2017. szeptember 26. - Jusztina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 26. - Jusztina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Készítsd el őszi vágykosaradat! - Mágia

Wadolowska Balogh Orsolya

Készítsd el a közelgő őszi napéj egyenlőség ünnepe alkalmából a személyes vágykosaradat, hogy az isteni pár teljesíthesse szíved leghőbb kívánságait!

 

Mert jön Mabon!

Mabon az őszi napi egyenlőség ünnepe, ami általában szeptember 21. és 22.-re esik, nevét pedig Mabon ap Modron után kapta. Arthur király társa volt ez a walesi hős, aki valószínűleg azonos a kelta fiatalság istenével. Ő a férfiak istene és egyik fontos feladata, hogy jó kondiban tartsa a férfitermékenyítő erőt. Bár sokak szerint, nem csak az istené ez a nap, hanem az istennőé is, aki a Földanya szerepében megtermékenyült, és kihordta testében a jólétünkhöz szükséges terméseket.

Jelentős őszi esemény

Ősszel rengeteg arató fesztivál veszi kezdetét, egészen novemberig, de a legkiemelkedőbb ez az ünnep. Ezekben a napokban fejeződik be a termények betakarítása. Változik az évszak, a természet ereje csökken, már nem ad bőséges élelmet, hanem felkészül a téli pihenésre. Általában az ünnepi napot Britanniában az úgynevezett arató holdhoz legközelebb eső vasárnaphoz igazítják, hogy kihasználhassák a telihold mágikus hatalmát, amikor még dúskálunk a bőségben, tetőznek a pozitív energiák. Mindez pedig a legtöbb mágikus szertartás siker kulcsa is egyben. Az ünnep alkalmából máglyákat gyújtanak, isznak, mulatoznak és táncolnak az emberek. Néhol áldozatokat is mutatnak be, mint például egy férfi bábu elégetését, ezzel semmisítve meg jelképesen a gabonaistenség testét, hogy a következő évben a hamvakból új erőre kapjon. Máshol oltárokat emelnek a földeken vagy otthonaikban, amire különböző terméseket, gyümölcsöket, virágokat, kenyeret helyeztek hálát adva azért, amit az évben kaptak.

Ilyenkor egyszerre ünneplik az életet és a halált. Nemcsak a természetben, hanem az emberi létben is, mert nem csak a gyümölcsöket és gabonát arathatjuk le az ősszel, hanem a tapasztalatokat, élményeket, a kapcsolatainkat, egyszóval minden olyan dolgot, amit az évben elnyertünk és elvesztettünk. Szóval Mabon alkalmából érdemes számot vetni az évünkről.

Ezt könnyen megteheted te is az alábbi varázslattal, és a vágykosár elkészítésével, ami nem csak a fizikai megtermékenyítésre szolgál, hanem a szellemedet is beporozhatod vele, hogy az fogékonyabb legyen a jelekre, az álmokra, a spiritualitásra, és mágnesesen szívja magába a jólétet, és az érzelmekben gazdag szerelem táptalaja legyen. A varázslatot a leghatásosabb szeptember 21.-én vagy 22.-én este végezned, de az ősz bármelyik napján is neki veselkedhetsz.

Kellékek

- Ételfélék: kenyér, péksütemény
- Italfélék: sör, bor, gyümölcslevek
- Gyümölcsök: alma, körte, narancs
- Növényfélék: krizantém, napraforgó, veronika, gabonafélék, kukorica, rizs, kávé, csalán, tölgy, gyermekláncfű, tök
- Diófélék
- Kosár
- 3 narancsszínű gyertya
- 2 piros színű gyertya
- Néhzány fehér papírlap

A varázslat menete


Először is, szükséged lesz egy kosárra, amibe beleteszed a fenti listából, az általad kiválogatott komponenseket. Hogy mit, mennyit, az teljesen rád van bízva. A kosár fogja megtestesíteni a vágyaidat, ezért érdemes kedved szerint csinosítgatni őszi levelekkel és tobozokkal, makkokkal, hogy kellően szépnek találd. Ha gondolod, válogasd úgy össze a szükséges holmikat, hogy az oltáradat is feldíszíthesd, amire a gyertyák kerülnek. Ha kész a díszítés és összeállítottad kosarad tartalmát, akkor a kis cetlikre írd fel a vágyaidat. Igyekezz inkább szavakban megfogalmazni őket, és nagyjából azonos számban legyenek a kosárba tett ajándékokkal, amiket Mabonnak és a Földanyának fogsz ajánlani.

Amennyiben felkészültél a rituáléra, ülj le oltár elé, vagy oda, ahol a szertartást fogod végezni és gyújtsd meg a gyertyákat, de a kosarat még ne tedd az asztalra, hanem tartsd a kezed ügyében. Húzz magad köré védőkört és néhány percig meditálj. Gondold át az eddigi évedet, hogy töltötted, milyen tapasztalatok, élmények értek. Mondj hálát a téged ért pozitív dolgokért, a rosszakat pedig engedd el. Képzeld csak el, ahogy kiüríted őket magadból, mint egy szemetes kosarat, és eltűnve egy emésztőben feloldódsz az egykori emlékek és terhek alól. Mikor ezzel meg vagy, mond el a következő sorokat:


„Ahogy a levelek hullnak,
A napok aranyba váltanak,
Az Istennő már téli takaróját húzza magára,
Akárcsak Te, Mabon, elhajózol délre,
Az Örök Varázslat Földjére,
Itt hagyva minket a hideg éjszakáknak.
Haldoklik a természet ereje,
De tudom Istennő, hogy tavasszal újra megjelensz,
Magaddal hozva a boldogságot és a reményt,
Mert az Élet megy tovább, ez tény.
Hideg szél fúj Északról,
Ami az Élet és Halál kéz a kézbeni járásról szól,
Hiszen eljött a sötétség ideje,
Menj hát Mabon békével,
És melegedj meg az Istennő karjaiban,
Amíg tart a tél és hozz jövőre még több fényt magaddal!


Most pedig helyezd a kosarat az oltárra és folytasd tovább a ceremóniát:


„Vidd magaddal e kosarat az útra,
Benne van minden, ami Te vagy,
És ha elfogadjátok nektek szánt kedvességemet,
Vidd el kérlek vágyaimat az Istennőnek,
Hogy leghőbb kívánságaimat teljesítse.
Ajándékozzatok meg kérlek a beteljesüléssel,
Világosítsátok meg elmémet és szívemet,
Hadd legyek bölcsebb és nyitottabb az égi jelenségekre,
Hadd legyek spirituálisan termékeny!
Legyetek áldottak!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi a penészallergia? - Tudj meg többet a tüneteiről, okairól és megelőzéséről!

Mi a penészallergia? - Tudj meg többet a tüneteiről, okairól és megelőzéséről!

A penészallergia ugyanúgy manifesztálódik, mint sok más allergia. Az ettől szenvedőknek általában viszket a szemük, és vizenyőssé válik a tekintetük, köhögés és más légzőszervi tünetek jelentkeznek, amikor érintkezésbe kerülnek a penészgombával. Az allergiás reakciók megelőzésének legjobb módja magának a penésznek a kerülése és megfelelő étrend-kiegészítők szedése.

Tovább »
Meg tudod oldani ezt a szovjet fejtörőt? - Teszteld magad!

Meg tudod oldani ezt a szovjet fejtörőt? - Teszteld magad!

Egy jó fejtörő megmozgatja az összes agyizmodat, miközben megpróbálod megfejteni. Néha segítségünkre lehet, ha hangosan gondolkodunk, akárcsak a detektívek a gyilkossági filmekben, mert így sokkal több mindenre figyelhetünk fel, ha nem csak látjuk, hanem halljuk is a történteket vagy ami előttünk van. Neked vajon sikerül egy kis hangos gondolkodással megoldani ezt a fejtörőt?

Tovább »
Mit látsz először a képen? - Válaszod elárulja, mik a rejtett félelmeid!

Mit látsz először a képen? - Válaszod elárulja, mik a rejtett félelmeid!

Ez az egyik leghíresebb illúzióval kapcsolatos teszt, mely először egy német tudományos magazinban került nyilvánosságra 1892 környékén. Ez a rejtvény illusztrálta az optikai illúziókat. 7 évvel később egy amerikai pszichológus által terjedt el és vált népszerűvé. Joseph Jastrow volt az, aki bebizonyította az elméletét, hogy az emberek nem csak a szemükkel, de az elméjükkel is képesek látni. 

Tovább »

Kalkulátor

Várandós kismamák kalendáriuma

A babavárással új, izgalmas korszak kezdődik minden nő életében – az örömteli várakozás és a váratlan felfedezések időszaka. Kalkulátorunkból megtudhatod, hétről hétre hogyan fejlődik a kisbaba és mi történik az anyuka szervezetében.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kegyes Éva

Protokoll és tánc szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kegyes Éva

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép