ÁLLATI CUKISÁGOK

Tuki szerint a világ - Avagy egy nem mindennapi kiskutya mindennapjai...

Szerző:
Szabó Anna
Mozgáskorlátozott kiskutya vagyok. Két hátsó lábamban van a bibi, azt mondják patella. Amikor fillérekért eladtak, azt mondták majd kinövöm a csámpámat. Ám nem így lett, és aki megvett, nem sokára azt mondta, nem kell neki nyomorék kutya és kidobott az autójából. Aki ezt látta, elvitt a Spánielmentéshez, ahol most élek. Nem túl hosszú és nem túl boldog önéletrajz, de azt ígérték, ezentúl minden jó lesz!

 

Üdvözlet Mindenkinek!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: Tuki vagyok. Tuki az angol cocker spániel kisfiú. Nemrég a Spánielfarm (Spánielmentés) lakója lettem. Mert nem kellettem senki másnak...

Amikor kicsi voltam, azt mondták nyomorék vagyok, és kicsúfoltak...

Hát igen, kicsit más voltam mint a testvéreim, a hátsó lábaim nem úgy álltak, mint nekik és nem voltam olyan gyors, amikor fogócskáztunk. Magdianyus (Ő az, aki a pártfogásába vett) erre azt mondta, nem baj, mert:" A hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát!" Dokibá meg azt mondta, hogy mindkét hátsó lábam patellás és ne izguljak, mert meg fogok gyógyulni! Megműtenek. Nem, tudom mi az a műtétizé, de ha utána gyorsabb leszek... Rajta! Mert most kicsit érdekes a járásom, állitólag úgy megyek, mint aki éppen bekakálni készül - pedig nem is. Biztosan ezért nem kellettem, ezért dobtak ki...De Magdianyus erre azt mondta: "Ők lettek kevesebbek nélküled!" Ez szép mondás volt, szerintem.


Itt a farmon sohasem unatkozom!

Annyi, de annyi minden történik! Nem mindig értem ugyan,. hogy mi és miért, de rajta vagyok az ügyön. Mindenhol ott vagyok és figyelek! Mindent megnézek, nehogy valami is elkerülje a figyelmemet. Spanci (Ő az, aki gondunkat viseli) szerint állandóan láb alatt vagyok! De ez az Ő hibája, mert mindig odalép!!! A kapun is mindig én megyek ki először, bár Magdianyus szerint ez faragatlanság, mert a lányokat majdnem mindig előre kell engedni, itt legalábbis így van ez, és Spancit főleg! Na jó, erről még gondolkodom!

Magdianyus azt mondja, ha már úgyis mindenbe beleütöm a nózimat, legyek én a Spánielfarm kommunikációs managere, vagyis a szóvivője, vagyis a hírmondója, szóval az aki elpletykál Nektek mindent, ami a farmon történik, mert hát a tájékoztatáshoz való jogotok a demokrácia alapvető értéke! Naa ezt speciel nem értem, de amikor megkérdeztem, Spanci azt mondta, hogy ez a demokráciaizé a farmon is működik és majd ha eltöltök itt egy kis időt, megtapasztalom. Na akkor majd írok, erről a megtapasztalásról is!

Magdianyus azt mondta, a szóvivőnek jár egy saját fészbuk oldal,csinált is nekem egyet és úgy neveztük el, hogy "Tuki szerint a világ". Itt aztán mindent elmondhatok Nektek, ami a farmon történik! Most aztán duplán figyelnem kell mindenre, hogy mindig kitűnő és alapos tájékoztatást kaphassatok és megismerhessétek a véleményemet!
Bár Magdianyus szerint: "Ne szólj szám, nem, fáj fejem!", de szerintem, ez nekem való munkakör, különben is: "Alvó róka nem fog nyulat!". Úgyhogy rajta Tuki!

Hát így készült el az én Facebook oldalam, ahova sok szeretettel várlak Benneteket. Benneteket, akiket egy kicsit érdekel a Spánielfarm sorsa! Gyertek, lájkoljátok az oldalamat, mert nagyon büszke vagyok rá,hogy nekem olyan is van... Vigyétek hírét a Spánielfarmnak, hiszen mindig sok érdekes dolog történik ám ott. Ide pedig minden nap jövök

Itt tudtok lájkolni és olvasgatni engem >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL