Hozzávalók 2 személyre:
• 4 szelet toast kenyér
• 4 szelet sonka
• 4 szelet sajt
• 3-4 tojás
Elkészítés:
A toast kenyerek széleit szeljük le, majd sodrófa segítségével nyújtsunk rajtuk. Mindegyik kenyérre tegyünk egy szeletet a sonkából és sajtbók, majd tekerjük fel. Ha nem akar úgy maradni, akkor a sütés idejére átszúrhatjuk hústűvel, vagy fogpiszkálóval is. Ha ezzel megvagyunk, mártsuk bele a tojásba, majd süssük meg jó forró olajban.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK