2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A szerencse mágiája - Bűbáj a jólétért

Justicia

Tudtad, hogy a szerencséhez nagyon fontos a pozitív gondolkodás? Ha így teszel, a szerencse megjelenik életed minden területén! De hogyan érheted el azt, hogy mindenhez pozitívan állj hozzá? Semmi mást nem kell tenned, mint elvégezni ezt a bűbájt, és megfigyelni, hogyan tudod bevonzani életedbe a szerencsét.

 

Kellékek

- Füstölő
- Ceruza
- Fehér papírlap

A mágia ideje: Telihold, tízmilliószoros teremtői napok, újhold

A varázslat menete

Ülj le kényelmesen, a lábad érje a talajt, végtagjaid ne keresztezzék egymást. Most kérj rózsaszín leplet az épületre az égiektől a saját szavaiddal. Gyújtsd meg a füstölőt, hogy a nem kívánt rezgések megszűnjenek. Most hívd meg segítődet vagy felettes énedet a saját szavaiddal, hogy a mágia idején veled legyenek és sikeres legyen. Kérd meg az Égieket, hogy segítsenek a pozitív gondolkodásban a következőképpen:

„Égiek, kérlek, segítsetek, hogy pozitív tudjak maradni minden körülmények között, történjék bármi is”

Ha ezzel meg vagy, akkor tedd a következőt:

Gondold végig, hogy mire van szükséged, mit szeretnél. Egy autót? Pontosan milyen autót? Milyen színűt? Hány személyes legyen? Jó állást? Milyet? Mennyi legyen a fizetésed? Vagy épp egy szép házra vágysz? Milyenre? Hol? Milyen környéken? Hány szobás legyen? Milyen legyen az alaprajz? Vagy épp lakáseladásban vagy? Mennyiért szeretnéd eladni? Lottószelvényhez kéred a szerencsét? Mennyi legyen a nyereményed? Lehetnek egészen aprók is a kívánságok, de lehetnek nagyok is. Az égieknek nincs lehetetlen. Ezt a szót csak az ember ismeri.

Nagyon fontos, hogy a „hogyanra” ne figyelj, az majd megoldódik magától, bízd az Égiekre. Te csak figyeld a jeleket, érezd meg, mit üzennek neked. A vágyadat rajzold le a papírra. Gondold végig pontosan, mit is szeretnél. Majd a papírlapot tedd az éjjeli szekrényedre és hagyd ott. Mostantól kezdve a dolgod az, hogy ne gondolj rá többet. Engedd el! Ne görcsölj... Maradj pozitív, történjék bármi is. Legyen az bármilyen téma, te akkor is maradj pozitív mindenben. Ha így teszel, meglátod, az életed minden területén jelentkezik a szerencse és az is, amit kívántál.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »
Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Milyen a szerelmi életed, és hogyan jutsz túl a szakításon? - Válassz egy muffint, és kiderül!

Ezt a tesztet egy spanyol pszichológuscsoport állította össze, melyben csodálatos desszertekkel illusztrálták az egyes személyiségtípusokat. Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy muffint, amelyet szívesen fogyasztanál el a szerelmeddel, és máris megtudod, melyik szerelmi típusba tartozol. És ha ez nem lenne elég, az is kiderül, hogyan juthatsz túl a legkönnyebben egy szakításon.

Tovább »

Kalkulátor

Összeillesz a pároddal?

Add össze születési dátumotok számait egyesével, majd egyszerűsítsd egyjegyűre. Keresd ki a saját és a párod életszámát, és megtudod, mennyire lesz harmonikus a kapcsolatotok, illetve, milyen konfliktusok várhatók.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Márton Andrea

Pedikűrös, lábelemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Márton Andrea

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép