2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fagyaszd le a feléd áradó ellenséges erőket!

Wadolowska Balogh Orsolya

Nem jön össze semmi mostanában? Pechsorozatod van? Minden kicsúszik a kezed közül? Könnyen lehet, hogy negatív energiák áldozata vagy, amik befolyásoló erővel bírnak az életedre! Fagyaszd le őket, hogy újra akadálymentes, gondtalan életet élhess!

 

Néha nem is gondolnánk, hogy azért nem sikerülnek a várva várt ügyeink, azért nem jutunk előrébb, vagy történik meg az áttörés, és ér minket folyamatos szerencsétlenségszéria, mert valahonnan negatív energiák érkeznek felénk. Nem biztos, hogy ezeket készakarva küldi ránk valaki, elég lehet az is, ha valakinek akaratlanul átszalad egy irigykedő, féltékeny gondolat a fejében, anélkül, hogy ő ezzel rosszat akarna. De az is előfordulhat, hogy az utcán szedjük magukra ezeket a negatív töltésű „jó kívánságokat’, ahol aztán nap, mint nap éri hideg-meleg zuhanyt az ember, a zsúfolt busztól kezdve a helyátadásig, vagy amiért nem voltunk elég készségesek a munkájukat végző utcai promóterekkel és társaikkal. Egyszóval, nem is olyan nehéz gondolatok és kis kívánságok által kibocsátani magunkból és fel is szedni egy csomó rossz szándékot. De ez a varázslat pont azt a célt szolgálja, hogy megfékezzük és elhárítsuk a felénk áradó ellenséges energiákat, és ismét teljes, szerencsés, harmonikus életet élhessünk!


Kellékek


- toll
- egy kis darab papír
- víz
- műanyag kisüveg
- 1 evőkanál pirospaprika
- 2 evőkanál chili
- 1 teáskanál feketebors
- kis fazék

 

A varázslat menete


A fazékban forralj annyi vizet, hogy az üvegednek a felét kitöltse. Amikor felforrt, szórd bele a pirospaprikát, a chili port és a feketeborsot. Ekkor mond a következőket, úgy, hogy elképzelsz hozzá egy alaktalan személyt, aki megtestesíti az összes rosszat, ami téged ért. Mintha Ő maga lenne az, aki feléd küldi a negatív erőket. Így könnyebb lesz egybesűríteni az energiákat, amikkel dolgozol, és amiktől meg szeretnél szabadulni. Tehát ha meg van a képzelt ellenséged, akkor mond az alábbiakat:


Most így forr, dolgozik a dühöd, a mérged, a rossz akaratod ellenem!


Fogd a korábban előkészített kis darab papírt, amire ráírod: „ellenségem”. A cetli hátuljára rajzold fel az Isa rúnát, ami a jeget jelképezi. Majd tekerd össze és dobd az üveg aljára, amire ráöntöd a forró fűszeres keveréket, de vigyázz meg ne égesd magad. Amikor kiöntötted, mondd el az alábbi varázsigét:

„Így nyeljen el téged saját gyűlöleted és negatív érzéseid, amikkel irántam viseltetsz. Merülj el a visszaküldött rád áradó irigységben, féltékenységben és puszta rosszakaratban, amivel engem próbáltál meg gátolni!

 

Az üveged most félig tele van. A maradék részt hideg vízzel öntsd fel, majd zárd rá jól a kupakot, hogy ki ne folyhasson. Mielőtt betennéd a fagyasztóba,mondd ezt:

Megfagyasztok minden ellenem irányuló negatív tevékenységet, hogy ne érhessen több kár, szerencsétlenség és kellemetlenség engem! Mostantól újra teljes értékű és harmóniával teli életet fogok élni!”


Tedd be a fagyasztóba az üveget, egy olyan helyre, ahol egy darabig el lehet anélkül, hogy bárki háborgatná. Mielőtt becsukod a hűtődet, mérgesen, kiadva a benned felgyülemlett érzéseket, amiket az eddigi sikertelenség okozott benned, még annyit kiálts rá az üvegre:


Fagyj meg örökre!”


Csukd be az ajtót, és ezzel készen is van a művelet. Az üveget akkor érdemes végleg kidobni, amikor már huzamosabb ideje érezed a javulást, mert megnyugodhatsz, ezzel rövid időn belül tapasztalni fogod, hogy megszűntek a gondjaid és ismét a magad, szerencsés ura vagy!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Miért érzünk időnként megmagyarázhatatlan fájdalmat a testünkben? - Így orvosolhatod a fájdalmat!

Miért érzünk időnként megmagyarázhatatlan fájdalmat a testünkben? - Így orvosolhatod a fájdalmat!

A fibromialgia, más néven fibromialgia szindróma (FMS) egy krónikus állapot, amely fájdalmat okoz az izmokban és a csontokban. Nehéz diagnosztizálni, nincs különösebb oka a kialakulásának, a tünetek fokozatosan jelennek meg. Most megtudhatod, hogy miről is ismerheted fel ezt a betegséget, és hogyan orvosolhatod a fájdalmat.

Tovább »
Trükkös matematikai feladványok, amik lázba hozzák az elmédet

Trükkös matematikai feladványok, amik lázba hozzák az elmédet

Nagy Sudoku bajnok vagy? Oda vagy azokért a feladatokért, amiken kicsit – vagy nagyon – töprengened kell? Nagyon helyes, jó, ha szereted a kihívásokat, az ilyesfajta játékokat, amik nem csak kikapcsolják az embert, hanem egyenesen lázba hozzák az elmét és működésre sarkallják. Ezúttal 6 matematikai feladvány vár arra, hogy átláss rajtuk!

Tovább »
Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Mindenkinek más-más őrangyala van, hiszen a személyiségedhez leginkább közelálló őrangyal vigyáz rád. Néhány angyal jelenléte eléggé intenzív, ugyanis szeretik közölni, hogy mindig melletted állnak. Léteznek azonban szelídebb őrangyalok, akik inkább a háttérben maradnak, arra várva, hogy te hívd őket. Attól függően, hogy melyik őrangyalt választod védelmezőül, sokat elárul rólad.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógynövények gyermekbetegségekre

Nem kell feltétlenül a patikába rohannod gyógyszerért, ha rosszul van gyermeked. A természet patikája nagyon sok tünetre ad gyors és kíméletes gyógyírt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép