2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 25. - Vilmos
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Készítsd el őszi vágykosaradat! - Mágia

Wadolowska Balogh Orsolya

Készítsd el a közelgő őszi napéj egyenlőség ünnepe alkalmából a személyes vágykosaradat, hogy az isteni pár teljesíthesse szíved leghőbb kívánságait!

 

Mert jön Mabon!

Mabon az őszi napi egyenlőség ünnepe, ami általában szeptember 21. és 22.-re esik, nevét pedig Mabon ap Modron után kapta. Arthur király társa volt ez a walesi hős, aki valószínűleg azonos a kelta fiatalság istenével. Ő a férfiak istene és egyik fontos feladata, hogy jó kondiban tartsa a férfitermékenyítő erőt. Bár sokak szerint, nem csak az istené ez a nap, hanem az istennőé is, aki a Földanya szerepében megtermékenyült, és kihordta testében a jólétünkhöz szükséges terméseket.

Jelentős őszi esemény

Ősszel rengeteg arató fesztivál veszi kezdetét, egészen novemberig, de a legkiemelkedőbb ez az ünnep. Ezekben a napokban fejeződik be a termények betakarítása. Változik az évszak, a természet ereje csökken, már nem ad bőséges élelmet, hanem felkészül a téli pihenésre. Általában az ünnepi napot Britanniában az úgynevezett arató holdhoz legközelebb eső vasárnaphoz igazítják, hogy kihasználhassák a telihold mágikus hatalmát, amikor még dúskálunk a bőségben, tetőznek a pozitív energiák. Mindez pedig a legtöbb mágikus szertartás siker kulcsa is egyben. Az ünnep alkalmából máglyákat gyújtanak, isznak, mulatoznak és táncolnak az emberek. Néhol áldozatokat is mutatnak be, mint például egy férfi bábu elégetését, ezzel semmisítve meg jelképesen a gabonaistenség testét, hogy a következő évben a hamvakból új erőre kapjon. Máshol oltárokat emelnek a földeken vagy otthonaikban, amire különböző terméseket, gyümölcsöket, virágokat, kenyeret helyeztek hálát adva azért, amit az évben kaptak.

Ilyenkor egyszerre ünneplik az életet és a halált. Nemcsak a természetben, hanem az emberi létben is, mert nem csak a gyümölcsöket és gabonát arathatjuk le az ősszel, hanem a tapasztalatokat, élményeket, a kapcsolatainkat, egyszóval minden olyan dolgot, amit az évben elnyertünk és elvesztettünk. Szóval Mabon alkalmából érdemes számot vetni az évünkről.

Ezt könnyen megteheted te is az alábbi varázslattal, és a vágykosár elkészítésével, ami nem csak a fizikai megtermékenyítésre szolgál, hanem a szellemedet is beporozhatod vele, hogy az fogékonyabb legyen a jelekre, az álmokra, a spiritualitásra, és mágnesesen szívja magába a jólétet, és az érzelmekben gazdag szerelem táptalaja legyen. A varázslatot a leghatásosabb szeptember 21.-én vagy 22.-én este végezned, de az ősz bármelyik napján is neki veselkedhetsz.

Kellékek

- Ételfélék: kenyér, péksütemény
- Italfélék: sör, bor, gyümölcslevek
- Gyümölcsök: alma, körte, narancs
- Növényfélék: krizantém, napraforgó, veronika, gabonafélék, kukorica, rizs, kávé, csalán, tölgy, gyermekláncfű, tök
- Diófélék
- Kosár
- 3 narancsszínű gyertya
- 2 piros színű gyertya
- Néhzány fehér papírlap

A varázslat menete


Először is, szükséged lesz egy kosárra, amibe beleteszed a fenti listából, az általad kiválogatott komponenseket. Hogy mit, mennyit, az teljesen rád van bízva. A kosár fogja megtestesíteni a vágyaidat, ezért érdemes kedved szerint csinosítgatni őszi levelekkel és tobozokkal, makkokkal, hogy kellően szépnek találd. Ha gondolod, válogasd úgy össze a szükséges holmikat, hogy az oltáradat is feldíszíthesd, amire a gyertyák kerülnek. Ha kész a díszítés és összeállítottad kosarad tartalmát, akkor a kis cetlikre írd fel a vágyaidat. Igyekezz inkább szavakban megfogalmazni őket, és nagyjából azonos számban legyenek a kosárba tett ajándékokkal, amiket Mabonnak és a Földanyának fogsz ajánlani.

Amennyiben felkészültél a rituáléra, ülj le oltár elé, vagy oda, ahol a szertartást fogod végezni és gyújtsd meg a gyertyákat, de a kosarat még ne tedd az asztalra, hanem tartsd a kezed ügyében. Húzz magad köré védőkört és néhány percig meditálj. Gondold át az eddigi évedet, hogy töltötted, milyen tapasztalatok, élmények értek. Mondj hálát a téged ért pozitív dolgokért, a rosszakat pedig engedd el. Képzeld csak el, ahogy kiüríted őket magadból, mint egy szemetes kosarat, és eltűnve egy emésztőben feloldódsz az egykori emlékek és terhek alól. Mikor ezzel meg vagy, mond el a következő sorokat:


„Ahogy a levelek hullnak,
A napok aranyba váltanak,
Az Istennő már téli takaróját húzza magára,
Akárcsak Te, Mabon, elhajózol délre,
Az Örök Varázslat Földjére,
Itt hagyva minket a hideg éjszakáknak.
Haldoklik a természet ereje,
De tudom Istennő, hogy tavasszal újra megjelensz,
Magaddal hozva a boldogságot és a reményt,
Mert az Élet megy tovább, ez tény.
Hideg szél fúj Északról,
Ami az Élet és Halál kéz a kézbeni járásról szól,
Hiszen eljött a sötétség ideje,
Menj hát Mabon békével,
És melegedj meg az Istennő karjaiban,
Amíg tart a tél és hozz jövőre még több fényt magaddal!


Most pedig helyezd a kosarat az oltárra és folytasd tovább a ceremóniát:


„Vidd magaddal e kosarat az útra,
Benne van minden, ami Te vagy,
És ha elfogadjátok nektek szánt kedvességemet,
Vidd el kérlek vágyaimat az Istennőnek,
Hogy leghőbb kívánságaimat teljesítse.
Ajándékozzatok meg kérlek a beteljesüléssel,
Világosítsátok meg elmémet és szívemet,
Hadd legyek bölcsebb és nyitottabb az égi jelenségekre,
Hadd legyek spirituálisan termékeny!
Legyetek áldottak!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hogyan varázsolhatnád pozitívabbá az életedet? - Lao-ce bölcsességei a csillagjegyeknek

Hogyan varázsolhatnád pozitívabbá az életedet? - Lao-ce bölcsességei a csillagjegyeknek

Lao-ce  i.e. 6 században élt kínai filozófus. Nevének jelentése, „öreg gyermeket”, ami azért olyan különleges, mert a „gyermek” szó a taoizmusban a tapasztalt mesterek gyermeki egyszerűségét jelenti. Lao-ce nem csak a kínai hagyományok alapjait fektette le, hanem őt tartjuk a Taoizmus Atyjának is. Általa megtudhatjuk, hogy mit kellene tenniük a zodiákus tagjainak, hogy életük még több pozitivitással töltődjön meg!

Tovább »
3 ok, amiért a férfiak imádják a teltkarcsú nőket - Ők maguk meséltek róla!

3 ok, amiért a férfiak imádják a teltkarcsú nőket - Ők maguk meséltek róla!

Sok nő hiszi azt, hogy a túlsúly az akadálya annak, hogy rátaláljon a boldogság, és egész életében kőkemény diétával sanyargatja magát. Pedig mi szívesen választunk társál egy telt nőt, ugyanis ezek a nők képesek erős és megbízható hátteret nyújtani egy kapcsolatban. De nem csak ez csavarja el a fejünket a telt nőkkel kapcsolatban. Íme, a 3 fő ok, amiért szívesen horgonyozunk mellettük.

Tovább »
Milyen szerelemben lesz részed a nyáron? - A mágikus Kék Macska megmondja!

Milyen szerelemben lesz részed a nyáron? - A mágikus Kék Macska megmondja!

Bizonyára te is azt hitted, hogy főleg a piros szín vonzza a szerelmet. Ám a macskáknál ez nem így van! Cicák esetén bizony a szürke, illetve a kék szín vonzza a szerelmet - épp ezért tudja a mágikus Kék Macska megmondani, hogy milyen szerelemben lesz részed idén a nyáron! Forró és tüzes együttlétek várnak rád? Vagy csupán könnyű kis flört? Húzz egy lapot, és kiderül!

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép