2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az energiatest és a csakrák kezelése

E.R.

A csakrák a test életenergiáit áramoltató energiakerekek, illetve tölcsérek. Minden csakra más színben rezeg, attól függően, hogy lassan, vagy gyorsan mozog-e.

Minden csakra bizonyos – rá jellemző dolog – szabályozásáért felelős a szervezetünkben. Létezik olyan csakra, amely a tisztán értésre, a tisztán hallásra, a tisztán látásra, és a tisztán érzékelésre van hatással.


 
A csakrák tisztítása

A csakrák igen érzékenyek, könnyen képesek magukba szívni a negatív energiákat. Ilyenkor színük elsötétedik, méretük, pedig megváltozik. Az egészséges ember esetében a csakrák azonos méretűek, tehát egyensúlyban vannak. Továbbá mentesek minden negatív energiától, tehát tiszták. A negatív energia mindig a kellemetlen élethelyzetekből, a negatív emberekből, vagy éppen saját negatív gondolatainkból ered. Nagyon fontos tehát, hogy csakráinkat mindig tisztán és egyensúlyban tartsuk. Ezt jógával és meditációval könnyen elérhetjük.A csakra tisztítása habbal

Helyezkedjünk el kényelmesen, és képzeljük azt, hogy egy hófehér, habos tisztítófolyadék árad fejünkön keresztül a testünkbe. Lássuk magunk előtt, és próbáljuk meg érezni is, hogy a habos folyadék elárasztja egész testünket, átmosva csakráinkat. Ezután kérjük meg Rafael arkangyalt, hogy árasszon a testünkbe folyékony, zöld fényt, egészen addig, amíg ki nem pucol belőle minden hab- és szennymaradványt. Magyarul addig, amíg csakráink ragyogóan tiszták nem lesznek.


Kötelékek

Amikor egy kapcsolathoz bármilyen jellegű félelem társul, akkor kialakul egy egészségtelen kötelék, amely a másik ember felé épül ki. Ez a kötelék összeköti a két embert, látható, tapintható. Energiacsatornaként működik egyik embertől a másikig, ezáltal a kötelék másik végén lévő személy energiát vonhat el tőlünk, anélkül, hogy tudomást szereznénk róla. Bizonyára éreztük már néhányszor, hogy bizonyos emberek társaságában könnyebben lefáradunk, lehangoltak leszünk. Ez pontosan azért van, mert ez az ember „leszívja az energiánkat”. Ebben az esetben biztos, hogy egy láthatatlan kötelék köt össze vele bennünket.
Azoknál, akik gyakran panaszkodnak krónikus váll-, nyak- és hátfájdalmakra, könnyen elképzelhető, hogy egy vastag kötelék indul el erről a területről, és ez a valódi bűnös. És minél hosszabb ideig tart a kapcsolat az „energiavámpírral”, annál vastagabb lesz ez a kötelék. A vastag köteléken keresztül, pedig nagyon könnyen áramlik az energia egyik irányból a másikba.


Gyakran érezhetünk krónikus fáradtságot is

Az ilyen esetekben túl sok kötelék köt bennünket olyan mohó, és telhetetlen emberekhez, akik megcsapolják energiáinkat. Ha tehát te is gyakran érzed magad indokolatlanul fáradtnak, akkor minden valószínűség szerint egy ilyen kötelék áldozata vagy. Valószínűleg attól félsz, hogy a kötelék másik végén lévő személy sorsa valóban tőled függ. De nem árt szem előtt tartani: ha működésképtelenné tesznek téged, akkor az azt jelenti, hogy lehúztak a saját szintjükre, tehát elszívják az erődet. Ez, pedig senkinek sem jó.Megoldás: a kötelék elvágása

A kötelék elvágása egyáltalán nem azt jelenti, hogy elhagyjuk a másik személyt, vagy elválunk tőle. Mindössze azt jelenti, hogy elengedjük a kapcsolat egészségtelenül működő részét. Ezzel a szeretet szálát még csak véletlenül sem sérthetjük meg.


A kötelék elvágása Michael arkangyal segítségével

Michael arkangyal egy kardot tart a kezében, amellyel minden negatív köteléket képes elvágni. Egyszerűen csak üljünk le, és kérjük meg őt, hogy jöjjön el hozzánk. Továbbá kérjük meg, hogy vágja el az összes olyan köteléket, amely negatív energiát továbbít felénk. Egészen addig üljünk nyugodtan, amíg el nem vágja ezeket a kötelékeket. Michael gyógyító energiát fog küldeni neked is, és a kötelék túlsó végén lévő személynek is. Mialatt a kötelékeket vágja, az érzékenyebbek légnyomásbeli változásokat érzékelhetnek. Miután a köteléket elvágta, érezni fogjuk, hogy több energiánk van, fájdalmaink enyhültek, vagy teljesen megszűntek.A makacs kötelékek elvágása

Michael arkangyal csak is akkor képes elvágni a köteléket, ha te is kész vagy arra, hogy elengedd nehezteléseidet az iránt, akihez a kötelék fűz. Ha ragaszkodsz haragodhoz, akkor nem lehet a köteléket elvágni. Amikor tehát Michaelt hívod, tedd hozzá a következőket, és közben gondolj az érintett személyre:


„Szeretnék minden fájdalmat elfeledni. Kérem, hogy a fájdalom helyére béke költözzön most!”


Különleges kötelékek elvágása

Rendszerint ezek a kapcsolatok járnak erős kötelékkel, és ennek következtében erős fájdalmakkal: szülők, múltbéli és jelenlegi szerelmeink. Gondoljunk tehát egyenként ezekre a személyekre, miközben érezzük magunkban a szándékot a félelem-kötelék elvágására.


Függőség-kötelék elvágása

Helyezkedj el kényelmesen, és gondold végig azon szokásaidat, viselkedési formáidat is, amelytől szeretnél mihamarabb megválni. Ez egy igen erőteljes módszer, ezért tegyük fel magunkban a kérdést: valóban szeretnénk megválni ezektől?

Vizualizáljuk azt, hogy ezek a dolgok, vagy helyzetek, amelyekre szenvedélyesen vágyunk, az ölünkben fekszenek. Majd lássuk azt, hogy a gyomrunk felett lebeg 20-30 cm-rel. Ezt úgy képzeljük el, mintha a gyomrunkból egy fa gyökerei nőnének ki. Kérjük meg Rafael arkangyalt, hogy vágja el az összes gyökeret. Megfigyelhetjük, hogy ezt követően milyen könnyen eltávozik tőlünk a dolog. Eztán Rafael smaragdzöld fényt vet a hasadra, hogy a sebek begyógyulhassanak. Miközben lélegzel, engedd, hogy a gyökerek helyén a testedbe is bekerülhessen ez a csodálatos fény.

Minden esetben mondjunk köszönetet az arkangyaloknak, hogy ismételten segítségünkre siettek!


Folytatjuk!


SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Gyakran szédülsz? - A szédülés 5 tünete, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni!

Gyakran szédülsz? - A szédülés 5 tünete, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni!

A szédülés mindenkivel megeshet, néha ok nélkül is. Túl gyors felállás, dehidratáltság, kimerülés… gyakoriak, melyek nem adnak okot túlzott aggodalomra. Azonban néha krónikusabb, mint ahogyan észleljük. Ha gyakran elszédülsz felállás után, vagy mozgás közben, lehet, hogy többről van szó. 

Tovább »
6 zseniális logikai fejtörő, amit nem is olyan könnyű megoldani!

6 zseniális logikai fejtörő, amit nem is olyan könnyű megoldani!

Ma nem is egy, hanem rögtön 6 elképesztően szórakoztató és zseniális logikai fejtörőt hoztunk azért, hogy a kedvedben járjunk! De jobb, ha tudod, hogy ezek nem lesznek ám olyan könnyűek, komolyan meg kell dolgoztatnod ahhoz az agyadat, ha meg akarod kapni a helyes válaszokat! Na jó, azért nem is kell majd őket túlbonyolítani, mert hajlamosak vagyunk ilyenkor túl logikázni a dolgokat, mikor egyszerűen csak észre kellene venni a teljesen nyilvánvaló jeleket…

Tovább »
Válassz egy tündért és fedezd fel, mivel vonzod magadhoz az embereket - Képes pszichológiai teszt

Válassz egy tündért és fedezd fel, mivel vonzod magadhoz az embereket - Képes pszichológiai teszt

A tündérek ragyogó spirituális teremtmények, amelyekre „lefokozott” angyalokként, vagy varázslók szolgálójaként tekintenek. A mesékben gyakran vonzó és elbűvölő erdei szellemek, akik rejtve maradnak az emberek elől. A tündérek különböző és sokszínű osztályokba sorolhatók, így választásod elárulja, hogy mivel vonzol magadhoz másokat. 

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép