MÁGIA

A 12 egyiptomi isten igazság varázslata

Szerző:
Szabó Anna
El kellene a segítség egy kellemetlen, családi, bírósági vagy munkahelyi ügyeddel kapcsolatban? Vagy pénzzel tartoznak neked? Ha úgy érzed, meggyűlt a problémád az emberekkel és az igazságszolgáltatás késlekedik, akkor bízd magad az istenekre, akik nem hagynak cserben!

 

Ha teheted, miért ne vennéd kezedbe az irányítást, és gondoskodnál arról, hogy a problémás ügyed pozitív végkimenetelű legyen? Várnod kell, amíg eldől, hogy megítélik-e neked a segély, a kedvezményt, vagy azt, ami jog szerint járna neked? Vagy rosszakaród van? Régóta tartoznak pénzösszeggel? Olyat akarnak rád kenni, amiről nem te tehetsz? Ne hagyd magad, hanem harcolj spirituálisan az igazságodért! Ha az istenek szemében tiszta a szíved és a lelked, akkor ez a varázslat meghozza neked a sikert! A ceremónia teljesen veszélytelen, segít megfékezni a felénk irányuló ártó energiákat és segít abban, hogy a pozitív erők segítségével megkapjuk azt, amire szükségünk van!


Kellékek


- 12 db fehér gyertya
- 1 tű
- 1 db kép, vagy egy cetlin a neve annak, aki a problémás fél (ha van ilyen személy), illetve az a szó, ami a legjobban kifejezi, azt, amire szükséged van
- 1 db tűzálló edény
- Mirha és tömjén füstölő
- Szobrok – nem feltétlenül szükséges, csak ha rendelkezésedre áll


A varázslat menete


Ha van otthon szobrod bármelyik egyiptomi istenről, akkor az illető isten jó néven veszi, ha odateszed a szertartás közelébe, de ha nincs, az se baj!


A legjobb, ha szerdai vagy vasárnapi napon végzed az esti órákban ezt a ceremóniát. Helyezd el a tizenkét gyertyát magad körül, amikbe előtte tűvel belekarcoltad egyesével a 12 egyiptomi isten nevét: Ámon, Ré, Hathor, Ízisz, Ozirisz, Thot, Szekhmet, Anubisz, Básztet, Széth, Hórusz, Maat. Gyújtsd meg a füstölőket és a tizenkét gyertyát magad körül, miközben egyesével kimondod az istenek nevét. Majd lélegezz mélyeket, hunyd be a szemedet, és vizualizáld magadat előtt a problémát, ami fennáll, és képzeld azt a pozitív végkimenetelt, amire számítasz. Ha ezzel meg vagy, akkor mond el a következő igéztet:


„ Itt térdepelek előtettetek hatalmas istenek,
Hívlak és kérlek titeket,
Mert van egy kérésem és egy fájdalmam,
Amin csak ti tudtok segíteni.
Állítsátok meg határozottan és biztosan,
A gonoszság ellenem való ténykedését,
Mert félek, hogy az eléri a célját.
Verjétek vissza a felém áradó negativitást,
És adjatok neki jó leckét a tettéről!

Ha konkrétan tudod az ellened dolgozó személy nevét, akkor itt most mond ki hangosan a nevét, majd égesd el a cetlit, amin a neve szerepel vagy a képét. Amennyiben nincs konkrét személy, ezt a lépést kihagyva, innen folytasd tovább:


Nyitott vagyok hatalmas erőtökre,
Hogy beleavatkozzatok az életembe,
Kérlek benneteket, ne hagyjatok cserben,
És adjátok meg nekem az igazságomat,
Ami szívem leghőbb vágya.


Ekkor írd fel a papírra lehetőleg egy szóban azt, amire szükséged van, hogy miben várod az igazságszolgáltatást, majd égesd el azt is. Ezzel tudtára adtad kérésedet az isteneknek. A gyertyákat nem muszáj csonkig égetni.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL