2017. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 25. - Katalin, Katinka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Merre vezet a belső éned? - Őszi belső-mag varázs

FVeronika

Elmúlt a zajos, pörgős nyár, és megérkezett az ősz, a betakarítás ideje. A legjobb lehetőség arra, hogy belső énünkre figyeljünk, meghalljuk mindazt, amit a belső istenünk súg nekünk. Nem hallod a hangját? Íme, egy kis segítség.

 

Az ősz mindig is a betakarítás ideje volt, amivel nyáron dolgoztunk, most „házi feldolgozásra” vár, és arra, hogy learassuk. Ha körülnézünk a természetben, most hullanak a levelek, jönnek elő a fán termő magvak, a gesztenye, a dió, a makk.

Gesztenye-varázslat

A mágikus gondolkodás lényege, hogy mindenben meglátjuk a párhuzamot. Ahogy a gesztenyefa egész nyáron érlelte termését, úgy a mi lényünk belsejében is érlelődtek események, információk, amelyek most arra várnak, hogy kipattanhassanak a védőburokból, és learassuk őket.


A gesztenye is kibújik ősszel a szúrós burokból, és termésként vagy magként újrahasznosul. Vagy eledel lesz belőle, vagy ha megfelelő helyre esik, és egyéb körülmények is úgy akarják, egy másik fa. Most megtudhatod, hogy kérj segítséget a gesztenyétől, hogy meglásd, merre vezet a belső éned!

Kellékek

- 3 szem szép gesztenye
- papír és ceruza
- őszinteség

A varázslat menete

Vegyük kézbe a gesztenyéket, és gondoljuk végig az idei nyarunkat. Mik történtek velünk, milyen örömök értek, mi miatt szomorkodtunk, merre jártunk, mit csináltunk? Válasszunk ki egy fontos eseményt a nyáron történtekből, majd rajzoljunk fel egy vonalat a papírra. (tipp: új munkahelyem lett, elköltöztem, megmásztam a Himaláját, stb.)

A vonalon helyezzük el valahová ezt az eseményt úgy, hogy odatesszük az egyik gesztenyét. Ezután fogjuk a másik két gesztenyét, tegyük a már lehelyezett gesztenye mellé úgy, olyan távolságba, ahogyan nekünk tetszik.

Koncentráljunk a bal oldali gesztenyére, és gondoljunk arra, hogy mi vezetett a kiválasztott történéshez. Mit kellett tenni érte, milyen akadályok, vagy épp szerencsék tarkították az odavezető utat? Írjuk le alá ezeket. Majd koncentráljunk a jobb oldali gesztenyére és nézzük meg, mit szeretnénk kihozni ebből a kiválasztott történésből. Hagyjuk, hogy áramoljanak a gondolatok, és közben figyeljük, mi történik belül.

Amikor úgy érezzük, tudjuk, hogy mi a cél, szedjük össze a gesztenyéket, tegyük egy éjszakára a párnánk alá, majd másnap szórjuk szét őket utunk során. Ahogy a gesztenyék is visszakerülnek a körforgásba, úgy tudatosul bennünk is belső énünk üzenete.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 hátborzongató, de valós eset mágikus tükrökről és kristálygömbökről

10 hátborzongató, de valós eset mágikus tükrökről és kristálygömbökről

Mindig is létezett a jóslás intézménye, legfeljebb az eszközöket válogatták meg a híres és kevéssé elismert jósok. Nostradamus egy tál vizet bámult ahhoz, hogy látomásai legyenek, míg mások mágikus tükröt vagy kristálygömböt alkalmaztak. Van itt 10 elképesztő történet a múltból, amelynek főszereplői valóban képesek voltak a jövőbe tekinteni! 

Tovább »
A Föld 10 legveszélyesebb víz által borított területe - Még nem sikerült meghódítani

A Föld 10 legveszélyesebb víz által borított területe - Még nem sikerült meghódítani

A bolygó 70 százalékát vízfelszín borítja. Noha a legtöbb vizes területet meghódítottuk, a merészebbek átúsztak egyes helyeket, és a víz segítségével a földművelés is lehetségessé vált, vannak olyan helyek, amelyek a mai napig igencsak veszélyesek, sőt, inkább életveszélyesek.

Tovább »
Napi Tarot - Szombat

Napi Tarot - Szombat

A Tarot mai üzenete: "Értsd meg, hogy a múltból építkezünk. Abból a bölcsességből kiindulva haladunk a jövő felé, amit eddig megszereztünk."

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép