2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az őszinteség mantrája

FVeronika

Előfordult már veled, hogy nem voltál őszinte? Hogy kiszíneztél egy-egy történetet, vagy „kicsit másképp” mesélted el, mint ahogy megtörtént? Hogy nagyobbat vagy épp kevesebbet mondtál, hogy titkolóztál? Ha a válasz igen, akkor sem érdemes kétségbe esni, mert az emberi életnek megvan az a jó tulajdonsága, hogy folyton jobbá tehetjük.

 

Sokszor nehéznek érezzük, hogy őszintén kimondjuk azt, amit gondolunk, amit érzünk, amit látunk, mert féltünk valakit, vagy csak egyszerűen nem akarjuk megbántani. Bármi legyen is az ok - védelem, óvás, aggódás, vagy ki tudja, milyen indokokat talál ki az egónk -, az biztos, hogy nem éri meg. Éppen ezért itt egy egyszerű varázslat, amely segít az őszinteségben!

Háttér

Ha nem vagyunk őszinték, az azt jelenti, hogy szégyellünk valamit, valamiért nem akarjuk vállalni a felelősséget, vagy azt hisszük, hogy amik valójában vagyunk, nem elég. Vagyis, csak fél életet élünk, mert hiányzik belőle az egyik legfontosabb: Önmagunk szeretete.

Mit tegyünk?

Vergyük le az álarcot! Fontos észben tartani, hogy ha őszinték vagyunk magunkkal, és másokkal, azzal csak jobb lesz nekünk. Abban a pillanatban, amikor szembe tudunk nézni őszintén önmagunkkal, meglátjuk azokat a részeinket, amelyektől félünk, és ez a félelem nagyon gyakran egy pillanat alatt el is múlik. Ha meg tanuljuk szeretni magunkat, akkor tudjuk, hogy bármit teszünk, azt okkal tesszük, és lesz erőnk kiállni ezért. Hiszen ha tudom, hogy jól csinálom, akkor más is tudja, hogy jól csinálom.

Mantra

Ezért ha legközelebb „lódíthatnékunk” támad, hívjuk segítségül az alábbi mantrát, és ismételjük el háromszor, hétszer vagy huszonegyszer, és máris más színben fog tündökölni a világ!

Őszinte és nyílt vagyok. Felvállalom és szeretem magam.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép