2018. szeptember 20. - Friderika
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 20. - Friderika
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Készítsd el őszi vágykosaradat és teljesüljenek a kívánságaid! - Varázslat

Készítsd el a közelgő őszi napéj egyenlőség ünnepe alkalmából a személyes vágykosaradat, hogy az isteni pár teljesíthesse szíved leghőbb kívánságait!

 

Mert jön Mabon!

Mabon az őszi napi egyenlőség ünnepe, ami általában szeptember 21. és 22.-re esik, nevét pedig Mabon ap Modron után kapta. Arthur király társa volt ez a walesi hős, aki valószínűleg azonos a kelta fiatalság istenével. Ő a férfiak istene és egyik fontos feladata, hogy jó kondiban tartsa a férfitermékenyítő erőt. Bár sokak szerint, nem csak az istené ez a nap, hanem az istennőé is, aki a Földanya szerepében megtermékenyült, és kihordta testében a jólétünkhöz szükséges terméseket.

Jelentős őszi esemény

Ősszel rengeteg arató fesztivál veszi kezdetét, egészen novemberig, de a legkiemelkedőbb ez az ünnep. Ezekben a napokban fejeződik be a termények betakarítása. Változik az évszak, a természet ereje csökken, már nem ad bőséges élelmet, hanem felkészül a téli pihenésre. Általában az ünnepi napot Britanniában az úgynevezett arató holdhoz legközelebb eső vasárnaphoz igazítják, hogy kihasználhassák a telihold mágikus hatalmát, amikor még dúskálunk a bőségben, tetőznek a pozitív energiák. Mindez pedig a legtöbb mágikus szertartás siker kulcsa is egyben. Az ünnep alkalmából máglyákat gyújtanak, isznak, mulatoznak és táncolnak az emberek. Néhol áldozatokat is mutatnak be, mint például egy férfi bábu elégetését, ezzel semmisítve meg jelképesen a gabonaistenség testét, hogy a következő évben a hamvakból új erőre kapjon. Máshol oltárokat emelnek a földeken vagy otthonaikban, amire különböző terméseket, gyümölcsöket, virágokat, kenyeret helyeztek hálát adva azért, amit az évben kaptak.

Ilyenkor egyszerre ünneplik az életet és a halált. Nemcsak a természetben, hanem az emberi létben is, mert nem csak a gyümölcsöket és gabonát arathatjuk le az ősszel, hanem a tapasztalatokat, élményeket, a kapcsolatainkat, egyszóval minden olyan dolgot, amit az évben elnyertünk és elvesztettünk. Szóval Mabon alkalmából érdemes számot vetni az évünkről.

Ezt könnyen megteheted te is az alábbi varázslattal, és a vágykosár elkészítésével, ami nem csak a fizikai megtermékenyítésre szolgál, hanem a szellemedet is beporozhatod vele, hogy az fogékonyabb legyen a jelekre, az álmokra, a spiritualitásra, és mágnesesen szívja magába a jólétet, és az érzelmekben gazdag szerelem táptalaja legyen. A varázslatot a leghatásosabb szeptember 21.-én vagy 22.-én este végezned, de az ősz bármelyik napján is neki veselkedhetsz.

Kellékek

- Ételfélék: kenyér, péksütemény
- Italfélék: sör, bor, gyümölcslevek
- Gyümölcsök: alma, körte, narancs
- Növényfélék: krizantém, napraforgó, veronika, gabonafélék, kukorica, rizs, kávé, csalán, tölgy, gyermekláncfű, tök
- Diófélék
- Kosár
- 3 narancsszínű gyertya
- 2 piros színű gyertya
- Néhzány fehér papírlap

A varázslat menete


Először is, szükséged lesz egy kosárra, amibe beleteszed a fenti listából, az általad kiválogatott komponenseket. Hogy mit, mennyit, az teljesen rád van bízva. A kosár fogja megtestesíteni a vágyaidat, ezért érdemes kedved szerint csinosítgatni őszi levelekkel és tobozokkal, makkokkal, hogy kellően szépnek találd. Ha gondolod, válogasd úgy össze a szükséges holmikat, hogy az oltáradat is feldíszíthesd, amire a gyertyák kerülnek. Ha kész a díszítés és összeállítottad kosarad tartalmát, akkor a kis cetlikre írd fel a vágyaidat. Igyekezz inkább szavakban megfogalmazni őket, és nagyjából azonos számban legyenek a kosárba tett ajándékokkal, amiket Mabonnak és a Földanyának fogsz ajánlani.

Amennyiben felkészültél a rituáléra, ülj le oltár elé, vagy oda, ahol a szertartást fogod végezni és gyújtsd meg a gyertyákat, de a kosarat még ne tedd az asztalra, hanem tartsd a kezed ügyében. Húzz magad köré védőkört és néhány percig meditálj. Gondold át az eddigi évedet, hogy töltötted, milyen tapasztalatok, élmények értek. Mondj hálát a téged ért pozitív dolgokért, a rosszakat pedig engedd el. Képzeld csak el, ahogy kiüríted őket magadból, mint egy szemetes kosarat, és eltűnve egy emésztőben feloldódsz az egykori emlékek és terhek alól. Mikor ezzel meg vagy, mond el a következő sorokat:


„Ahogy a levelek hullnak,
A napok aranyba váltanak,
Az Istennő már téli takaróját húzza magára,
Akárcsak Te, Mabon, elhajózol délre,
Az Örök Varázslat Földjére,
Itt hagyva minket a hideg éjszakáknak.
Haldoklik a természet ereje,
De tudom Istennő, hogy tavasszal újra megjelensz,
Magaddal hozva a boldogságot és a reményt,
Mert az Élet megy tovább, ez tény.
Hideg szél fúj Északról,
Ami az Élet és Halál kéz a kézbeni járásról szól,
Hiszen eljött a sötétség ideje,
Menj hát Mabon békével,
És melegedj meg az Istennő karjaiban,
Amíg tart a tél és hozz jövőre még több fényt magaddal!


Most pedig helyezd a kosarat az oltárra és folytasd tovább a ceremóniát:


„Vidd magaddal e kosarat az útra,
Benne van minden, ami Te vagy,
És ha elfogadjátok nektek szánt kedvességemet,
Vidd el kérlek vágyaimat az Istennőnek,
Hogy leghőbb kívánságaimat teljesítse.
Ajándékozzatok meg kérlek a beteljesüléssel,
Világosítsátok meg elmémet és szívemet,
Hadd legyek bölcsebb és nyitottabb az égi jelenségekre,
Hadd legyek spirituálisan termékeny!
Legyetek áldottak!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Illóolajok kalendáriuma

Nem muszáj egyből a gyógyszeres szekrényhez nyúlni, ha fáj valamid, emésztési problémáid vannak, vagy egyszerűen csak nyugtalan vagy. Néhány csepp illóolaj csodákra képes, hidd el!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép