2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Hiányzik valami az életedből? Programozd a vizet!

Fűrész Veronika

Alapvető elemünk a víz, az emberi test több mint felét e remek anyag teszi ki, ráadásul magában hordozza az Univerzum információit is. Közvetíti és átveszi a rezgéseket, és ezt a tulajdonságát most mi is a javunkra fordítjuk – egy új formában. Több szeretetre, vitalitásra, netán bátorságra vágysz? Akkor tarts velünk!


Mivel nem telik el nap víz nélkül, ezért ez az egyik legjobb lehetőség arra, hogy az életünket szebbé, jobbá tegyük általa.

Programozzuk a vizet!

Ha elhatározzuk, hogy jobbá tesszük életünket, érdemes a legalapvetőbb dologtól, a rezgésektől elkezdeni. A víz programozásával először Emoto került a nyilvánosság elé, az ő munkásságának és kutatásainak köszönhetően tudjuk, hogy ha különböző rezgéseket küldünk a víznek, az bizony különbözőképpen reagál erre. Tehát, ha pozitív rezgésekkel látjuk el a vizet, amit megiszunk, akkor napról-napra, percről-percre magunkba gyűjthetjük e rezgések jobbító hatásait, és közelebb kerülhetünk az áhított célhoz!

Kellékek

- Üres üveg (bármilyen üveg jó, viszont fontos, hogy az anyaga tényleg üveg legyen!)
- Íróeszköz
- 2 db öntapadós vinyetta, vagy papír és cellux
- Nyugodt fél óra

A programozás menete

Forralj vizet, és töltsd bele az üvegbe lassan, óvatosan. Vigyázz, nehogy megrepedjen a hirtelen hőváltozástól!

Fogd a papírt, vagy a vinyettát, és írd rá azokat a dolgokat, amik hiányoznak az életedből. Néhány tipp: Bátorság, Szeretet, Bőség, Önbizalom, stb. Használj olyan fogalmakat, amelyek pozitívak, és életed jobbítását szolgálják. Fontos! Más emberek befolyásolására nem használható!

Ragaszd rá őket az üveg két oldalára, lehetőleg úgy, hogy pont egymással szemben legyenek. Így a felírt tulajdonságok, elemek átrezonálnak a vízen, és feltöltik azt a kívánt rezgéssel. A két kezedet tedd az üveg oldalához (de vigyázz, mert még forró!), és csukott szemmel gondolj arra a minőségre, amit az üvegre írtál. Jelenítsd meg magad előtt, vizualizáld, ahogy megjelenik az életedben, és örömforrássá változik.

Ha végeztél, hagyd, hogy szobahőmérsékleten kihűljön. Fogyaszd egészséggel, és mindig gondosan töltsd újra!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Csütörtöki csillagjóslat

Csütörtöki csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

A szervezet vízvisszatartásának 5 alapvető jele - Így kezeld a problémát!

Testünk nagyrésze víz, ezáltal minden egyes szervünk tartalmaz vizet. Azonban időnként megesik, hogy a szervezet túl sok vizet tart vissza, és ez káros mind az egészségre, mint a szépségre. Ha túl sok víz van a szervezetben, azt vízvisszatartásnak nevezzük.

Tovább »
Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Ez egy hihetetlenül brilliáns és rendkívül kreatív vizuális teszt

Nem egy egyszerű vizuális teszt, hanem kimondottan kreatív, így sokkal jobban próbára teszi az elmédet! A tesztnek lehetősége van arra, hogy becsapja az elmédet! De vajon hagyod is neki? Mennyire látsz át ezeknek a feladatoknak a trükkjein? Nem csak kiváló látásra van szükség az elvégzésükhöz, hanem nagyfokú vizuális készségre is. Mindjárt kiderül, hogy benned vajon meg van-e mindkettő!

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Bányász Imréné Marika Villő

Feng Shui Tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Bányász Imréné Marika Villő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép