GASZTRO

Padlizsánkrém feta sajttal

Szerző:
Szabó Anna
Fel akarod dobni az egyszerű pirítóst valami igazán egyszerűvel, de nagyszerűvel? Rajta!A padlizsánkrém elkészítésének hihetetlen sok módját ismerjük, de mindig találhatunk valami plusz hozzávalót, amellyel még különlegesebbé tehetjük az ízét. A feta pedig az egyik legkiválóbb módja ennek.

 

Hozzávalók

• 2 db padlizsán
• 20-25 dkg feta
• 6 gerezd fokhagyma
• 1 db lilahagyma
• egy kis mustár
• olívaolaj

Elkészítés

A padlizsánt megmossuk, kettévágjuk, majd sütőben megsütjük. Ezalatt a lilahagymát és a fokhagymát olívaolajon dinszteljük.

A megsült padlizsán belsejét kikanalazzuk, hozzáadjuk a hagymát, a mustárt és a fetát. Botmixerrel préseljük, majd hozzákeverünk egy kis olajat. Ízlés szerint fűszerezhetjük egy kis borssal, esetleg oregánóval, bazsalikommal.

Jó étvágyat hozzá!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL