2017. szeptember 26. - Jusztina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 26. - Jusztina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Merre vezet a belső éned? - Őszi belső-mag varázs

FVeronika

Elmúlt a zajos, pörgős nyár, és megérkezett az ősz, a betakarítás ideje. A legjobb lehetőség arra, hogy belső énünkre figyeljünk, meghalljuk mindazt, amit a belső istenünk súg nekünk. Nem hallod a hangját? Íme, egy kis segítség.

 

Az ősz mindig is a betakarítás ideje volt, amivel nyáron dolgoztunk, most „házi feldolgozásra” vár, és arra, hogy learassuk. Ha körülnézünk a természetben, most hullanak a levelek, jönnek elő a fán termő magvak, a gesztenye, a dió, a makk.

Gesztenye-varázslat

A mágikus gondolkodás lényege, hogy mindenben meglátjuk a párhuzamot. Ahogy a gesztenyefa egész nyáron érlelte termését, úgy a mi lényünk belsejében is érlelődtek események, információk, amelyek most arra várnak, hogy kipattanhassanak a védőburokból, és learassuk őket.


A gesztenye is kibújik ősszel a szúrós burokból, és termésként vagy magként újrahasznosul. Vagy eledel lesz belőle, vagy ha megfelelő helyre esik, és egyéb körülmények is úgy akarják, egy másik fa. Most megtudhatod, hogy kérj segítséget a gesztenyétől, hogy meglásd, merre vezet a belső éned!

Kellékek

- 3 szem szép gesztenye
- papír és ceruza
- őszinteség

A varázslat menete

Vegyük kézbe a gesztenyéket, és gondoljuk végig az idei nyarunkat. Mik történtek velünk, milyen örömök értek, mi miatt szomorkodtunk, merre jártunk, mit csináltunk? Válasszunk ki egy fontos eseményt a nyáron történtekből, majd rajzoljunk fel egy vonalat a papírra. (tipp: új munkahelyem lett, elköltöztem, megmásztam a Himaláját, stb.)

A vonalon helyezzük el valahová ezt az eseményt úgy, hogy odatesszük az egyik gesztenyét. Ezután fogjuk a másik két gesztenyét, tegyük a már lehelyezett gesztenye mellé úgy, olyan távolságba, ahogyan nekünk tetszik.

Koncentráljunk a bal oldali gesztenyére, és gondoljunk arra, hogy mi vezetett a kiválasztott történéshez. Mit kellett tenni érte, milyen akadályok, vagy épp szerencsék tarkították az odavezető utat? Írjuk le alá ezeket. Majd koncentráljunk a jobb oldali gesztenyére és nézzük meg, mit szeretnénk kihozni ebből a kiválasztott történésből. Hagyjuk, hogy áramoljanak a gondolatok, és közben figyeljük, mi történik belül.

Amikor úgy érezzük, tudjuk, hogy mi a cél, szedjük össze a gesztenyéket, tegyük egy éjszakára a párnánk alá, majd másnap szórjuk szét őket utunk során. Ahogy a gesztenyék is visszakerülnek a körforgásba, úgy tudatosul bennünk is belső énünk üzenete.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi a penészallergia? - Tudj meg többet a tüneteiről, okairól és megelőzéséről!

Mi a penészallergia? - Tudj meg többet a tüneteiről, okairól és megelőzéséről!

A penészallergia ugyanúgy manifesztálódik, mint sok más allergia. Az ettől szenvedőknek általában viszket a szemük, és vizenyőssé válik a tekintetük, köhögés és más légzőszervi tünetek jelentkeznek, amikor érintkezésbe kerülnek a penészgombával. Az allergiás reakciók megelőzésének legjobb módja magának a penésznek a kerülése és megfelelő étrend-kiegészítők szedése.

Tovább »
Meg tudod oldani ezt a szovjet fejtörőt? - Teszteld magad!

Meg tudod oldani ezt a szovjet fejtörőt? - Teszteld magad!

Egy jó fejtörő megmozgatja az összes agyizmodat, miközben megpróbálod megfejteni. Néha segítségünkre lehet, ha hangosan gondolkodunk, akárcsak a detektívek a gyilkossági filmekben, mert így sokkal több mindenre figyelhetünk fel, ha nem csak látjuk, hanem halljuk is a történteket vagy ami előttünk van. Neked vajon sikerül egy kis hangos gondolkodással megoldani ezt a fejtörőt?

Tovább »
Mit látsz először a képen? - Válaszod elárulja, mik a rejtett félelmeid!

Mit látsz először a képen? - Válaszod elárulja, mik a rejtett félelmeid!

Ez az egyik leghíresebb illúzióval kapcsolatos teszt, mely először egy német tudományos magazinban került nyilvánosságra 1892 környékén. Ez a rejtvény illusztrálta az optikai illúziókat. 7 évvel később egy amerikai pszichológus által terjedt el és vált népszerűvé. Joseph Jastrow volt az, aki bebizonyította az elméletét, hogy az emberek nem csak a szemükkel, de az elméjükkel is képesek látni. 

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép