Napi horoszkóp - 2014-10-03

Kos

Kedves Kos! Az első nap a héten, amikor végre nyugodtnak látszol, úgy látszik, kezdesz visszazökkenni a normális kerékvágásba. Nem esel túlzásokba, munkádban mégis maximális a teljesítményed. A szívügyekben is minden csendes, és a hétvégét sem várod türelmetlenül. Talán még azt sem bánnád, ha kivételesen elmaradna.

Bika

Kedves Bika! Tiszta fejjel indítod a mai napodat. Ennek mindig így kellene lennie, hiszen nincs is annál borzasztóbb, mikor a teendők egymásba akaszkodnak. Az utóbbi időben valóban sok mindent vállaltál magadra, mára azonban tisztulni látszik a köd. Lehet, hogy végre utolérted magad? Igyekezz mindent mosolyogva végezni.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ma nagyon csípős kedvedben vagy. Hirtelen haragodban olyasmit is hozzávághatsz egy munkatársad fejéhez, amit nem kellene. Lobbanékony természeted könnyen bajba sodor, és miután lehiggadsz, már nem is érted, miért is szaladt ki a szádon a gorombaság. Elnézést kérni azonban soha nem szégyen.

Rák

Kedves Rák! Ma könnyen úgy érezheted, hogy mélyponton vagy. Talán pont ez az érzés adja meg a lökést az újrakezdéshez? Rossz kedélyed azonban meggondolatlanságokra is késztethet, és ezzel komoly veszélyhelyzetekbe sodorhatod magad. Próbálj ma a háttérben maradni, és onnan figyelni az eseményeket.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Érzelmi életed ismét ingatag talajon áll, és ez befolyásol még a munkádban is. Kevesebb odafigyeléssel végzed, és meglehetősen feledékeny vagy. Igyekezz visszanyerni lelki békédet, különben egyre több hibát követsz el, és a végén annyira elromolhat a helyzet, hogy könnyen megeshet, egyedül maradsz.

Szűz

Kedves Szűz! Hiába vagy tisztában azzal, hogy neked van igazad, ha egyszer egyedül állsz szemben egy egész csapattal. Nem szükséges rögtön nekik ugrani saját elképzeléseiddel, inkább várd ki a megfelelő pillanatot. Egy jól időzített, értelmes érvekkel alátámasztott magyarázattal még ekkora túlerővel szemben is csatát nyerhetsz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Itt az ideje elgondolkodni anyagi ügyeiden. Ma olyan befektetési ajánlatokat kaphatsz, amelyeknek vétek lenne ellenállni. Ha megteheted, akkor miért is ne? Barátaid is közeledni próbálnak feléd, ne utasítsd vissza őket. Rég nem jött már össze a csapat, és biztos lesz bőven beszélnivalótok. Sőt, még egy kis ünneplés is kilátásban van.

Skorpió

Kedves Skorpió! Változások következhetnek ma be az életedben, mégis nyugodtan fogadod őket. Lehet, hogy új munkahely után kell nézned, mert a jelenlegiből már kifelé áll a rudad. Nem kell azonban elsietned, elegendő időd marad a megfontolt cselekvésre. Egyszerre több lehetőséget is vegyél számításba, az sohasem árt.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma meglepő találkozásban, vagy viszontlátásban lehet részed, ezért járj nyitott szemmel, légy friss, és elegáns! Nagyon sok meglepetésben lesz részed, nem mindennapi élmények várnak rád. Párkapcsolatod olyan fordulatot vehet, amelyre még álmodban sem gondoltál volna, de mindenképpen örömödre szolgál majd.

Bak

Kedves Bak! Megeshet, hogy társaságra vágysz, és egy porcikád sem kívánja az otthonlétet. Előnyödre szolgál, ha olyan emberekkel veszed körül magad, akik most nagyon jó passzban vannak, és ennek következtében megértéssel, segítőkészséggel közelednek feléd. Ez esetben vigaszt nyújtanak neked, és új lehetőségeket tárnak fel előtted.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Kellemes nap vár rád, elképzelhető, hogy mindent más színben látsz saját életedben. Amit eddig elérhetetlennek hittél, azt most könnyedén megvalósíthatónak gondolod. Ha így állsz a dolgokhoz, akkor biztos sikerekre számíthatsz. Közel már a hétvége, tehát lesz időd kipihenni a munkával töltött hét fáradalmait.

Halak

Kedves Halak! A borongós októberi nap kiegyensúlyozott lelkiállapotban talál. Nem érdekel az sem, hogy minél korábban besötétedik, hogy egyre több elsárgult levelet hord a szél, hogy a szürke égbolt barátságtalanná teszi az embereket… Ma leperegnek rólad a külső benyomások, csak is saját magaddal vagy elfoglalva.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL