Hozzávalók
• 2 db padlizsán
• 20-25 dkg feta
• 6 gerezd fokhagyma
• 1 db lilahagyma
• egy kis mustár
• olívaolaj
Elkészítés
A padlizsánt megmossuk, kettévágjuk, majd sütőben megsütjük. Ezalatt a lilahagymát és a fokhagymát olívaolajon dinszteljük.
A megsült padlizsán belsejét kikanalazzuk, hozzáadjuk a hagymát, a mustárt és a fetát. Botmixerrel préseljük, majd hozzákeverünk egy kis olajat. Ízlés szerint fűszerezhetjük egy kis borssal, esetleg oregánóval, bazsalikommal.
Jó étvágyat hozzá!
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK