SZÓRAKOZÁS

A vezetés valódi élménye

Szerző:
Szabó Anna
Van kedvenc útvonalad? Nem, nem arra gondolunk, amelyiken reggelenként a dugót elkerülve hamarabb érsz be a munkahelyedre, és nem is arra, ahol tökéletes zöldhullám biztosítja a lendületes, de takarékos közlekedést. Ha ilyet ismersz, örülünk, hogy egyszerűbb az életed, de most nem ez érdekel bennünket.

 

Éppen ellenkezőleg: olyan utakat keresünk, amelyek megnehezítik az életedet. Amelyek kizökkentenek komfortzónádból, ahol nem elég a mindennapi rutin, ahol észnél kell lenni, hogy aztán legyen mit elveszítened. Ahol még most, ennyi év vezetés után is újra át tudod élni azt a zsigeri izgalmat, amit akkor éreztél, amikor először ültél a volán mögé. Amikor először ízlelted mag a szabadság adrenalintól édes zamatát. Amikor először érintetted meg a távolságot és részévé váltál annak a nagyobb, élettel telibb valóságnak, amit autózásnak nevezünk.

Keressük az ország legizgalmasabb útjait

Hogy kinek mi számít izgalmasnak? Azt senki nem tudhatja, amíg ki nem próbálta. Mindenki máshogy éli meg a tökéletest, és lehet, hogy ami másnak csupán egy kellemes út, neked pont az jelenti az autós nirvánát. Vagy fordítva.

Ezért arra kérünk, oszd meg velünk kedvenc útszakaszod élményét, hogy azok, akiknek az autózás még többet jelent kényszerű rutinnál, más szemmel láthassák hazánkat. Az Alföldtől az Őrségig, a Zempléntől a Mecsekig várjuk a tippeket – ne fogd vissza magad, lehet, hogy pont a te kedvencedre vár az egész ország.

A magyar közúthálózat teljes hossza meghaladja a 31 ezer kilométert. Ebből szeretnénk kiválasztani azt a néhány kilométernyi tökéletes utat, ahová minden magyar autósnak kötelező elzarándokolnia, ami miatt az automobil nemzetközi rajongóinak érdemes volna hazánkba látogatnia, ahol az autó több lehet közlekedési eszköznél, a sofőr utasnál. Ahol még érvényesek a régi szabályok. És persze az újak is, hiszen nem felelőtlen száguldozásra hívunk. Nem érdekelnek a jogtalanul megközelíthető, szabálytalanságra csábító, törvénnyel packázó úti élmények.

Találjuk meg együtt Magyarország nagybetűs, autózásra termett útját a kezdeményezés támogatójával, a Shell V-Power Nitro+ üzemanyag-családdal! Ehhez mindössze annyi szükséges, hogy nevezd Te is kedvenced egyetlen fotó vagy videó feltöltésével a shell.hu/legizgalmasabbautosutak.hu honlapon október 15-ig.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL