ÁLLATI CUKISÁGOK

Tuki szerint a világ - Avagy az a bizonyos szuri

Szerző:
Szabó Anna
Szép napot mindenkinek! Hallgatnom kellett volna Spancira! Azt mondta, beszéljek a többiekkel erről a szurikérdésről! Ha tudom, hogy a szuri nem finom, hanem csíp és fáj, jól elbújok! De nem tettem… Magdianyus erre azt mondta, legyek boldog, mint a tejbeesett légy, hogy ennyivel megúsztam! Azért én elmesélem, hogy jártam.

 

Doktortamás megvizsgált és azt mondta, felső légúti gyulladásom van és valami zörög a tüdőmben. Jaa, és még kért tőlem valamilyen golyót is, mert állítólag csak egyet érez, a másikat elrejtettem (valami rejtett here-féleségről beszélt, vagy mi…). Ez nem is igaz, mert nem én voltam, Lolita és Happy szoktak futkosni a golyók – akarom mondani a labdák - után! Kaptam egy szurit és kaptam gyógy bogyót is, amit imádok, mert májkrém ízű. Spanci megint jófej volt, mert adott nekem csirkefarhátat, vigaszul a szuriért.

Most hallgatja a zörögést, vagy mit!

Nagylevegő Tukikám és benntart egy kicsit!

Na ez a szuri! Nehogy kérjetek belőle!

Doktortamás egyébként nagyon vicces fiú, mert azt kérdezte Spancitól, hogy honnan tudott összekukázni egy ilyen kis kriplit, akinek annyi baja van, hogy egymaga egy éves oktatóanyag lehetne az egyetemen? Magdianyus erre azt mondta: "Törött tojás nélkül nincs rántotta", és majd akkor csodálkozzon a doktor Úr, ha kibújik a pillangó a gubójából!

Most kifekszem egy kicsit a kanapéra és gyógyulgatok a napsütésben, már amíg még lehet!


Napsugarasat Nektek is! 

És ne feledjétek, folytatás következik... holnap is írok!

Addig is itt tudtok lájkolni és olvasgatni engem >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL