SZÉPSÉG

Napcsókolta smink New York kifutójáról

Szerző:
Szabó Anna
A szeptember elején megrendezett New York Fashion Week-en nem pusztán a jövő nyári ruhatrendekbe nyerhettünk bepillantást, de az AVON két sminkmesterének, Lauren Andersennek és Jamie Greenbergnek hála, a ruhakölteményekhez passzoló sminkekhez is pazar ötleteket kaphattunk. Ez alkalommal Lauren Andersen „Szaharai sivatagra” keresztelt sminkjének fogásait lesheted el.

 

Az abszolút fókuszt ebben a sminkben a szem belső sarkára helyeztem. A többi részlet matt visszafogottságával Nicholas K kollekciójának szaharai vonásait tükrözi” – mondta el Lauren Andersen.

Ahhoz, hogy Te is elsajátíthasd a bronzos, homokszínekben játszó smink elkészítésének trükkjeit, most megmutatjuk neked, Lauren hogyan fogott hozzá:


1.) Első lépésként vidd fel egy ecsettel az Avon Ideal Flawless „láthatatlan fátyol” alapozóját, mely tökéletes, mégis láthatatlan fedést biztosít. A bőrszínedhez igazodó pigmentek segítenek a természetes és makulátlan hatás elérésében.
2.) A szemöldökcsontod kiemelésére használd az Avon Glow bronzosító púder világosabb árnyalatát, szemhéjadra pedig a sötétebbik színből kerüljön. A púder bronzos árnyalatnak köszönhetően napcsókolta üdeséget kölcsönöz a bőrödnek.
3.) Lauren a smink elkészítéséhez a Supershock Gél Szemhéjtust alkalmazta. A sminkmester által használt szemhéjtus jelenleg nem érhető el Magyarországon, helyette használd bátran az AVON Always On Point szemkontúrceruzáját, mely krémes állagának köszönhetően sima felvitelt és precíz kontúrokat biztosít. Segítségével a felső szempillák tövét vékonyan, az alsó szempillák tövét pedig vastagon húzd ki úgy, hogy a belső szemzugnál a vonal alulról kezdődjön, és a külső szemzugnál pedig cicásan íveljen felfelé.
4.) A tartósság érdekében menj át a már meghúzott tusvonalon a Mega Effects folyékony szemhéjtussal, így biztosan kitart majd a sminked egész nap.
5.) A szemhéjtus után következhet a szempillaspirál! Vidd fel a Big&Daring Volume-ot az alsó szempilláidra, valamint a felső szempillák belső felére. A spirál kollagénnel, keratinnal és proteinekkel segít a dús hatás elérésében, miközben pilláid rugalmasak és puhák maradnak.
6.) A Glimmerstick szemöldökceruza segítségével hangsúlyozd szemöldököd ívét. A ceruza krémes állagának köszönhetően könnyen felvihető, de nem kenődik el és tartósan a helyén marad.
7.) Az arccsontodat ugyanazon Avon Glow bronzosító púderrel emelheted ki, melyet a szemhéjadnál is használtál. A sötétebb árnyalattal mélyebb tónust adhatsz bőrödnek.
8.) Utolsó lépésként jöhet a rúzs. Használd az Avon Absolute színmegújító ajakrúzsának Caramel Comfort árnyalatát, a matt végeredmény érdekében pedig fixáld egyszerű púderrel.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL