2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Merre vezet a belső éned? - Őszi belső-mag varázs

FVeronika

Elmúlt a zajos, pörgős nyár, és megérkezett az ősz, a betakarítás ideje. A legjobb lehetőség arra, hogy belső énünkre figyeljünk, meghalljuk mindazt, amit a belső istenünk súg nekünk. Nem hallod a hangját? Íme, egy kis segítség.

 

Az ősz mindig is a betakarítás ideje volt, amivel nyáron dolgoztunk, most „házi feldolgozásra” vár, és arra, hogy learassuk. Ha körülnézünk a természetben, most hullanak a levelek, jönnek elő a fán termő magvak, a gesztenye, a dió, a makk.

Gesztenye-varázslat

A mágikus gondolkodás lényege, hogy mindenben meglátjuk a párhuzamot. Ahogy a gesztenyefa egész nyáron érlelte termését, úgy a mi lényünk belsejében is érlelődtek események, információk, amelyek most arra várnak, hogy kipattanhassanak a védőburokból, és learassuk őket.


A gesztenye is kibújik ősszel a szúrós burokból, és termésként vagy magként újrahasznosul. Vagy eledel lesz belőle, vagy ha megfelelő helyre esik, és egyéb körülmények is úgy akarják, egy másik fa. Most megtudhatod, hogy kérj segítséget a gesztenyétől, hogy meglásd, merre vezet a belső éned!

Kellékek

- 3 szem szép gesztenye
- papír és ceruza
- őszinteség

A varázslat menete

Vegyük kézbe a gesztenyéket, és gondoljuk végig az idei nyarunkat. Mik történtek velünk, milyen örömök értek, mi miatt szomorkodtunk, merre jártunk, mit csináltunk? Válasszunk ki egy fontos eseményt a nyáron történtekből, majd rajzoljunk fel egy vonalat a papírra. (tipp: új munkahelyem lett, elköltöztem, megmásztam a Himaláját, stb.)

A vonalon helyezzük el valahová ezt az eseményt úgy, hogy odatesszük az egyik gesztenyét. Ezután fogjuk a másik két gesztenyét, tegyük a már lehelyezett gesztenye mellé úgy, olyan távolságba, ahogyan nekünk tetszik.

Koncentráljunk a bal oldali gesztenyére, és gondoljunk arra, hogy mi vezetett a kiválasztott történéshez. Mit kellett tenni érte, milyen akadályok, vagy épp szerencsék tarkították az odavezető utat? Írjuk le alá ezeket. Majd koncentráljunk a jobb oldali gesztenyére és nézzük meg, mit szeretnénk kihozni ebből a kiválasztott történésből. Hagyjuk, hogy áramoljanak a gondolatok, és közben figyeljük, mi történik belül.

Amikor úgy érezzük, tudjuk, hogy mi a cél, szedjük össze a gesztenyéket, tegyük egy éjszakára a párnánk alá, majd másnap szórjuk szét őket utunk során. Ahogy a gesztenyék is visszakerülnek a körforgásba, úgy tudatosul bennünk is belső énünk üzenete.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tudd meg, mi történik a testeddel, ha egy hétig sok zellerszárat eszel

Tudd meg, mi történik a testeddel, ha egy hétig sok zellerszárat eszel

A friss, ropogós zeller rudak majdnem 95%-a víz, és a testre gyakorolt hatásuk csodálatos. Talán itt az ideje, hogy beilleszd az étrendedbe. Most megtudhatod, milyen egészséges is a zeller, ahogy azt is, hogy mi történik a testeddel, ha rendszeresen fogyasztod.

Tovább »
Segíts Mr. Wilsonnak elkapni a tiszteletlen gyerekeket! - Játékos teszt

Segíts Mr. Wilsonnak elkapni a tiszteletlen gyerekeket! - Játékos teszt

Ezek a fiúk azt hiszik, hogy büntetlenül átugorhatnak az öreg Mr. Wilson udvarán, lerövidítve az iskola felé az útjukat, miközben letapossák a virágokat. Már többször kérte őket Mr. Wilson, hogy ne tegyék, de a tiszteletlen fiúkat nem érdekelte. Most viszont igazán begurult, ezért hívja a közelben járőröző rendőrt, hogy kapja el őket! Segíts Mr. Wilsonnak megtalálni a rendőrt, hogy végre legyen, aki tiszteletre neveli a gyerekeket!

Tovább »
Melyik a leggyönyörűbb nő szerinted? - Választásod rámutat, mi a legvonzóbb benned mások számára

Melyik a leggyönyörűbb nő szerinted? - Választásod rámutat, mi a legvonzóbb benned mások számára

Ha kiválasztod a számodra legszebb nőt az alábbiak közül, máris megtudhatod, hogy mások hogyan vélekednek rólad. Próbáld ki az alábbi tesztet és tudd meg, mi a legvonzóbb benned!

Tovább »

Kalkulátor

Vitaminok és ásványi anyagok kalendáriuma

A szervezet egészségének megtartásához rengeteg vitaminra és ásványi anyagra van szükség. Ha valamiből hiányállapot lép fel, azt igencsak megérezzük. Válaszd ki, milyen problémáid vannak, és gondolkozz el, hátha hiánybetegséged van.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Erdősné Zsóka

Szoptatási tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Erdősné Zsóka

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép