UTAZÁS

Kisorosziért dobban Benedek Tibor szíve

Szerző:
Szabó Anna
Magyarországon megannyi gyönyörű tájjal találkozhatunk természetjáró túráink, kirándulásaink és autós útjaink során. Ha szép tájakon vezet át az utunk, akkor az autózás nem csupán az utazás egy formája lehet, hanem igazi élményt nyújthat az autóban ülők számára.

 

Bizonyára mindannyiunknak megvan a kedvenc autós útvonala a hozzá fűződő élményekkel, történetekkel. Nincs ez másképp Benedek Tiborral, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányával sem, aki nem csupán a vízben, de az utakon is otthon érzi magát. A sportoló kedvenc magyarországi autós útvonala a Budapestről Kisorosziba vezető útszakasz, melyhez személyes élmények fűzik.

Sok évvel ezelőtt volt itt egy kis parasztházunk, ahova nagyon szerettem eljárni, akár még edzések között is. Még így, hosszú évek távlatából is megmaradt az az érzés, hogy Kisorosziba egy lombokból „épült” alagúton keresztül lehet eljutni” – mondta Benedek Tibor.

Most Benedek Tiborhoz hasonlóan a Shell jóvoltából bárki megoszthatja kedvenc autós útvonalát október 15-ig. A legszebb nevezések közül választják ki azokat a különleges hazai útvonalakat, amelyek a nemzetközi összeállításban képviselik majd hazánkat.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL