MÁGIA

Ha nem működik a varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Nagyon sokan kérdezték már, a varázslat működik-e egyáltalán? A válasz mindenképpen igen. Sajnos, az emberek azt hiszik ezek után, hogy minden egyes varázsige mindig úgy működik, ahogyan azt pontosan elképzeltük. Ez viszont nem igaz.
A varázslás művészete megtanulható dolog, mint bármi más

Kevesen vannak, akik, először kézbe véve egy trombitát máris úgy játszanak rajta, mint Louis Armstrong. Idő kell hozzá, rengeteg gyakorlás, és tanulás, hogy a varázslat úgy működjön, ahogy szeretnéd. Egy kezdő ne várja, hogy minden varázsigéje azonnal tökéletes hatást hoz.


Ha azt veszed észre, a varázsigéidnek semmi eredménye nincs

Meglehet, hogy csak nem látod az eredményt. Például, ha olyan varázsigét mondtál, amitől gazdagabbnak kéne lenned, lehet, hogy a varázslat csak egy komolyabb anyagi veszteséget előzött meg. Hatott tehát, csak nem úgy, ahogy vártad, azért nem látod az eredményt.


Vagy megvolt a lehetőség, hogy összefuss álmaid lovagjával, csak nem ismerted fel az alkalmat. Előfordulhat az is, hogy az alkalom még el sem jött, hanem valami távolabbi időpontban érkezik majd.


Vannak, akik azt mondják, hogy a varázslat nem működik, ha isten úgy dönt, szerinte nem áll érdekedben, hogy valóra váljon, amit kívántál. Valami felsőbb hatalom vigyáz valóban ránk, de nem valószínű, hogy ilyen közvetlen módon befolyásolná életünket. 



A varázsigék, amik működnek, de nem azt teszik, amit vártunk tőlük

Nem szabad ilyenkor a mágiát hibáztatni. Gyakran megesik az ilyesmi, ha nem pontosan határoztad meg a kívánságod, vagy elkalandoztak a gondolataid varázslás közben. Nincs más hátra, gyakorolj, amíg tökéletesen nem megy!

Gyakorolj, és szakíts arra is időt, hogy olvass, tanulj, kutass. Talán arra is rájössz majd, miért is nem működött az előző varázslat. Gyakorold a meditációt is, hogy fókuszálni tudd a gondolataidat, és próbálkozz különböző típusú varázslatokkal.

Ne add fel!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL