2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fagyaszd le a feléd áradó ellenséges erőket!

Wadolowska Balogh Orsolya

Nem jön össze semmi mostanában? Pechsorozatod van? Minden kicsúszik a kezed közül? Könnyen lehet, hogy negatív energiák áldozata vagy, amik befolyásoló erővel bírnak az életedre! Fagyaszd le őket, hogy újra akadálymentes, gondtalan életet élhess!

 

Néha nem is gondolnánk, hogy azért nem sikerülnek a várva várt ügyeink, azért nem jutunk előrébb, vagy történik meg az áttörés, és ér minket folyamatos szerencsétlenségszéria, mert valahonnan negatív energiák érkeznek felénk. Nem biztos, hogy ezeket készakarva küldi ránk valaki, elég lehet az is, ha valakinek akaratlanul átszalad egy irigykedő, féltékeny gondolat a fejében, anélkül, hogy ő ezzel rosszat akarna. De az is előfordulhat, hogy az utcán szedjük magukra ezeket a negatív töltésű „jó kívánságokat’, ahol aztán nap, mint nap éri hideg-meleg zuhanyt az ember, a zsúfolt busztól kezdve a helyátadásig, vagy amiért nem voltunk elég készségesek a munkájukat végző utcai promóterekkel és társaikkal. Egyszóval, nem is olyan nehéz gondolatok és kis kívánságok által kibocsátani magunkból és fel is szedni egy csomó rossz szándékot. De ez a varázslat pont azt a célt szolgálja, hogy megfékezzük és elhárítsuk a felénk áradó ellenséges energiákat, és ismét teljes, szerencsés, harmonikus életet élhessünk!


Kellékek


- toll
- egy kis darab papír
- víz
- műanyag kisüveg
- 1 evőkanál pirospaprika
- 2 evőkanál chili
- 1 teáskanál feketebors
- kis fazék

 

A varázslat menete


A fazékban forralj annyi vizet, hogy az üvegednek a felét kitöltse. Amikor felforrt, szórd bele a pirospaprikát, a chili port és a feketeborsot. Ekkor mond a következőket, úgy, hogy elképzelsz hozzá egy alaktalan személyt, aki megtestesíti az összes rosszat, ami téged ért. Mintha Ő maga lenne az, aki feléd küldi a negatív erőket. Így könnyebb lesz egybesűríteni az energiákat, amikkel dolgozol, és amiktől meg szeretnél szabadulni. Tehát ha meg van a képzelt ellenséged, akkor mond az alábbiakat:


Most így forr, dolgozik a dühöd, a mérged, a rossz akaratod ellenem!


Fogd a korábban előkészített kis darab papírt, amire ráírod: „ellenségem”. A cetli hátuljára rajzold fel az Isa rúnát, ami a jeget jelképezi. Majd tekerd össze és dobd az üveg aljára, amire ráöntöd a forró fűszeres keveréket, de vigyázz meg ne égesd magad. Amikor kiöntötted, mondd el az alábbi varázsigét:

„Így nyeljen el téged saját gyűlöleted és negatív érzéseid, amikkel irántam viseltetsz. Merülj el a visszaküldött rád áradó irigységben, féltékenységben és puszta rosszakaratban, amivel engem próbáltál meg gátolni!

 

Az üveged most félig tele van. A maradék részt hideg vízzel öntsd fel, majd zárd rá jól a kupakot, hogy ki ne folyhasson. Mielőtt betennéd a fagyasztóba,mondd ezt:

Megfagyasztok minden ellenem irányuló negatív tevékenységet, hogy ne érhessen több kár, szerencsétlenség és kellemetlenség engem! Mostantól újra teljes értékű és harmóniával teli életet fogok élni!”


Tedd be a fagyasztóba az üveget, egy olyan helyre, ahol egy darabig el lehet anélkül, hogy bárki háborgatná. Mielőtt becsukod a hűtődet, mérgesen, kiadva a benned felgyülemlett érzéseket, amiket az eddigi sikertelenség okozott benned, még annyit kiálts rá az üvegre:


Fagyj meg örökre!”


Csukd be az ajtót, és ezzel készen is van a művelet. Az üveget akkor érdemes végleg kidobni, amikor már huzamosabb ideje érezed a javulást, mert megnyugodhatsz, ezzel rövid időn belül tapasztalni fogod, hogy megszűntek a gondjaid és ismét a magad, szerencsés ura vagy!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mennyi háromszöget látsz a képen?

Mennyi háromszöget látsz a képen?

Az ilyen típusú feladatok kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy megdolgoztasd az agyadat! A feladat persze nem csak a szemed használatát kívánja meg, hiszen a válasz nem olyan nyilvánvaló, mint amilyennek elsőre tűnik, így a logikádat is segítségül kell hívnod, ha komolyan meg akarod fejteni a mai feladatot!

Tovább »
Mágikus fateszt - Válassz egy mágikus fát, és fedezd fel valódi személyiségedet!

Mágikus fateszt - Válassz egy mágikus fát, és fedezd fel valódi személyiségedet!

Az fa az egyetlen olyan élőlény, amely képes a Nap energiáját szerves anyagokká alakítani és oxigént előállítani. Emiatt nélkülözhetetlenek a bolygó más élőlényei számára. Mindemellett az életed legfontosabb aspektusairól és akár még a személyiségedről is árulkodhatnak. 

Tovább »
5 mindent megadó különleges ünnepi varázslat Szentestére és Karácsonyra

5 mindent megadó különleges ünnepi varázslat Szentestére és Karácsonyra

Még csak most következnek az év legmágikusabb napjai, a Szenteste és a Karácsony. E napokon a mágia könnyen szárba szökik és a szeretet ünnepén a leghőbb kívánságaink is teljesülhetnek, álmodjunk akár bőségről, álmaink megvalósulásáról vagy szerelemről. Ezért mutatunk 5 olyan nemcsak hatásos, de gyönyörű mágiát is, ami mindent megadhat neked és akár szeretteidnek!

Tovább »

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép