálják az embereket.

Másrészt az angyalszerep a nők erejében mutatkozik meg. Lehet, hogy fizikailag gyengének tartanak bennünket, de lelkileg nagyon erősek tudunk lenni. Rendelkezünk azokkal a tulajdonságokkal, amelyek segítségével könnyen átlendülünk egy-egy nehéz helyzeten. Képesek vagyunk a legkilátástalanabb helyzetben is optimisták és bizakodóak maradni, mert tudjuk, hogy nincs olyan, hogy ne tudnánk megoldani az adott helyzetet.

Egyet tehát bizton állíthatunk, az angyaloknak és a nőknek sok közös vonása van. Aki kedves és segítőkész az emberekkel arra gyakran mondják, hogy „Te egy angyal vagy!” Nem véletlen ez a hasonlat, hiszen még ha nem is látjuk az angyalokat, jelenlétüket érezzük, rendelkeznek egyfajta pozitív kisugárzással, amelyet érzékelünk bárhol is legyünk.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból? - Válaszolnak rá a csillagok!

Mindenki követ el hibákat, ez teljesen természetes, hiszen azokból tanulunk, általunk fejlődhetünk. Ezért nem szabad ostorozni magunkat, mikor hibát vétünk, hanem örülni kell a lehetőségnek, hogy tanulhatunk, és így kevesebb lesz az esélye annak, hogy legközelebb is elkövetjük. Vajon a csillagjegyed alapján te könnyen vagy nehezen tanulsz a hibáidból?

Tovább »
5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

5 jel, hogy a kapcsolatod előre el volt rendelve

Minden kapcsolatban utalnak bizonyos jelek arra, hogy az ikerlángoddal vagy éppen a lelkitársaddal találkoztál, ahogyan arra is, hogy a találkozás karmikus volt-e, vagy csak megtörtént magától. Ha párkapcsolatodban felismered ezt az 5 jelet, akkor nagy a valószínűsége, hogy az nem véletlenül alakult ki, hanem előre el volt rendelve.

Tovább »
Válassz egy imát és mondd el az Ősz Angyalainak, hogy tökéletes őszi időszakod legyen

Válassz egy imát és mondd el az Ősz Angyalainak, hogy tökéletes őszi időszakod legyen

Legyen az őszi időszakot pont olyan, mint amilyennek szeretnéd! Jöjjön eső, ború, és hideg idő, te varázsolj bele színt! Válassz egyet – vagy akár mindet! – az Ősz Angyalainak imái közül és fordulj hozzájuk segítségért vagy útmutatásért! Szeptember, Október és November Angyala csak arra vár, hogy segíthessenek, de ehhez az kell, hogy Te megtedd az első lépést feléjük!

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép