MÁGIA

A szerencse mágiája - Bűbáj a jólétért

Szerző:
Szabó Anna
Tudtad, hogy a szerencséhez nagyon fontos a pozitív gondolkodás? Ha így teszel, a szerencse megjelenik életed minden területén! De hogyan érheted el azt, hogy mindenhez pozitívan állj hozzá? Semmi mást nem kell tenned, mint elvégezni ezt a bűbájt, és megfigyelni, hogyan tudod bevonzani életedbe a szerencsét.

 

Kellékek

- Füstölő
- Ceruza
- Fehér papírlap

A mágia ideje: Telihold, tízmilliószoros teremtői napok, újhold

A varázslat menete

Ülj le kényelmesen, a lábad érje a talajt, végtagjaid ne keresztezzék egymást. Most kérj rózsaszín leplet az épületre az égiektől a saját szavaiddal. Gyújtsd meg a füstölőt, hogy a nem kívánt rezgések megszűnjenek. Most hívd meg segítődet vagy felettes énedet a saját szavaiddal, hogy a mágia idején veled legyenek és sikeres legyen. Kérd meg az Égieket, hogy segítsenek a pozitív gondolkodásban a következőképpen:

„Égiek, kérlek, segítsetek, hogy pozitív tudjak maradni minden körülmények között, történjék bármi is”

Ha ezzel meg vagy, akkor tedd a következőt:

Gondold végig, hogy mire van szükséged, mit szeretnél. Egy autót? Pontosan milyen autót? Milyen színűt? Hány személyes legyen? Jó állást? Milyet? Mennyi legyen a fizetésed? Vagy épp egy szép házra vágysz? Milyenre? Hol? Milyen környéken? Hány szobás legyen? Milyen legyen az alaprajz? Vagy épp lakáseladásban vagy? Mennyiért szeretnéd eladni? Lottószelvényhez kéred a szerencsét? Mennyi legyen a nyereményed? Lehetnek egészen aprók is a kívánságok, de lehetnek nagyok is. Az égieknek nincs lehetetlen. Ezt a szót csak az ember ismeri.

Nagyon fontos, hogy a „hogyanra” ne figyelj, az majd megoldódik magától, bízd az Égiekre. Te csak figyeld a jeleket, érezd meg, mit üzennek neked. A vágyadat rajzold le a papírra. Gondold végig pontosan, mit is szeretnél. Majd a papírlapot tedd az éjjeli szekrényedre és hagyd ott. Mostantól kezdve a dolgod az, hogy ne gondolj rá többet. Engedd el! Ne görcsölj... Maradj pozitív, történjék bármi is. Legyen az bármilyen téma, te akkor is maradj pozitív mindenben. Ha így teszel, meglátod, az életed minden területén jelentkezik a szerencse és az is, amit kívántál.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL