2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 23. - Tekla
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Készíts angyali bőség naplót!

Kovács Anita

Angyalaink mai útmutatása „Az angyalok számára nem létezik lehetetlen feladat. Ha megtiszteled őket azzal, hogy a bizalmadba fogadod őket, és segítséget kérsz tőlük, nem fog elmaradni az eredmény. De ne feledd, mindig légy tisztelettudó, és adj hálát minden jótettükért!

 

Egy angyalos bőség napló elkészítése nem olyan bonyolult feladat, mint azt elsőre gondolnád. Először is kell hozzá egy jó adag bizalom, sok-sok szeretet, hála, és még annál is több hit. Ha ez meg van, nincs más dolgod, mint hogy keress egy, az erre a célra megfelelő füzetet, vagy kemény fedeles, naplót. Kell még hozzá vörös színű selyem szalag, zöld színű gyertya, egy gyönyörűen fogó toll, és egy kis fantázia.

Angyali bőség

Angyali bőség

1. A napló kívülről

Keress az interneten olyan ősi szimbólumokat, melyek a gazdagságot, az életerőt szimbolizálják. Ilyen szimbólum például az élet virága, vagy a gazdagság rúnajele, vagy a béka. Rengeteg vallás, vagy ősi filozófia áll rendelkezésedre, amelyekben megtalálhatóak az anyagi jólét, az életerő szimbólumai. És mint tudjuk, az angyalok egy valláshoz sem tartoznak, mégis megtalálhatóak mindegyikben, mintha egyesítenék az embereket, szeretetükkel pedig egyetemesítik a tudást is. Nekik bármelyik minta tetszeni fog. Azt válaszd, amelyhez a szíved húz, az lesz a megfelelő. Rajzold a füzet külsejére.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A vasárnapi nap angyalüzenete

A vasárnapi nap angyalüzenete

Ez most a tanulás és az információgyűjtés ideje. Élvezd, hogy diák vagy, mert a jövőben a tudásodat tettekben fogod kamatoztatni.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Vasárnap

A napi jóslat Számodra - Vasárnap

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »
Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép