Napi horoszkóp - 2014-09-10

Kos

Kedves Kos! Ma olyan elhatározásokra juthatsz, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy változtass az életeden vagy magatartásodon. A felismerés, hogy lépést kell váltanod, ha nem akarsz lemaradni, keserves. Újra kell értékelned önmagad, méghozzá keményen, őszintén. Csak így tekintheted át a saját helyzetedet, így mozdulhatsz el arról a pontról, ahol megrekedtél.

Bika

Kedves Bika! Fürge, gyors, sietős – lépteid is, észjárásod is eleven. Mire a többiek észbe kapnak, te már messze jársz. Nem is igen törődsz velük, mert minduntalan csak hátráltatnak, és nem akarsz visszavenni az iramból. Este kedveseddel vacsorázol egy kis vendéglőben. Nehéz, fanyar bor mellett sok minden szóba kerülhet, amikor máskor szemérmesen hallgattok.

Ikrek

Kedves Ikrek! Számtalanszor megfogadtad, hogy lakatot teszel a szádra, néma leszel, mint a hal, de nem bírsz a természeteddel, egyszerűen képtelen vagy magadban tartani még olyasmit is, amiről tudod, hogy nem szabad elmondani. Most is elkottyantottál valamit, amiből súlyos bonyodalmak támadnak. Mivel te voltál a vita kiváltója, legalább most próbálj hallgatni.

Rák

Kedves Rák! Ismét családi konfliktusnak nézel elébe. Valakivel mindig csúnyán összeveszel mostanában. Nézz végre szembe azzal a ténnyel, hogy egy könnyű kis szerelem könnyen elmúlik. Nem jött el még a nagy választás ideje. Partnered is megelégelte már állandó bizonytalankodásaidat, és nem is számít már igazán rád. Most légy őszinte! Van neked erre szükséged?

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Csakis önmagaddal kerülhetsz ellentmondásba, ha környezeteddel túlságosan szigorú vagy. Gondolj hát változó hangulataidra, és arra, hogy korántsem mondható el rólad, hogy következetes volnál. Ne várj el többet másoktól, mint amennyit önmagadtól, de bocsásd is meg, ha saját hibáidat véled felfedezni embertársaidban. Ők ugyanúgy elnézik neked.

Szűz

Kedves Szűz! A kellemes, jó dolgok mintha rövidebb ideig tartanának és ritkábban történnének, mint a rosszak. Vagy lehet, hogy csak azért érzed így, mert mélyebb nyomokat hagy benned a rossz, mint a jó? Ez valószínűleg a felfogásodból következik. Próbáld másképpen szemlélni a világot, és rájössz, hogy az árnyékos oldalról egyszerűen át kell sétálni a naposra.

Mérleg

Kedves Mérleg! Nyűgösen ébredsz a viharos este után. Rosszkedvűen kezdődik a nap, ráadásul úgy érzed, hogy nem boldogulsz semmivel. Ami nem megy, ne erőltesd! Hagyd a munkát holnapra, sajnos senki nem fogja helyetted elvégezni. Ma válassz valami kellemes kikapcsolódást. Mivel a túlköltekezés veszélye fenyeget, kerüld el az üzleteket! Nézelődni persze szabad.

Skorpió

Kedves Skorpió! Furcsán kavargó események közepébe kerülsz akaratodon kívül. A sors teljesen kiszámíthatatlan, meglepő és szokatlan utakra vezethet. A bizonytalanságot rosszul viseled. Hiányoznak a kapaszkodók, a biztos pontok. A nyugtató nem megoldás, csak pillanatnyi megnyugvást ad. Ha túlzásba viszed ezek szedését, súlyos következményekkel kell számolnod.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha ma a munkában szerencsés leszel, akkor szerelmi téren lehetsz peches, kerülhetsz nehéz helyzetbe. Ha viszont rád mosolyog Ámor, akkor a munkában adódhat probléma, vita, veszekedés kollégákkal, főnökkel, üzlettárssal. Az azonban, hogy melyik területen leszel szerencsés, és melyiken peches, nem rajtad is múlik, hanem egyedül a körülményeken.

Bak

Kedves Bak! Ne sajnáld rá a pénzt, vedd igénybe hozzáértők véleményét egy nagyon fontos üzleti ügyben. Megéri. Egy családi esemény törli naptáradból a tervezett utazást, de kárpótol is érte. Teljes bedobással egy új ügy mellé állsz, és ez sokat lendít a helyzeten. Sokat segítene az együtt gondolkodás egy Vízöntővel. Rámenőssége, tárgyalókészsége sokkal nyerőbb.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Egész nap csak kedvesedre gondolsz, vele lennél, babusgatnád, dédelgetnéd. A dolgok azonban úgy alakulnak, hogy végül te szorulsz babusgatásra, dédelgetésre. Csúnyán megfáztál. De hol és hogyan hűlhettél meg ebben az őszi verőfényben – hallatlan! Mindenesetre ilyen ápolás és gyógymódok mellett meggondolandó, hogy érdemes-e egyáltalán felépülni.

Halak

Kedves Halak! Nehezen tudsz koncentrálni olyan kérdések megoldására, amik nem a logikára épülnek, hanem inkább a megérzéseken alapulnak. Nincs sok kedved ahhoz, hogy lelki problémákkal foglalkozz, különösen másokéhoz nincs türelmed. Néha egész jól megy az együttműködés az érdekelt felek kölcsönös együttműködése mellett. Ennek azonban most nincs itt az ideje.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL