2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hiányzik valami az életedből? Programozd a vizet!

Fűrész Veronika

Alapvető elemünk a víz, az emberi test több mint felét e remek anyag teszi ki, ráadásul magában hordozza az Univerzum információit is. Közvetíti és átveszi a rezgéseket, és ezt a tulajdonságát most mi is a javunkra fordítjuk – egy új formában. Több szeretetre, vitalitásra, netán bátorságra vágysz? Akkor tarts velünk!


Mivel nem telik el nap víz nélkül, ezért ez az egyik legjobb lehetőség arra, hogy az életünket szebbé, jobbá tegyük általa.

Programozzuk a vizet!

Ha elhatározzuk, hogy jobbá tesszük életünket, érdemes a legalapvetőbb dologtól, a rezgésektől elkezdeni. A víz programozásával először Emoto került a nyilvánosság elé, az ő munkásságának és kutatásainak köszönhetően tudjuk, hogy ha különböző rezgéseket küldünk a víznek, az bizony különbözőképpen reagál erre. Tehát, ha pozitív rezgésekkel látjuk el a vizet, amit megiszunk, akkor napról-napra, percről-percre magunkba gyűjthetjük e rezgések jobbító hatásait, és közelebb kerülhetünk az áhított célhoz!

Kellékek

- Üres üveg (bármilyen üveg jó, viszont fontos, hogy az anyaga tényleg üveg legyen!)
- Íróeszköz
- 2 db öntapadós vinyetta, vagy papír és cellux
- Nyugodt fél óra

A programozás menete

Forralj vizet, és töltsd bele az üvegbe lassan, óvatosan. Vigyázz, nehogy megrepedjen a hirtelen hőváltozástól!

Fogd a papírt, vagy a vinyettát, és írd rá azokat a dolgokat, amik hiányoznak az életedből. Néhány tipp: Bátorság, Szeretet, Bőség, Önbizalom, stb. Használj olyan fogalmakat, amelyek pozitívak, és életed jobbítását szolgálják. Fontos! Más emberek befolyásolására nem használható!

Ragaszd rá őket az üveg két oldalára, lehetőleg úgy, hogy pont egymással szemben legyenek. Így a felírt tulajdonságok, elemek átrezonálnak a vízen, és feltöltik azt a kívánt rezgéssel. A két kezedet tedd az üveg oldalához (de vigyázz, mert még forró!), és csukott szemmel gondolj arra a minőségre, amit az üvegre írtál. Jelenítsd meg magad előtt, vizualizáld, ahogy megjelenik az életedben, és örömforrássá változik.

Ha végeztél, hagyd, hogy szobahőmérsékleten kihűljön. Fogyaszd egészséggel, és mindig gondosan töltsd újra!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mennyi háromszöget látsz a képen?

Mennyi háromszöget látsz a képen?

Az ilyen típusú feladatok kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy megdolgoztasd az agyadat! A feladat persze nem csak a szemed használatát kívánja meg, hiszen a válasz nem olyan nyilvánvaló, mint amilyennek elsőre tűnik, így a logikádat is segítségül kell hívnod, ha komolyan meg akarod fejteni a mai feladatot!

Tovább »
Mágikus fateszt - Válassz egy mágikus fát, és fedezd fel valódi személyiségedet!

Mágikus fateszt - Válassz egy mágikus fát, és fedezd fel valódi személyiségedet!

Az fa az egyetlen olyan élőlény, amely képes a Nap energiáját szerves anyagokká alakítani és oxigént előállítani. Emiatt nélkülözhetetlenek a bolygó más élőlényei számára. Mindemellett az életed legfontosabb aspektusairól és akár még a személyiségedről is árulkodhatnak. 

Tovább »
5 mindent megadó különleges ünnepi varázslat Szentestére és Karácsonyra

5 mindent megadó különleges ünnepi varázslat Szentestére és Karácsonyra

Még csak most következnek az év legmágikusabb napjai, a Szenteste és a Karácsony. E napokon a mágia könnyen szárba szökik és a szeretet ünnepén a leghőbb kívánságaink is teljesülhetnek, álmodjunk akár bőségről, álmaink megvalósulásáról vagy szerelemről. Ezért mutatunk 5 olyan nemcsak hatásos, de gyönyörű mágiát is, ami mindent megadhat neked és akár szeretteidnek!

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép