Amit ne hagyj ki belőle
- 50 dkg sertésoldalas
- 25 dkg füstölt sonka
- 3 szelet bacon szalonna
- 20 dkg füstölt kolbász
- 2 db póréhagyma
- 50 dkg burgonya
- 1 fél fej kelkáposzta
- só, bors
Így készítsd el
Az oldalast, a felkockázott sonkát, a bacon szalonnát, és a karikára vágott kolbászt egy fazékba tesszük. Felöntjük 1.7 liter vízzel, és felforraljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott póréhagymát, majd közepes lángon addig forraljuk, amíg a hús majdnem puha lesz. Ezután beletesszük a hosszúkásra vágott burgonyát, és puhára főzzük. Közben belerakjuk a csíkokra vágott kelkáposztát, majd sózzuk, borsozzuk.
Tálaláskor a húsféléket tányérokra tesszük, ráhalmozzuk a zöldségeket, majd rámerjük a forró levest.
Jó étvágyat kívánunk!
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK