2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 21. - Máté, Mirella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A szerencse mágiája - Bűbáj a jólétért

Justicia

Tudtad, hogy a szerencséhez nagyon fontos a pozitív gondolkodás? Ha így teszel, a szerencse megjelenik életed minden területén! De hogyan érheted el azt, hogy mindenhez pozitívan állj hozzá? Semmi mást nem kell tenned, mint elvégezni ezt a bűbájt, és megfigyelni, hogyan tudod bevonzani életedbe a szerencsét.

 

Kellékek

- Füstölő
- Ceruza
- Fehér papírlap

A mágia ideje: Telihold, tízmilliószoros teremtői napok, újhold

A varázslat menete

Ülj le kényelmesen, a lábad érje a talajt, végtagjaid ne keresztezzék egymást. Most kérj rózsaszín leplet az épületre az égiektől a saját szavaiddal. Gyújtsd meg a füstölőt, hogy a nem kívánt rezgések megszűnjenek. Most hívd meg segítődet vagy felettes énedet a saját szavaiddal, hogy a mágia idején veled legyenek és sikeres legyen. Kérd meg az Égieket, hogy segítsenek a pozitív gondolkodásban a következőképpen:

„Égiek, kérlek, segítsetek, hogy pozitív tudjak maradni minden körülmények között, történjék bármi is”

Ha ezzel meg vagy, akkor tedd a következőt:

Gondold végig, hogy mire van szükséged, mit szeretnél. Egy autót? Pontosan milyen autót? Milyen színűt? Hány személyes legyen? Jó állást? Milyet? Mennyi legyen a fizetésed? Vagy épp egy szép házra vágysz? Milyenre? Hol? Milyen környéken? Hány szobás legyen? Milyen legyen az alaprajz? Vagy épp lakáseladásban vagy? Mennyiért szeretnéd eladni? Lottószelvényhez kéred a szerencsét? Mennyi legyen a nyereményed? Lehetnek egészen aprók is a kívánságok, de lehetnek nagyok is. Az égieknek nincs lehetetlen. Ezt a szót csak az ember ismeri.

Nagyon fontos, hogy a „hogyanra” ne figyelj, az majd megoldódik magától, bízd az Égiekre. Te csak figyeld a jeleket, érezd meg, mit üzennek neked. A vágyadat rajzold le a papírra. Gondold végig pontosan, mit is szeretnél. Majd a papírlapot tedd az éjjeli szekrényedre és hagyd ott. Mostantól kezdve a dolgod az, hogy ne gondolj rá többet. Engedd el! Ne görcsölj... Maradj pozitív, történjék bármi is. Legyen az bármilyen téma, te akkor is maradj pozitív mindenben. Ha így teszel, meglátod, az életed minden területén jelentkezik a szerencse és az is, amit kívántál.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

A kidobásra szánt kávézacc 5 remek felhasználási módja

Az emberek számottevő hányada kávéval indítja a reggelt, napi rutinunk első lépései között a kávéfőzés szerepel. És ahol kávé van, ott kávézacc is, ami legtöbbször kidobásra kerül. Azonban újrahasznosítható a lakásban, a kertben, sőt még a szépségápolásban is hasznát vehetjük. Íme, mi mindenre alkalmas a kávézacc.

Tovább »
Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Rájössz 1 perc alatt arra, hogy mi lehet a hiba ezen az 5 képen?

Mindenkinek érdemes egy kis időt szánnia arra mindennap, hogy aktívan tréningezze az agyát. Például itt ez az 5 kép, mindegyiken van némi hiba, csak éppen nem olyan könnyű kiszúrni őket, kivéve persze, ha remek megfigyelőképességgel rendelkezel vagy rendkívül intelligens vagy. Szerinted te megtalálod 1 perc alatt ezeket a bizonyos hibákat?

Tovább »
Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Hogy fogod az égi jeleket? - Képes lélekelemző teszt

Az Égiek életünk minden szakaszában mellettünk állnak, figyelik lépteinket, és bizony olykor üzenetekkel is ellátnak bennünket, ha éppen akadályokba ütközünk. A kérdés csak az, hogy nyitott vagy-e azokra a jelekre, melyeket küldenek feléd. Ha kíváncsi vagy rá, hogy fogod az Égiek jelzéseit, akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép