ANGYALISKOLA

Az energiatest és a csakrák kezelése

Szerző:
Szabó Anna
A csakrák a test életenergiáit áramoltató energiakerekek, illetve tölcsérek. Minden csakra más színben rezeg, attól függően, hogy lassan, vagy gyorsan mozog-e.

Minden csakra bizonyos – rá jellemző dolog – szabályozásáért felelős a szervezetünkben. Létezik olyan csakra, amely a tisztán értésre, a tisztán hallásra, a tisztán látásra, és a tisztán érzékelésre van hatással.


 
A csakrák tisztítása

A csakrák igen érzékenyek, könnyen képesek magukba szívni a negatív energiákat. Ilyenkor színük elsötétedik, méretük, pedig megváltozik. Az egészséges ember esetében a csakrák azonos méretűek, tehát egyensúlyban vannak. Továbbá mentesek minden negatív energiától, tehát tiszták. A negatív energia mindig a kellemetlen élethelyzetekből, a negatív emberekből, vagy éppen saját negatív gondolatainkból ered. Nagyon fontos tehát, hogy csakráinkat mindig tisztán és egyensúlyban tartsuk. Ezt jógával és meditációval könnyen elérhetjük.



A csakra tisztítása habbal

Helyezkedjünk el kényelmesen, és képzeljük azt, hogy egy hófehér, habos tisztítófolyadék árad fejünkön keresztül a testünkbe. Lássuk magunk előtt, és próbáljuk meg érezni is, hogy a habos folyadék elárasztja egész testünket, átmosva csakráinkat. Ezután kérjük meg Rafael arkangyalt, hogy árasszon a testünkbe folyékony, zöld fényt, egészen addig, amíg ki nem pucol belőle minden hab- és szennymaradványt. Magyarul addig, amíg csakráink ragyogóan tiszták nem lesznek.


Kötelékek

Amikor egy kapcsolathoz bármilyen jellegű félelem társul, akkor kialakul egy egészségtelen kötelék, amely a másik ember felé épül ki. Ez a kötelék összeköti a két embert, látható, tapintható. Energiacsatornaként működik egyik embertől a másikig, ezáltal a kötelék másik végén lévő személy energiát vonhat el tőlünk, anélkül, hogy tudomást szereznénk róla. Bizonyára éreztük már néhányszor, hogy bizonyos emberek társaságában könnyebben lefáradunk, lehangoltak leszünk. Ez pontosan azért van, mert ez az ember „leszívja az energiánkat”. Ebben az esetben biztos, hogy egy láthatatlan kötelék köt össze vele bennünket.
Azoknál, akik gyakran panaszkodnak krónikus váll-, nyak- és hátfájdalmakra, könnyen elképzelhető, hogy egy vastag kötelék indul el erről a területről, és ez a valódi bűnös. És minél hosszabb ideig tart a kapcsolat az „energiavámpírral”, annál vastagabb lesz ez a kötelék. A vastag köteléken keresztül, pedig nagyon könnyen áramlik az energia egyik irányból a másikba.


Gyakran érezhetünk krónikus fáradtságot is

Az ilyen esetekben túl sok kötelék köt bennünket olyan mohó, és telhetetlen emberekhez, akik megcsapolják energiáinkat. Ha tehát te is gyakran érzed magad indokolatlanul fáradtnak, akkor minden valószínűség szerint egy ilyen kötelék áldozata vagy. Valószínűleg attól félsz, hogy a kötelék másik végén lévő személy sorsa valóban tőled függ. De nem árt szem előtt tartani: ha működésképtelenné tesznek téged, akkor az azt jelenti, hogy lehúztak a saját szintjükre, tehát elszívják az erődet. Ez, pedig senkinek sem jó.



Megoldás: a kötelék elvágása

A kötelék elvágása egyáltalán nem azt jelenti, hogy elhagyjuk a másik személyt, vagy elválunk tőle. Mindössze azt jelenti, hogy elengedjük a kapcsolat egészségtelenül működő részét. Ezzel a szeretet szálát még csak véletlenül sem sérthetjük meg.


A kötelék elvágása Michael arkangyal segítségével

Michael arkangyal egy kardot tart a kezében, amellyel minden negatív köteléket képes elvágni. Egyszerűen csak üljünk le, és kérjük meg őt, hogy jöjjön el hozzánk. Továbbá kérjük meg, hogy vágja el az összes olyan köteléket, amely negatív energiát továbbít felénk. Egészen addig üljünk nyugodtan, amíg el nem vágja ezeket a kötelékeket. Michael gyógyító energiát fog küldeni neked is, és a kötelék túlsó végén lévő személynek is. Mialatt a kötelékeket vágja, az érzékenyebbek légnyomásbeli változásokat érzékelhetnek. Miután a köteléket elvágta, érezni fogjuk, hogy több energiánk van, fájdalmaink enyhültek, vagy teljesen megszűntek.



A makacs kötelékek elvágása

Michael arkangyal csak is akkor képes elvágni a köteléket, ha te is kész vagy arra, hogy elengedd nehezteléseidet az iránt, akihez a kötelék fűz. Ha ragaszkodsz haragodhoz, akkor nem lehet a köteléket elvágni. Amikor tehát Michaelt hívod, tedd hozzá a következőket, és közben gondolj az érintett személyre:


„Szeretnék minden fájdalmat elfeledni. Kérem, hogy a fájdalom helyére béke költözzön most!”


Különleges kötelékek elvágása

Rendszerint ezek a kapcsolatok járnak erős kötelékkel, és ennek következtében erős fájdalmakkal: szülők, múltbéli és jelenlegi szerelmeink. Gondoljunk tehát egyenként ezekre a személyekre, miközben érezzük magunkban a szándékot a félelem-kötelék elvágására.


Függőség-kötelék elvágása

Helyezkedj el kényelmesen, és gondold végig azon szokásaidat, viselkedési formáidat is, amelytől szeretnél mihamarabb megválni. Ez egy igen erőteljes módszer, ezért tegyük fel magunkban a kérdést: valóban szeretnénk megválni ezektől?

Vizualizáljuk azt, hogy ezek a dolgok, vagy helyzetek, amelyekre szenvedélyesen vágyunk, az ölünkben fekszenek. Majd lássuk azt, hogy a gyomrunk felett lebeg 20-30 cm-rel. Ezt úgy képzeljük el, mintha a gyomrunkból egy fa gyökerei nőnének ki. Kérjük meg Rafael arkangyalt, hogy vágja el az összes gyökeret. Megfigyelhetjük, hogy ezt követően milyen könnyen eltávozik tőlünk a dolog. Eztán Rafael smaragdzöld fényt vet a hasadra, hogy a sebek begyógyulhassanak. Miközben lélegzel, engedd, hogy a gyökerek helyén a testedbe is bekerülhessen ez a csodálatos fény.

Minden esetben mondjunk köszönetet az arkangyaloknak, hogy ismételten segítségünkre siettek!


Folytatjuk!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL