ANGYALISKOLA

Angyali érintés

Szerző:
Szabó Anna
Mindenkinek vannak rossz napjai. Mindannyian éreztük már úgy, hogy egy adott napon semmi nem úgy alakult, ahogyan azt elterveztük. Ettől gyakran kedvetlenek, dühösek és bosszúsak leszünk. Ekkor sietnek segítségünkre az angyalaink, megérintik a szívünket és a lelkünket egyaránt, hogy ismét harmóniába kerüljünk önmagunkkal és másokkal.

 

Az ember, mint mondják, társas lény. Éppen ezért nem telhet el nap anélkül, hogy a másik ember iránti szeretetét, megbecsülését, tiszteletét ne fejezné ki valamilyen módon. Ezek közé tartozik az érintés is. Minden érintés más és más, csupán annyi közös bennük, hogy érzékeléssel párosulnak. Érezzük, ha valaki megfogja a kezünket, vagy éppen megsimogatja az arcunkat. Ezzel ellentétben az angyali érintés rendkívül sajátos. Nem is igazán lehet meghatározni a pontos idejét, csak azt érezzük legbelül, hogy egy kellemes nyugalom lesz úrrá rajtunk és elfelejtünk egy kis időre minden rosszat. Az angyalok mindig tudják, hogy mikor van szükségünk arra, hogy gyengéden végigsimítsák lelkünket és a tudtunkra adják, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.

Sokszor mondogatjuk, hogy valami a szerencsén múlott, vagy annak köszönhetően alakultak jól a dolgaink, hogy jókor voltunk jó helyen. Pedig nem biztos, hogy minden esetben csupán ezeknek köszönhetjük, hogy jól jöttünk ki az adott helyzetből. Az angyalaink is szerepet játszanak ebben, csak mi ezt nem érzékeljük direkt módon. Nem látjuk és nem halljuk őket, de a jelenlétüket valahogy mégis érezzük. Azt, ahogy egy különös nyugalom lesz úrrá rajtunk. Ilyenkor sokszor pár percig nem érzékeljük, mi zajlik körülöttünk, nem halljuk az utcazajt, sem azt, ha valaki hozzánk szól, hiszen agyunk teljesen kikapcsol, és mintha kilépnénk a testünkből, csak arra koncentrálunk, hogy helyre álljon a lelki egyensúlyunk.

Azt mondják, hogy csak akkor tudunk rendben lenni a világgal, ha önmagunkkal is rendben vagyunk, elfogadjuk azt akik vagyunk és nem akarunk ezen görcsösen változtatni. Ám ha egyszer mégis változtatásra adjuk a fejünket, tudnunk kell azt, hogy nem egyik napról a másikra fogunk átalakulni olyanná, amilyenek lenni szeretnénk, hanem hosszabb folyamat elé kell néznünk. Ilyen esetben is fordulhatunk az angyalokhoz, megkérhetjük őket, hogy adjanak elég energiát ahhoz, hogy a változás útjára tudjunk lépni és erőt, hogy véghez vigyük a célunkat. Fontos, hogy ne lehetetlen dolgokat akarjunk, hanem olyanokat, amelyeket meg is tudunk valósítani. Angyalaink is azokat az elképzeléseinket támogatják, melyek reálisak és véghezvihetőek. Ők is végig mellettünk állnak, de főleg azokban a percekben, amikor úgy érezzük, nem bírjuk tovább és fel akarjuk adni. Ekkor hitet és lelki támaszt nyújtanak, hogy még jobban húzzunk bele és mutassuk meg a világnak, hogy igenis végig tudjuk csinálni azt, amit elterveztünk. Persze a rossz napok elkerülhetetlenek, de angyalaink segítségével jobbá varázsolhatjuk azokat.

Olykor, ha úgy érezzük, hogy kimerültek vagyunk és szükségünk van egy kis lelki feltöltődésre, próbáljunk meg lazítani,vegyünk egy forró fürdőt vagy gyújtsunk meg egy illatmécsest és szólítsuk angyalainkat. Kérjük meg őket, hogy adjanak erőt ahhoz, hogy a lelki egyensúlyunk helyre álljon, és újult erővel kezdjünk neki a következő napnak. Ha jól figyelünk, érezhetjük, ahogyan melegséggel töltik el szívünket és biztosítanak bennünket arról, hogy egy kis átmeneti zűrzavar még nem a világvége.

Nem kell feltétlenül vallásosnak lennünk ahhoz, hogy az angyalokhoz forduljunk segítségért, csupán hinnünk kell abban, hogy kérésünk meghallgatásra kerül. Egy angyal nem válogat, minden embert ugyanúgy, feltétel nélkül szeret, törődik mindenkinek a lelkével, és ha kell, ápolja azt.

Azt mondják, a sorsunk előre meg van írva így azon változtatni már nem lehet. Erre még az angyalok sem képesek, ők sem rendelkeznek olyan erővel, amely felülírhatná azt, amit az élet tartogat számunkra Abban viszont a segítségünkre lehetnek, hogy több legyen a boldog pillanat az életünkben és, hogy kevesebbet bosszankodjunk apróságokon.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL