2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyalszerepben...

Barabás Fruzsina

Talán nem véletlen az, hogy az angyalokat a leggyakrabban kecses, törékeny, szépséges nőként ábrázolják, bájos tekintettel, kedves mosollyal. Az angyalok, habár jólelkűek és segítőkészek, korántsem gyengék, sőt, olyannyira erősek, hogy rengeteg terhet képesek cipelni a vállukon, akárcsak mi, nők.

 

Egy hétköznapi nő, élete során többféle szerepbe kóstolhat bele. Ilyen a feleség-, az anya-, a nagymama-, valamint, amiről most lesz szó, az angyalszerep. Mindez egyrészt abban nyilvánul meg, hogy ösztönösen tudunk gondoskodni a párunkról, családunkról. Nem várunk el viszonzást azért az önzetlen szeretetért cserébe, amit adunk. Ha problémával találjuk szemben magunkat, igyekszünk minél hamarabb megoldást találni rá. Az angyalszerep - ha lehet ezt mondani - megköveteli az önzetlenséget. Egy nő életében egy bizonyos idő után átértékelődnek a dolgok. Eljön az az idő, amikor már nem az ÉN lesz a fontos, nem az fog a középpontban állni. Nos, ekkor fog igazán kiteljesedni az angyali szerepkör.Amikor már nem csak saját magunkról kell majd gondoskodnunk, hanem egy másik személyről is, amikor nem csak a saját érdekeinket kell majd szem előtt tartanunk, hanem az övéit is. Nem szabad, hogy mindez teher és fáradtság legyen számunkra, mert ha ez így van, akkor azt nem szívből tesszük és az bizony egy idő után rossz irányba fog minket vezetni. Ám ha valaki ezt az odaadó gondoskodást önzetlenül teszi, akkor fog igazán megmutatkozni angyali mivolta.

Ha egy nő boldog, az látszik rajta. Elárulják a mozdulatai, a gesztusai, a mimikája. Kiül az arcára a nyugodtság és az „angyali báj”. Az angyalok egyik fő tulajdonsága a gondoskodás. A nőknél ez természetükből fakadóan jön, hiszen gondoljunk csak a babáival játszó kislányra. Öltözteti, fürdeti, megfésüli őket. Majd később, amikor a kislányból édesanya válik, ugyanilyen odaadóan gondoskodik és törődik majd a saját gyermekeivel is. Amikor már a gyermekek nagyobbacskák lesznek, igyekszik majd terelgetni őket a jó útra, pont úgy, ahogyan az angyalok próbálják az embereket.

Másrészt az angyalszerep a nők erejében mutatkozik meg. Lehet, hogy fizikailag gyengének tartanak bennünket, de lelkileg nagyon erősek tudunk lenni. Rendelkezünk azokkal a tulajdonságokkal, amelyek segítségével könnyen átlendülünk egy-egy nehéz helyzeten. Képesek vagyunk a legkilátástalanabb helyzetben is optimisták és bizakodóak maradni, mert tudjuk, hogy nincs olyan, hogy ne tudnánk megoldani az adott helyzetet.

Egyet tehát bizton állíthatunk, az angyaloknak és a nőknek sok közös vonása van. Aki kedves és segítőkész az emberekkel arra gyakran mondják, hogy „Te egy angyal vagy!” Nem véletlen ez a hasonlat, hiszen még ha nem is látjuk az angyalokat, jelenlétüket érezzük, rendelkeznek egyfajta pozitív kisugárzással, amelyet érzékelünk bárhol is legyünk.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen buktatók várnak rád az elkövetkező időszakban? - Megmondja az akadályszámod!

Milyen buktatók várnak rád az elkövetkező időszakban? - Megmondja az akadályszámod!

Az akadályszámok olyan útjelzők, melyek figyelmeztetnek az életünk lehetséges buktatóira. Megmutatják, várhatóan milyen akadályokba botolhatunk, vagy, hogy milyen csapdákba sétálhatunk bele, ha nem vigyázunk.

Tovább »
Napi Tarot - Vasárnap

Napi Tarot - Vasárnap

Az Igazságosság kártyája az elfogulatlan döntéshozatalnak és a dolgok objektív szemléletének szükségességére hívja fel a figyelmet.

Tovább »
A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Mire vágysz jelenleg? Csak képzeld el, és valóra válik. A negatív gondolatok gátolják a fejlődésedet.

Tovább »

Kalkulátor

Válaszd ki a szerencsekövedet!

A sok kő között valahol ott van a Tiéd is. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a listából, és elolvasni, mi az üzenete. Hagyd, hogy a megérzéseid vezessék a kezedet!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Wilda Jósnő

Cigány, tarot kártya jós, átok-rontás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Wilda Jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép