2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 22. - Csilla, Noémi
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A szerencse mágiája - Bűbáj a jólétért

Justicia

Tudtad, hogy a szerencséhez nagyon fontos a pozitív gondolkodás? Ha így teszel, a szerencse megjelenik életed minden területén! De hogyan érheted el azt, hogy mindenhez pozitívan állj hozzá? Semmi mást nem kell tenned, mint elvégezni ezt a bűbájt, és megfigyelni, hogyan tudod bevonzani életedbe a szerencsét.

 

Kellékek

- Füstölő
- Ceruza
- Fehér papírlap

A mágia ideje: Telihold, tízmilliószoros teremtői napok, újhold

A varázslat menete

Ülj le kényelmesen, a lábad érje a talajt, végtagjaid ne keresztezzék egymást. Most kérj rózsaszín leplet az épületre az égiektől a saját szavaiddal. Gyújtsd meg a füstölőt, hogy a nem kívánt rezgések megszűnjenek. Most hívd meg segítődet vagy felettes énedet a saját szavaiddal, hogy a mágia idején veled legyenek és sikeres legyen. Kérd meg az Égieket, hogy segítsenek a pozitív gondolkodásban a következőképpen:

„Égiek, kérlek, segítsetek, hogy pozitív tudjak maradni minden körülmények között, történjék bármi is”

Ha ezzel meg vagy, akkor tedd a következőt:

Gondold végig, hogy mire van szükséged, mit szeretnél. Egy autót? Pontosan milyen autót? Milyen színűt? Hány személyes legyen? Jó állást? Milyet? Mennyi legyen a fizetésed? Vagy épp egy szép házra vágysz? Milyenre? Hol? Milyen környéken? Hány szobás legyen? Milyen legyen az alaprajz? Vagy épp lakáseladásban vagy? Mennyiért szeretnéd eladni? Lottószelvényhez kéred a szerencsét? Mennyi legyen a nyereményed? Lehetnek egészen aprók is a kívánságok, de lehetnek nagyok is. Az égieknek nincs lehetetlen. Ezt a szót csak az ember ismeri.

Nagyon fontos, hogy a „hogyanra” ne figyelj, az majd megoldódik magától, bízd az Égiekre. Te csak figyeld a jeleket, érezd meg, mit üzennek neked. A vágyadat rajzold le a papírra. Gondold végig pontosan, mit is szeretnél. Majd a papírlapot tedd az éjjeli szekrényedre és hagyd ott. Mostantól kezdve a dolgod az, hogy ne gondolj rá többet. Engedd el! Ne görcsölj... Maradj pozitív, történjék bármi is. Legyen az bármilyen téma, te akkor is maradj pozitív mindenben. Ha így teszel, meglátod, az életed minden területén jelentkezik a szerencse és az is, amit kívántál.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Minden fog egy szervhez kapcsolódik - Adott fog fájdalma, bizonyos szerv problémáját jelezheti előre

Tudtad, hogy minden fog problémája, egy adott szerv betegségére utal? Valójában nagyon szoros kapcsolat áll fent fogaink és belsőszerveink állapota között. Például a felső és alsó metszők a vesékhez, a húgyhólyaghoz és a fülekhez kapcsolódnak; a szemfog a májhoz és az epehólyaghoz.

Tovább »
Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek igazán van sütnivalójuk

Úgy érzed, hogy te egy jó képességű, okos ember vagy? Lehet, hogy nem vagy egy zseni, de azért vág az eszed? Akkor itt a lehetőség, hogy leteszteld magad, ugyanis ezt a 4 feladatot csak azok oldhatják meg, akiknek van egy kis sütnivalójuk! Hidd el, nem fogsz csalódni, nagyszerűen fogsz szórakozni, amíg elmerengsz a 4 feladat fölött!

Tovább »
Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Válassz egy ködfoltot a galaxisból, és ismerd meg életcélodat! - Képes lélekelemző teszt

Mindenki szeretné tudni, hogy pontosan merre is tart az életben vagy éppen mi is az életcélja. Szerencséd van, ha te is kíváncsi vagy, mert az alábbi vizuális teszt képet adhat minderről. Nem kell mást tenned, mint hallgatni a belső hangodra, és kiválasztani a galaxisból a neked szánt ködfoltot.

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép