MÁGIA

Merre vezet a belső éned? - Őszi belső-mag varázs

Szerző:
Szabó Anna
Elmúlt a zajos, pörgős nyár, és megérkezett az ősz, a betakarítás ideje. A legjobb lehetőség arra, hogy belső énünkre figyeljünk, meghalljuk mindazt, amit a belső istenünk súg nekünk. Nem hallod a hangját? Íme, egy kis segítség.

 

Az ősz mindig is a betakarítás ideje volt, amivel nyáron dolgoztunk, most „házi feldolgozásra” vár, és arra, hogy learassuk. Ha körülnézünk a természetben, most hullanak a levelek, jönnek elő a fán termő magvak, a gesztenye, a dió, a makk.

Gesztenye-varázslat

A mágikus gondolkodás lényege, hogy mindenben meglátjuk a párhuzamot. Ahogy a gesztenyefa egész nyáron érlelte termését, úgy a mi lényünk belsejében is érlelődtek események, információk, amelyek most arra várnak, hogy kipattanhassanak a védőburokból, és learassuk őket.


A gesztenye is kibújik ősszel a szúrós burokból, és termésként vagy magként újrahasznosul. Vagy eledel lesz belőle, vagy ha megfelelő helyre esik, és egyéb körülmények is úgy akarják, egy másik fa. Most megtudhatod, hogy kérj segítséget a gesztenyétől, hogy meglásd, merre vezet a belső éned!

Kellékek

- 3 szem szép gesztenye
- papír és ceruza
- őszinteség

A varázslat menete

Vegyük kézbe a gesztenyéket, és gondoljuk végig az idei nyarunkat. Mik történtek velünk, milyen örömök értek, mi miatt szomorkodtunk, merre jártunk, mit csináltunk? Válasszunk ki egy fontos eseményt a nyáron történtekből, majd rajzoljunk fel egy vonalat a papírra. (tipp: új munkahelyem lett, elköltöztem, megmásztam a Himaláját, stb.)

A vonalon helyezzük el valahová ezt az eseményt úgy, hogy odatesszük az egyik gesztenyét. Ezután fogjuk a másik két gesztenyét, tegyük a már lehelyezett gesztenye mellé úgy, olyan távolságba, ahogyan nekünk tetszik.

Koncentráljunk a bal oldali gesztenyére, és gondoljunk arra, hogy mi vezetett a kiválasztott történéshez. Mit kellett tenni érte, milyen akadályok, vagy épp szerencsék tarkították az odavezető utat? Írjuk le alá ezeket. Majd koncentráljunk a jobb oldali gesztenyére és nézzük meg, mit szeretnénk kihozni ebből a kiválasztott történésből. Hagyjuk, hogy áramoljanak a gondolatok, és közben figyeljük, mi történik belül.

Amikor úgy érezzük, tudjuk, hogy mi a cél, szedjük össze a gesztenyéket, tegyük egy éjszakára a párnánk alá, majd másnap szórjuk szét őket utunk során. Ahogy a gesztenyék is visszakerülnek a körforgásba, úgy tudatosul bennünk is belső énünk üzenete.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL