SZÉPSÉG

Problémafókuszú kozmetikumok a webről

Szerző:
Szabó Anna
Már hazánkban is kaphatóak a nemzetközileg elismert prémium kozmetikai márka, a Paula’s Choice termékei. Az amerikai vállalat kozmetikumai 47 országban érhetőek el olyan Magyarországon is ismert szépségápolási márkák versenytársaként, mint a Clinique vagy a Vichy.

 

Saját magyar nyelvű webshopján keresztül már Magyarországról is közvetlenül elérhetőek a nemzetközi szinten nagy népszerűségnek örvendő Paula’s Choice kozmetikai márka termékei. Az év végére 49 millió dollár forgalmat prognosztizáló vállalat globális sikerét problémaközpontú termékfejlesztése mellett átláthatóságának és a fogyasztói tudatosságot fejlesztő tartalomszolgáltatásának is köszönheti. A weboldalán elérhető több száz szakértői cikkel és Beautypedia nevű, a piacon jelen lévő kozmetikumokat tudományos kutatások eredményei alapján értékelő oldalával a Paula's Choice célja, hogy tudatosságra ösztönözze a vásárlókat a bőrápolás során használt termékek kiválasztásakor.

A Paula’s Choice márkát 1995-ben indította Paula Begoun szépségápolási szakértő, számos sikeres kozmetikai témájú könyv írója. A Don't Go To The Cosmetics Counter Without Me (Ne vásárolj kozmetikumot nélkülem) című könyve az USA-ban több mint 2,5 millió példányban kelt el, amerikai nők százezreit segítve így a kozmetikumok tudatosabb kiválasztásában.

A seattle-i központú cég illat- és színezékmentes termékei hatékony megoldást kínálnak az összetett bőrproblémákra is. Kiemelkedő minőségűek a Paula’s Choice csúcskategóriás AHA és BHA hámlasztói, melyek a pattanásoktól a foltos, mitesszeres vagy öregedő bőrig számtalan bőrhibára nyújtanak gyógymódot nők millióinak világszerte.

A Paula’s Choice alapelve, hogy kozmetikumai kizárólag olyan összetevők felhasználásával készülhetnek, amelyek hatékonyságát független szakirodalom is alátámasztja. Saját fejlesztésű prémium arcápoló termékeik mellett bőr- és testápoló készítményeket, hajápolókat és férfikozmetikumokat is találhatunk a márka magyarországi webshopjában.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL