2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Őrjítő nők, avagy így neveljük a házisárkányunkat

Összealította: Tobak Dalma

A címet olvasva el sem tudom képzelni, mi indult el benned. De hidd el, azért van fogalmam róla… Hogy én, házisárkány? Vagy boszorka lennék? Kizárt… Na, vizsgáljuk csak meg, hogy is van ez pasiszemmel.

 

Azok a nők, akik a fajtába tartoznak, nem tudják magukról, hogy oda valók. Ismertetőjegyeik a következők: idegesítők, rengeteg (pasik számára elviselhetetlen) mániájuk van, hisztisek. Az ilyen csajokkal a férfiak többsége nem szívesen mutatkozik nyilvános helyen, mert magatartásuk elriasztja a közeli ismerősöket, de még a távolikat is.

Miért mondom ezt?

Szimplán csak azért, mert a típusba lehet, hogy te is beletartozol. (Neeem, a jelenlévők mindig kivételek). De szűkebb-tágabb ismeretségi körödben biztos már találkoztál velük. Nos, mi pasik, úgy gondoljuk, hogy nem könnyű az ilyen csajokkal. Egy ideig elviseljük őket, lehet, hogy még meg is próbálkozunk nagy erőbedobással a helyzet javításán, de utána feladjuk. Akárcsak a tudós, aki végül azon kapja magát, hogy az elmélete több sebből vérzik, és egyszerűen abbahagyja a további fejtegetést.

Mit lehet tenni?

Ez egy olyan probléma, ami persze két embertől függ. Higgyétek el, mi is éppen olyan hibásak vagyunk a probléma súlyosabbra fordulásakor, mint ti, csajok. Csak az a baj, hogy mi, pasik inkább továbbállunk, mint hogy kezeljük a helyzetet. Félünk. Rettegünk attól, hogy belekényszerülünk egy olyan helyzetbe, amitől meg kell nyílnunk, vagy rosszabb esetben nekünk kell támaszt nyújtani nektek. Egyszerűbb azt mondanunk, hogy ilyenek vagytok, és kész. Javíthatatlanok, igazi házisárkányok. Fel kellene adnunk a büszkeségünket azért, hogy a kapcsolat működjön. De persze nektek meg be kellene ismerni, hogy igenis elviselhetetlenek vagytok bizonyos helyzetekben. Mert az sem igaz, hogy az élet minden területén kezelhetetlenek vagytok. Lehet, hogy jók vagytok az ágyban, és azért viselünk el még mindig benneteket.

Ha már ez így sok/k…

Képzelem, mi járhat most a fejedben: ez megőrült, miket állít? De ha jobban belegondolsz, akkor rájöhetsz, hogy megvan ennek is az oka. Félsz beismerni, hogy egy kis igazság van abban, hogy valahol a csajszik itt rontják el a kapcsolatokat. Azzal, hogy féltékenykedtek, megmondjátok, hogy mit csináljunk. Korlátozzátok a szabadságunkat. Ha mi tennénk ugyanezt veletek, vérig lennétek sértve. Természetesen az ellenkezőjére is van jó néhány példa. Erre meg azt mondom, hogy az a pasi, aki hasonlóképpen korlátozza a barátnőjét, annak sincs ki mind a négy kereke.

Ne ítélj, hogy ne ítéltess

Ez a bibliai idézet tökéletesen felfedi előtted a megoldás kulcsát. Ha rárivallsz a pasidra, gondold végig, hogy mi szükséged van rá. Mert előbb-utóbb te leszel az, aki a rövidebbet húzza. Azért, mert vagy elhagy, vagy ami rosszabb, nem csak a párod, hanem mindenki más. Viszont ha megválogatod a szavaid mindenki előtt, és végiggondolod, hogy mit érdemes adott szituációban mondani, és mit nem, akkor nem leszel házisárkány, hanem egy igazi nő, akire érdemes felnézni.

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mely hawaii isten lakozik a lelkedben és mit árul el ez rólad? - Megtudod a Hawaii Istenhoroszkópból

Mely hawaii isten lakozik a lelkedben és mit árul el ez rólad? - Megtudod a Hawaii Istenhoroszkópból

Az istenekben gazdag, egzotikus hawaii vallás magába foglalja az őshonos hawaiiak hitét és gyakorlatát. Rendkívül fontos számukra az istenek, a természet, az állatvilág és maga a szellem, ami ott van mindenben és mindenkiben. Vajon te melyik rendkívüli és színes isten vagy? A Hawaii Istenhoroszkópból megtudhatod, ami fantasztikus és új dolgokat árulhat el rólad!

Tovább »
6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

Még csak néhányszor találkoztatok, esetleg először? Nem vagy biztos a szándékában? Figyelj rá kicsit jobban, hiszen minden egyes mozzanata beszél! Fontos gesztusok, amik elárulják, hogy mit gondol rólad, így ő sem tud mellébeszélni – lássuk, mik is ezek!

Tovább »
Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Vajon mit ronthattál el a tavalyi évben, ami miatt nem úgy sikerültek a dolgok, mint szeretted volna? Amiért esetleg nem érted el a vágyadat, nem jött össze, amit szerettél volna, nem volt elég sikeres a kapcsolatod? A tavalyi év uralkodó bolygója a Nap volt, amit pedig Mihály arkangyal ural, így ő maga fogja elárulni, hogy miben hibázhattál a múlt évben, hogy tanulhass belőlük és idén már akár egy tökéletes évet zárhass!

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép