2017. október 17. - Hedvig
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. október 17. - Hedvig
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Fagyaszd le a feléd áradó ellenséges erőket!

Wadolowska Balogh Orsolya

Nem jön össze semmi mostanában? Pechsorozatod van? Minden kicsúszik a kezed közül? Könnyen lehet, hogy negatív energiák áldozata vagy, amik befolyásoló erővel bírnak az életedre! Fagyaszd le őket, hogy újra akadálymentes, gondtalan életet élhess!

 

Néha nem is gondolnánk, hogy azért nem sikerülnek a várva várt ügyeink, azért nem jutunk előrébb, vagy történik meg az áttörés, és ér minket folyamatos szerencsétlenségszéria, mert valahonnan negatív energiák érkeznek felénk. Nem biztos, hogy ezeket készakarva küldi ránk valaki, elég lehet az is, ha valakinek akaratlanul átszalad egy irigykedő, féltékeny gondolat a fejében, anélkül, hogy ő ezzel rosszat akarna. De az is előfordulhat, hogy az utcán szedjük magukra ezeket a negatív töltésű „jó kívánságokat’, ahol aztán nap, mint nap éri hideg-meleg zuhanyt az ember, a zsúfolt busztól kezdve a helyátadásig, vagy amiért nem voltunk elég készségesek a munkájukat végző utcai promóterekkel és társaikkal. Egyszóval, nem is olyan nehéz gondolatok és kis kívánságok által kibocsátani magunkból és fel is szedni egy csomó rossz szándékot. De ez a varázslat pont azt a célt szolgálja, hogy megfékezzük és elhárítsuk a felénk áradó ellenséges energiákat, és ismét teljes, szerencsés, harmonikus életet élhessünk!


Kellékek


- toll
- egy kis darab papír
- víz
- műanyag kisüveg
- 1 evőkanál pirospaprika
- 2 evőkanál chili
- 1 teáskanál feketebors
- kis fazék

 

A varázslat menete


A fazékban forralj annyi vizet, hogy az üvegednek a felét kitöltse. Amikor felforrt, szórd bele a pirospaprikát, a chili port és a feketeborsot. Ekkor mond a következőket, úgy, hogy elképzelsz hozzá egy alaktalan személyt, aki megtestesíti az összes rosszat, ami téged ért. Mintha Ő maga lenne az, aki feléd küldi a negatív erőket. Így könnyebb lesz egybesűríteni az energiákat, amikkel dolgozol, és amiktől meg szeretnél szabadulni. Tehát ha meg van a képzelt ellenséged, akkor mond az alábbiakat:


Most így forr, dolgozik a dühöd, a mérged, a rossz akaratod ellenem!


Fogd a korábban előkészített kis darab papírt, amire ráírod: „ellenségem”. A cetli hátuljára rajzold fel az Isa rúnát, ami a jeget jelképezi. Majd tekerd össze és dobd az üveg aljára, amire ráöntöd a forró fűszeres keveréket, de vigyázz meg ne égesd magad. Amikor kiöntötted, mondd el az alábbi varázsigét:

„Így nyeljen el téged saját gyűlöleted és negatív érzéseid, amikkel irántam viseltetsz. Merülj el a visszaküldött rád áradó irigységben, féltékenységben és puszta rosszakaratban, amivel engem próbáltál meg gátolni!

 

Az üveged most félig tele van. A maradék részt hideg vízzel öntsd fel, majd zárd rá jól a kupakot, hogy ki ne folyhasson. Mielőtt betennéd a fagyasztóba,mondd ezt:

Megfagyasztok minden ellenem irányuló negatív tevékenységet, hogy ne érhessen több kár, szerencsétlenség és kellemetlenség engem! Mostantól újra teljes értékű és harmóniával teli életet fogok élni!”


Tedd be a fagyasztóba az üveget, egy olyan helyre, ahol egy darabig el lehet anélkül, hogy bárki háborgatná. Mielőtt becsukod a hűtődet, mérgesen, kiadva a benned felgyülemlett érzéseket, amiket az eddigi sikertelenség okozott benned, még annyit kiálts rá az üvegre:


Fagyj meg örökre!”


Csukd be az ajtót, és ezzel készen is van a művelet. Az üveget akkor érdemes végleg kidobni, amikor már huzamosabb ideje érezed a javulást, mert megnyugodhatsz, ezzel rövid időn belül tapasztalni fogod, hogy megszűntek a gondjaid és ismét a magad, szerencsés ura vagy!

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A napi jóslat Számodra - Kedd

A napi jóslat Számodra - Kedd

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned.

Tovább »
Keddi csillagjóslat

Keddi csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
9 probléma, melyet helytelen alvási szokások okoznak

9 probléma, melyet helytelen alvási szokások okoznak

Életed 1/3-át alvással töltöd. A minőségi éjjeli alvás és az egészségügyi állapotod nagyban függ az alvás alatti testtartástól, és attól, mit teszel közvetlen elalvás előtt. Most a szakemberek tanácsait gyűjtöttük össze, amellyel megszüntetheted az alvás okozta egészségügyi problémáidat.

Tovább »

Kalkulátor

Hajápolási 1 x 1

Ahhoz, hogy hajadról megfelelően tudj gondoskodni, ismerned kell annak természetét és állapotát, hogy egyedi igényeinek eleget tehess. Észre kell venned a problémákat, hogy megfelelő hatékonysággal léphess fel ellene.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép