2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az őszinteség mantrája

FVeronika

Előfordult már veled, hogy nem voltál őszinte? Hogy kiszíneztél egy-egy történetet, vagy „kicsit másképp” mesélted el, mint ahogy megtörtént? Hogy nagyobbat vagy épp kevesebbet mondtál, hogy titkolóztál? Ha a válasz igen, akkor sem érdemes kétségbe esni, mert az emberi életnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy folyton jobbá tehetjük.

 

Sokszor nehéznek érezzük, hogy őszintén kimondjuk azt, amit gondolunk, amit érzünk, amit látunk, mert féltünk valakit, vagy csak egyszerűen nem akarjuk megbántani. Bármi legyen is az ok - védelem, óvás, aggódás, vagy ki tudja, milyen indokokat talál ki az egónk -, az biztos, hogy nem éri meg. Éppen ezért itt egy egyszerű varázslat, amely segít az őszinteségben!

Háttér

Ha nem vagyunk őszinték, az azt jelenti, hogy szégyellünk valamit, valamiért nem akarjuk vállalni a felelősséget, vagy azt hisszük, hogy amik valójában vagyunk, nem elég. Vagyis, csak fél életet élünk, mert hiányzik belőle az egyik legfontosabb: Önmagunk szeretete.

Mit tegyünk?

Vergyük le az álarcot! Fontos észben tartani, hogy ha őszinték vagyunk magunkkal, és másokkal, azzal csak jobb lesz nekünk. Abban a pillanatban, amikor szembe tudunk nézni őszintén önmagunkkal, meglátjuk azokat a részeinket, amelyektől félünk, és ez a félelem nagyon gyakran egy pillanat alatt el is múlik. Ha meg tanuljuk szeretni magunkat, akkor tudjuk, hogy bármit teszünk, azt okkal tesszük, és lesz erőnk kiállni ezért. Hiszen ha tudom, hogy jól csinálom, akkor más is tudja, hogy jól csinálom.

Mantra

Ezért ha legközelebb „lódíthatnékunk” támad, hívjuk segítségül az alábbi mantrát, és ismételjük el háromszor, hétszer vagy huszonegyszer, és máris más színben fog tündökölni a világ!

Őszinte és nyílt vagyok. Felvállalom és szeretem magam.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép