SZÓRAKOZÁS

20 érdekesség Emma Watsonról

Szerző:
Szabó Anna
Sokak példaképe a Harry Potterből megismert Emma Watson, aki azóta nagy karriert futott be modellként is. Nem is csoda, hiszen mindenhogy gyönyörű, taláros kis boszorkányként, és rövid hajjal, igazi nőként is elbűvöl mindenkit. Íme néhány érdekesség Emma életéről, a Harry Potter-korszakról, és a modellkedésről:

 

1. A teljes neve: Emma Charlotte Duerre Watson.

2. Párizsban született, de Londonba költöztek, mikor Emma 5 éves volt, ezért jól beszél franciául, bár – elmondása szerint – nem olyan jól, mint régen.

3. Van egy testvére, Alex, akivel nagyon hasonlítanak egymásra. Nagyon jó pasi! A Burberry 2010-es kampányában mindketten részt vettek.

4. A szülei – akik mindketten ügyvédek - elváltak, és van három fiú, és két lány mostohatestvére.

5. Kedvenc színe a fehér és a krémszín, az eredeti hajszíne szőke, és 165 cm magas.

6. Ragyogó arcbőrének titka a kókuszvízben, és a rendszeres hidratálásban rejlik. Hacsak teheti, nem sminkeli magát.

7. Emma az egészséges táplálkozás híve, bár szereti a csokit és a tésztákat is, és imád sütni-főzni.

8. Emma nem játszott egy filmben sem hivatásos színészként, mielőtt kiválasztották Hermione Granger szerepére a Harry Potterben.

9. A Harry Potter könyvek írója, J. K. Rowling állítólag már a casting első fordulója után kiszemelte Emmát, ennek ellenére még nyolc fordulón részt kellett vennie, míg meg nem kapta a szerepet.



10. A Harry Potter filmek utolsó három részére kis híján nem szerződött le, mert túl sok időt vettek el a forgatások, és ekkor már a filmes karrierjén kívül más irányú érdekeltségei is voltak (modellkedés).

11. 2005-ben, 15 éves korában az addigi legfiatalabbként a Teen Vogue címlapján szerepelt.

12. Az kedvenc színészei Johnny Depp és Julia Roberts.

13. Hivatásos jóga- és meditációs oktató.

14. Emma kihagyta a 2014-es Vanity Fair Oscar party-t, mert véletlenül elaludt a show után. Mikor felébresztették, úgy döntött, hogy inkább eszik egy pizzát, és alszik egy jót az afterparty helyett.

15. A Harry Pottert játszó Daniel Radcliff és a Ron Weasley-t alakító Rupert Grint Emma elmondása szerint olyanok, mintha a testvérei lennének.

16. A színésznő nagy könyvmoly hírében áll, így biztos nem okozott neki nehézséget, hogy eljátssza Hermione szerepét.

17. Szerette Hermione karakterét, mert kiáll a véleménye mellett, és intelligens, de elismerte, hogy sokszor parancsolgató, és anyáskodó.

18. Emma teljesen odavolt a gonosz Draco Malfoy-t alakító Tom Feltonért a Harry Potter forgatások alatt, mert nagyon cukinak találta, és imponált neki, hogy néhány évvel idősebb nála, kicsit rosszfiús, és még egy gördeszkája is volt.

19. Angol irodalom szakon végzett a Brown-on.

20. Igazán csodálja Renee Zellwegert és Natalie Portmant, hogy bevállaltak olyan szerepet, melyben csúnyácska karaktert formáltak meg.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL