SZÓRAKOZÁS

Könyvajánló hidegebb napokra

Szerző:
Szabó Anna
A hétköznapok szürke homályából kevés dolog képes kiszakítani, egy jó könyv viszont bármikor életmentő lehet. Ahhoz, hogy önmagunk lehessünk fontos, hogy megfelelően kikapcsolódjunk, és bizony sokszor szükségünk van egy menekülési útvonalra, erre pedig kiválóan alkalmasak a könyvek. Kiragadnak a valóságból, és a képzeletünk erejével repítenek minket számtalan kifürkészhetetlen helyre.

 

Gaál Viktor – Kiss Angéla: Feketén fehéren

Anna és Olivér távkapcsolatának nehézségeiről olvashatunk. A lány Londonban él, míg a fiú Budapesten. A család, a barátok mind-mind nehezítik a kapcsolatukat. A nemek dinamikáját a történetben a szerzőpáros szolgáltatja, a történetet úgy írták meg, hogy Kiss Angéla írja Anna szemszögéből, Gaál Viktor pedig Olivér szemszögéből az eseményeket. Két össze nem illő ember vívódásai egy távkapcsolatban. Igazán szórakoztató történet, romantikával fűszerezve.


Nagy Szilvia - Szabó Anna Eszter: Hölgy alkalmi kísérőt keres

Ezt a könyvet azoknak ajánljuk, akik nem riadna vissza az erotikától, ugyanis egy olyan világba kalauzol el bennünket ez a könyv, amibe csak igazán kevesen tehetik be a lábukat, vagy ha be is teszik, csak titkon. Egy nő miként ér el ahhoz a ponthoz, hogy szexuális szolgáltatásokért fizessen? Egy férfi miért bocsájtja áruba a testét? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket is boncolgat a könyv, a fülledt jeleneteken keresztül.


Elizabeth Gilbert: Eat, Pray, Love - Ízek, imák, szerelmek

Az utazás gyógyító erejű, ha elmerünk szakadni a megszokott kliséktől, a berögződött életutaktól, akkor rátalálunk a saját világunkra, az útra, amit nekünk kell járnunk. A könyv is erről szól, egy harmincas éveiben járó nő élete összeomlik, a megszokottból múlt lesz, és neki össze kell szednie minden erejét, hogy befogadja a változást. Elindul hát világjáró útjára, hogy új élményekkel gazdagodjon, és meglelje a boldogságát. Zarándoklata során jár Indiában, Olaszországban, és Indonéziában is. A története mindenkinek ajánlott, aki bátorságot akar meríteni az élethez.

Jane Austen: Büszkeség és balítélet

Egy igazi klasszikus, egy igazi szerelmi történet. Minden nőnek ajánlott, aki még nem olvasta. A történet a 18. század végén játszódik Angliában, megismerhetjük Elizabeth életét, és merészségét. A női bátorságot, a pimaszságot és a konvencióktól való elszakadás képességét láthatjuk főhősnőnk történetében, aki mindeközben megismeri a szerelmet és a bánatot. Nem mellesleg igazi kórképet fest az akkori angliai világról.

Vavyan Fable: Mesemaraton

Ha valami igazán szórakoztatóra vágyunk, és ki szeretnénk kapcsolni, akkor ragadjuk magunkhoz bármelyik Vavyan Fable könyvet, mert garantáltan könnyesre nevetjük magunkat az olvasása során. A Mesemaraton kiváltképp ajánlatos azoknak, akik még semmit nem olvastak az írónőtől, hiszen már-már abszurditásba forduló története mindenkivel megszeretteti ezt a könyvet. Azoknak is jó, akik szeretik a humort, a kalandot, a burleszket. Nagyon sokszínűek az események. A történet nehezen megfogható, sok szálon fut, és megrázóan mulatságos.

James Redfield: A mennyei prófécia

Ez a könyv ugyanúgy szól önmagunk megismeréséről, mint ahogy a világéról is. A történet főhőse egy izgalmas kaland során ébred rá arra, hogy amit eddig a világról gondolt az hamis, véletlenek pedig nincsenek. A sors úgy hozza, hogy egyik barátnője mesél neki egy Peruban talált kéziratról, aminek a létezését tagadják és titkolni szeretnék. Főszereplőnk is a nyomába ered, és ezzel kezdetét veszi spirituális és kalandos utazása.

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL