Napi horoszkóp - 2014-09-20

Kos

Kedves Kos! Családodban, illetve magánéletedben nagy dolgok vannak készülőben. Számítottál rá, nem ért készületlenül, mégis rosszkor jött. Olyan időpontban, amikor saját sorsodat illetően is súlyos kétségek gyötörnek. Ne hagyd, hogy kételyeid megzavarjanak, és fenyegető árnyékot vessenek erre a nagyon várt eseményre.

Bika

Kedves Bika! Szereted a vénasszonyok nyarát, a természet színpompás búcsúját. A barnának, sárgának, vörösnek ezernyi árnyalata parázslik a domboldalon. Csendesen kaptatsz fel a hegyre az erdei ösvényen. Szót sem váltasz partnereddel. Úgy érzed, mintha templomban volnál: szentségtörés lenne hangos szóval megtörni a csendet.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egy ilyen hét után akár azt is megengedheted magadnak, hogy délig heveréssz az ágyban, és azután se tegyél megerőltető mozdulatokat, mint például a takaró felemelése, hogy a felkelésről ne is beszéljünk. Délután, amikor már egyáltalán nem tudsz mit kezdeni lustaságoddal, mégiscsak mozdulj ki a lakásból.

Rák

Kedves Rák! Úgy tetszik, új ismerősöd mélyebb benyomást tett rád, mint gondoltad. Ne menj azonban túl messzire, nem árt, ha előbb alaposabban megismered. Nehogy egy újabb csalódás miatt erődet veszítsd! A hétvégét mindenesetre szánd az új kapcsolatra! Izgalmas, kellemes napoknak nézhetsz elébe. De barátaidat se hanyagold el!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma sehogy sem találod a helyedet, el is mennél, de otthon is maradnál. Még azt sem tudod eldönteni, hogy valójában jókedved van, vagy rossz. Mentsen meg mindenkit az Isten, aki most az utadba kerül. Délutánra lehiggadsz, szeretetteljessé válsz, és kedves értetlenséggel szemléled a körülötted zajló világot.

Szűz

Kedves Szűz! Csend és nyugalom jellemzi ezt a szombatot. Nem való munkára ez a nap. Neked is inkább romantikus élményekre, gazdag kulturális programokra van szükséged. Ne foszd meg lelkedet ma egyiktől sem! És ha partneredet is bevonod, emlékezetes eseményekkel számolhatsz. Ennél is emlékezetesebb csak az éjszaka lesz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ez a nap is csak megerősít abban a hitedben, hogy végre megtaláltad az Igazit, nem érdemes hát kockáztatni, állandóan új flörtöket kezdeményezni másokkal. Nemcsak megszerezni, de majd megtartani sem lesz könnyű őt. Tegyél meg tehát mindent ennek érdekében, és meglátod, hamarosan el fogod érni célodat.

Skorpió

Kedves Skorpió! Tarthatatlan, hogy mindenhonnan elkésel, mindent összezavarsz. Éppen itt az ideje, hogy rendesen megszervezd napjaidat. Rá kell szánnod az időt, utána már csak az a dolgod, hogy folyamatosan alakítsd. Ne sajnálj rá egy kis időráfordítást, mert különben elveszel a tennivalók tengerében. Ilyen egyszerű.

Nyilas

Kedves Nyilas! Mára nem terveztél semmit, de kár is lett volna, mert megtörténnek veled a dolgok. Nem teszel ellene, de nem is lenne tanácsos. A legjobb, ha kivárod a végét, és nem közeledsz eleve előítélettel az emberekhez, a helyzetekhez. A végén magad is meglepődsz, hogy néhány szokatlan esemény mennyire fel tud rázni.

Bak

Kedves Bak! Hagyd, hogy megtörténjen, aminek kell. A sorsot úgysem tudod befolyásolni. Amibe belevágtál, az hamarosan kiforr. Ne igyekezz időnek előtte megtudni az eredményt, mert azzal önmagad ellen fordítod ítészeidet. A múlt, az emlékezés elevenen tör fel. Egy régi találkozás most hozza meg gyümölcsét számodra.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Kikapcsolódni vágysz ezen a hétvégén. Nem lustálkodni, csak a szellemi örömöket messzire elkerülni, és csupa hétköznapi, földhöz ragadt dologgal foglalatoskodni. Nem is kell jobban körülnézned háztartásodban, hogy ezernyi elvégzendőt találj benne. Bizony ráfér már lakásodra egy kis őszi nagytakarítás.

Halak

Kedves Halak! Újabb nagy gondolat fogant meg benned. Ezúttal világmegváltó… Annyi biztos, hogy szűkebb világodra lesz kihatással. Nem sokat teketóriázol, azon melegében hozzá is látsz a megvalósításhoz. Az eredmény nem marad el. Egyelőre felfordulás képében jelentkezik, minden a feje tetején áll. Legfőképpen családod.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL