FÉSZEK

Top 6 álom olvasósarok

Szerző:
Szabó Anna
Visszafordíthatatlanul megérkezett az ősz, ezzel együtt napról napra egyre hosszabbak lesznek az estéink. Míg tavasszal, nyáron jobbára a szabadban töltöttük az este nagy részét, most már mindinkább bekényszerülünk a lakásba. Jó dolog elővenni ilyenkor egy jó könyvet és leülni kényelmesen olvasni. Hol és hogyan alakíthatunk ki egy hangulatos olvasósarkot? Íme, néhány egyszerű ötlet.

 

{KEPGALERIA}

Bármelyik megoldást választjuk is, biztosan kényelmes lesz az időtöltésünk, ha a nekünk tetsző színekkel, mintákkal díszített párnákat, szöveteket használunk. Ha van rá lehetőségünk, helyezzünk élő növényt, cserepes vagy vágott virágot az olvasósarok valamelyik szegletébe. Azon túl, hogy díszítésnek sem utolsó, a zöld növények, a virágok látványa vidámságot sugároz. Kényelmes kiegészítő lehet és a lábunkat is pihenteti, ha teszünk az ülésünk elé egy kis zsámolyt.


Ha kialakítottuk a nekünk leginkább tetsző, legkényelmesebbnek tűnő olvasósarkot nincs is más dolgunk, csak annyi, hogy megkeressük az éppen aktuális olvasmányunkat és máris belemerülhetünk a történetbe.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL