MÁGIA

Az őszinteség mantrája

Szerző:
Szabó Anna
Előfordult már veled, hogy nem voltál őszinte? Hogy kiszíneztél egy-egy történetet, vagy „kicsit másképp” mesélted el, mint ahogy megtörtént? Hogy nagyobbat vagy épp kevesebbet mondtál, hogy titkolóztál? Ha a válasz igen, akkor sem érdemes kétségbe esni, mert az emberi életnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy folyton jobbá tehetjük.

 

Sokszor nehéznek érezzük, hogy őszintén kimondjuk azt, amit gondolunk, amit érzünk, amit látunk, mert féltünk valakit, vagy csak egyszerűen nem akarjuk megbántani. Bármi legyen is az ok - védelem, óvás, aggódás, vagy ki tudja, milyen indokokat talál ki az egónk -, az biztos, hogy nem éri meg. Éppen ezért itt egy egyszerű varázslat, amely segít az őszinteségben!

Háttér

Ha nem vagyunk őszinték, az azt jelenti, hogy szégyellünk valamit, valamiért nem akarjuk vállalni a felelősséget, vagy azt hisszük, hogy amik valójában vagyunk, nem elég. Vagyis, csak fél életet élünk, mert hiányzik belőle az egyik legfontosabb: Önmagunk szeretete.

Mit tegyünk?

Vergyük le az álarcot! Fontos észben tartani, hogy ha őszinték vagyunk magunkkal, és másokkal, azzal csak jobb lesz nekünk. Abban a pillanatban, amikor szembe tudunk nézni őszintén önmagunkkal, meglátjuk azokat a részeinket, amelyektől félünk, és ez a félelem nagyon gyakran egy pillanat alatt el is múlik. Ha meg tanuljuk szeretni magunkat, akkor tudjuk, hogy bármit teszünk, azt okkal tesszük, és lesz erőnk kiállni ezért. Hiszen ha tudom, hogy jól csinálom, akkor más is tudja, hogy jól csinálom.

Mantra

Ezért ha legközelebb „lódíthatnékunk” támad, hívjuk segítségül az alábbi mantrát, és ismételjük el háromszor, hétszer vagy huszonegyszer, és máris más színben fog tündökölni a világ!

Őszinte és nyílt vagyok. Felvállalom és szeretem magam.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL