ANGYALISKOLA

Őszi megújulás az angyalok segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Hivatalosan is beköszöntött az ősz. Ilyenkor a természet mellett egy kicsit mi magunk is megváltozunk, megújulunk. Nemcsak a falevelek öltöznek mindenféle színbe, hanem az emberek is. Van az ősznek egy mesés hangulata, amely mindenkire hatással van, még az angyalokra is.

 

Ahogyan itt ülök és írom ezt a cikket, magam is élvezem a varázslatos őszi hangulatot. Meleg, mézes teát kortyolok, a szobát belengi az alma-fahéj jellegzetes illata, amely a meggyújtott illatgyertyának köszönhető, és olykor az ablakon kipillantva nézem, hogyan hullanak le a falevelek. Mindeközben érezhető egy kellemes melegség, egy nyugodt, meghitt légkör. Azt hiszem mindannyian éreztük már így magunkat, amikor beköszönt az ősz. Ezekben a kellemes pillanatokban sem vagyunk egyedül. Angyalaink ott vannak velünk a szobában még akkor is, ha éppen egy vastag plédbe burkolózva olvasunk egy jó könyvet és az ablakon át figyeljük, ahogyan az esőcseppek legörögnek az ablakon. Velünk vannak, hogy ne érezzük magunkat egyedül és, hogy folyamatosan körül lengjen bennünket a harmónia. Ilyenkor egy kicsit magunkba nézhetünk, átgondolhatjuk az elmúlt napok, hónapok történéseit.

Értékeld át az életedet

Olykor angyalaink arra késztetnek bennünket, hogy azokban a pillanatokban, amikor az otthon melegében élvezzük az őszi hangulatot, kicsit értékeljük át magunkban a dolgokat. Segítenek abban, hogy elgondolkozzunk, hogyan szeretnénk alakítani a jövőnket, az életünket. Figyelmeztetnek, hogy adjunk hálát szeretteinknek, rokonainknak, barátainknak azért, hogy azokká váltunk, akik most vagyunk, hiszen ezt nekik is köszönhetjük.


Ilyen hűvös őszi délutánokon, estéken szánjunk időt arra, hogy egy kis időt eltöltsünk angyalaink társaságában. Tegyünk be lágy zenét, gyújtsunk meg egy gyertyát, vagy készítsünk egy illatos fürdőt. Mindegy melyik alternatívát választjuk, a lényeg az, hogy sikerüljön megtalálnunk a belső nyugalmunkat. Ősszel az angyalok jelenléte is jobban érződik. Ott vannak a meggyújtott gyertya lángjában, a kellemes őszi fuvallatban és az otthon melegében. Az általuk megteremtett harmónia valahogy akkor teljesedik ki igazán, amikor a természet is megváltozik. Amikor az idő hűvösebb lesz és a nap sugarai sem égetnek már annyira, csak olyan kellemesen végigsimítják arcunkat. Ez az időszak az, amikor az angyalok visszahozzák szívünkbe a melegséget, a nyári nap fényét. Minden egyes nap ösztönöznek minket arra, hogy habár kint már lassan beköszöntenek az úgymond „nemszeretem” napok, de legbelül megőrizhetjük azt a kellemes varázst, ami az őszhöz kötődik.

Ilyenkor kicsit az angyalok is újult erővel látnak neki feladataiknak. Ahhoz is erőt adnak nekünk, hogy az ősz során ránk váró feladatokat teljes erőbedobással tudjuk elvégezni. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy a borús napokon is vidámak maradjunk és megtaláljuk a lelki egyensúlyunkat. Nem hagyják, hogy kedvünket szegje egy kis eső vagy a hűvös szél, próbálnak hatni ránk, hogy minden egyes napban meglássuk a szépet és a jót, valamint, hogy tudjuk értékelni az őszi táj szépségeit.

Angyalaink segítenek nekünk, hogy ebben a rohanó világban megálljunk egy percre és elgondolkodjunk mik is azok a dolgok, amelyek a leginkább számítanak nekünk. Arra tanítanak, hogy mindig szakítsunk időt, hogy együtt legyünk a szeretteinkkel, sétáljunk nagyokat az őszi napsütésben és csodáljuk meg a sokféle színben pompázó faleveleket.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL