2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az őszinteség mantrája

FVeronika

Előfordult már veled, hogy nem voltál őszinte? Hogy kiszíneztél egy-egy történetet, vagy „kicsit másképp” mesélted el, mint ahogy megtörtént? Hogy nagyobbat vagy épp kevesebbet mondtál, hogy titkolóztál? Ha a válasz igen, akkor sem érdemes kétségbe esni, mert az emberi életnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy folyton jobbá tehetjük.

 

Sokszor nehéznek érezzük, hogy őszintén kimondjuk azt, amit gondolunk, amit érzünk, amit látunk, mert féltünk valakit, vagy csak egyszerűen nem akarjuk megbántani. Bármi legyen is az ok - védelem, óvás, aggódás, vagy ki tudja, milyen indokokat talál ki az egónk -, az biztos, hogy nem éri meg. Éppen ezért itt egy egyszerű varázslat, amely segít az őszinteségben!

Háttér

Ha nem vagyunk őszinték, az azt jelenti, hogy szégyellünk valamit, valamiért nem akarjuk vállalni a felelősséget, vagy azt hisszük, hogy amik valójában vagyunk, nem elég. Vagyis, csak fél életet élünk, mert hiányzik belőle az egyik legfontosabb: Önmagunk szeretete.

Mit tegyünk?

Vergyük le az álarcot! Fontos észben tartani, hogy ha őszinték vagyunk magunkkal, és másokkal, azzal csak jobb lesz nekünk. Abban a pillanatban, amikor szembe tudunk nézni őszintén önmagunkkal, meglátjuk azokat a részeinket, amelyektől félünk, és ez a félelem nagyon gyakran egy pillanat alatt el is múlik. Ha meg tanuljuk szeretni magunkat, akkor tudjuk, hogy bármit teszünk, azt okkal tesszük, és lesz erőnk kiállni ezért. Hiszen ha tudom, hogy jól csinálom, akkor más is tudja, hogy jól csinálom.

Mantra

Ezért ha legközelebb „lódíthatnékunk” támad, hívjuk segítségül az alábbi mantrát, és ismételjük el háromszor, hétszer vagy huszonegyszer, és máris más színben fog tündökölni a világ!

Őszinte és nyílt vagyok. Felvállalom és szeretem magam.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Tudtad, hogy minden fog problémája, egy adott szerv betegségére utal? Valójában nagyon szoros kapcsolat áll fent fogaink és belsőszerveink állapota között. Például a felső és alsó metszők a vesékhez, a húgyhólyaghoz és a fülekhez kapcsolódnak; a szemfog a májhoz és az epehólyaghoz.

Tovább »
Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Tovább »
Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Mindenki szeretné tudni, hogy pontosan merre is tart az életben vagy éppen mi is az életcélja. Szerencséd van, ha te is kíváncsi vagy, mert az alábbi vizuális teszt képet adhat minderről. Nem kell mást tenned, mint hallgatni a belső hangodra, és kiválasztani a galaxisból a neked szánt ködfoltot.

Tovább »

Kalkulátor

Meditációs technikák

A meditáció megnyugtatja a testet, a lelket, és ellazít. És ha még nyugodt, csendes környezet is párosul hozzá, akkor igazi kikapcsolódást nyújt. Válaszd ki, melyik típusú meditációs technikára van jelenleg szükséged, és máris kipróbálhatod.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép