SZÉPSÉG

Enyhülést adó hűsítő érzés az érzékeny bőrnek

Szerző:
Szabó Anna
A férfiak, akárcsak a nők, rendszeresen keresik a megoldást a bőrápolásra és a különböző bőrhibák megszüntetésére. Az ő bőrük viszont alapvetően eltér a nőkétől, ezért speciális kozmetikumokat igényel.

 

A 25 év feletti férfiak több mint fele időről időre fokozódó bőrérzékenységre, borotválkozás utáni bőrirritációra, és száraz foltokra panaszkodik. Tekintettel arra, hogy manapság a férfiak körében is fontos szerepet kap a külső, érthető, hogy ezek a bőrhibák a számukra is ugyanolyan kellemetlenek, mint a nők számára, és gyors, főleg hatékony megoldásokat keresnek.


A férfiak bőre is lehet irritált!


Nemzetközi vizsgálatok bebizonyították, hogy nő a bőrérzékenységgel küzdő férfiak száma: a férfiak 57%-a állítja, hogy érzékeny a bőre, de csak 49%-uk használ speciálisan érzékeny bőrre kifejlesztett termékeket. A férfiak a borotválkozás után olyan jellegzetes reakciókkal állnak szemben, mint az égő bőrérzet, irritáció, vagy apró hólyagok megjelenése, ezért a legérzékenyebb területek - az arc és a nyak - speciális törődést igényelnek.

 A NIVEA MEN megoldást kínál


NIVEA MEN SENSITIVE COOLING – enyhülést adó hűsítő érzés a férfiak érzékeny bőrének

Az új NIVEA MEN Sensitive Cooling termékcsaládot a férfiak érzékeny bőrének szükségleteihez igazodva fejlesztették ki, komplex bőrápolási programot kínál, és természetes összetevőket tartalmaz alkohol hozzáadása nélkül. Az újraalkotott formula 0 % alkoholtartalmával , illetve természetes kamilla és nyugtató tengeri alga kivonat tartalmának köszönhetően csökkenti az irritációkat. A termékcsaládot speciálisan az érzékeny bőrre fejlesztették ki, hogy harcba szálljon a jellegzetes égető érzéssel, viszketéssel és kipirosodással szemben, miközben kellemesen hűsíti és hidratálja az arcbőrt.

• Nem tartalmaz alkoholt, és mentolt – nem okoz bőrirritációt.
• Friss, nem tartalmaz zsíros, vagy ragadós összetevőket, ezért gyorsan felszívódik.
• Azonnal megnyugtatja és felfrissíti az arcot.

NIVEA MEN SENSITIVE COOLING BOROTVÁLKOZÁS UTÁNI LOTION ÉS BALZSAM


Különlegesen kímélő nem zsírosító összetételű lotion, illetve balzsam nyugtatja és kellemesen hűsíti a bőrt, miközben segít megelőzni a jellegzetes égő bőrérzet kialakulását borotválkozás után. Alkoholmentes, kamillát és tengeri alga kivonatot tartalmaz. Gyorsan felszívódik, és nem hagy maga után ragadós érzetet.


• Megnyugtatja az irritált bőrt.
• Azonnal felfrissít.

 

 

 

 

NIVEA MEN SENSITIVE COOLING BOROTVÁLKOZÓ ZSELÉ


Az alkoholmentes, továbbfejlesztett összetételű borotválkozó gél optimális megoldást nyújt az irritációra hajlamos bőr borotválására, ráadásul kellemes hűsítő érzést biztosít.

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL