ÁLLATI CUKISÁGOK

Tuki szerint a világ - Avagy bemutatom "Bezzeg-Darynt"

Szerző:
Szabó Anna
Ma jól kihúztam a gyufát Spancinál! Az a stréber Daryn az oka! Állandóan puncsol Spancinak, hogy őt jobban szeresse! Amikor ma Spanci adta be a gyógyszeremet és a mézet, folyamatosan ott ugrált körülöttem és drukkolt, hogy ne tudjam lenyelni!

 

Úgy felbosszantott, hogy kiköptem, pedig istók, hogy nem akartam! Ő persze rögtön odaült és szépen lenyelte. Engem meg jól letoltak és azóta azt hallgatom, hogy "Bezzeg Daryn így", meg "Bezzeg Daryn úgy”! Sokáig bosszant ez a kis stüszi vadász, jól fenéken harapom, de komolyan!!!

Ő itt BezzegDaryn a puncsolós...

Egyébként nem csak ez történt ma… Magdianyus és Spanci valami "nagytakarítást" tartott, amihez mi egyáltalán nem kellünk és mindenkit kizavartak a házból. Csak ők maradhattak bent, mindketten húzogatták a seprűt a kövön, bútorokat tologattak, meg a helyünket tisztították.

És akkor mi van, ha ők nagyobbak?
Én meg kíváncsibb vagyok! 

Zsuzsikának, aki nemrég érkezett a miskolci gyepmesteri telepről, ez egyáltalán nem tetszett és durván beugatott Magdianyusnak. Mindenkibe beszorult a szusz egy pillanatra, mert hát lássuk be, a seprű durva fegyver lehet, de Magdianyus csak ennyit mondott neki nevetve: "Jegyezd meg édes lányom, amelyik tyúk sokat kotkodákol, az keveset tojik!"

Zsuzsika nyaka fáj....

...vagy csak fent hordja az orrát???

És hogy ne higgyétek azt, hogy mindig csak magammal foglalkozom, leírom azt is, hogy jelenleg Zsazsának keresünk gazdit, mert Ő nagyon aranyos, kedves kislány. Tele van szeretettel, és képzeljétek el, pont ezért nem kellett a "gazdájának". 4 éves, és tényleg azt mondhatom Rá, hogy tökéletes csoda-kutyus. Megmutatom Őt, hátha valaki beleszeret:

 

És ne feledjétek, folytatás következik... holnap is írok!

Addig is itt tudtok lájkolni és olvasgatni engem >>

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL