FOGYÓKÚRA

2 rafinált fogyi trükk, amellyel garantáltan karcsú leszel

Szerző:
Szabó Anna
„Holnaptól fogyókúrázom!”- határozta el nők milliója az évszázadok során, ám a kijelentést nem mindig követték tettek. Elfogyott az erő, az elszántság a napi sportteljesítmények véghezvitelekor, és olykor a kitartás is kevésnek bizonyult a diéták betartásakor, hisz oly sok lemondással jár némelyik. Néhány rafinériával azonban eredményesebbé tehetjük fogyókúránkat.

 

Étkezés előtt egy pohár víz

A megfelelő mennyiségű folyadékbevitel alapvetően fontos, napi 1,5-2 l víz ajánlott egy felnőtt ember számára. Ezt a diéta alatt emelhetjük, így fokozva az anyagcsere folyamatokat. Érdemes étkezős előtt egy pohár vizet fogyasztani, melytől telítettebbnek érezzük magunkat és kevesebb ételtől is jóllakottnak érezzük magunkat.

Szódabikarbóna kúra

Emésztés könnyítőként tartják számon az étkezési szódabikarbónát, melynek számos, szervezetünkre gyakorolt jótékony hatása ismeretes. Hasznos lehet puffadás esetén, teltségérzetnél, de lúgosít is és segít szinten tartani a pH-értékünket.

A kúrát 3 héten keresztül érdemes végezni, mely során napi 3-szor fogyasszunk szódabikarbónát. Reggel éhgyomorra 1 dl langyos vízben oldjunk fel 1 kávéskanálnyit, ebéd és vacsora előtt szintén 1 dl vízben fél-fél kávéskanálnyi szódabikarbónát. Csökkenti a teltség-, és az éhségérzetet is.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL