ANGYALISKOLA

Tudatos álmodás angyalokkal

Szerző:
Szabó Anna
Ugye milyen bosszantó, amikor reggel felkelsz és tudod, hogy álmodtál valamit, de nem jut eszedbe, mit? Íme, egy példa arra, hogyan tudsz álmodban tudatos maradni az angyalok segítségével.

 


Ahhoz, hogy életünk harmonikusan teljen, elengedhetetlen oda figyelni álmaink üzeneteire és értelmezni azokat. Ehhez viszont szükséges az álomra emlékezni. Van, amikor minden gond nélkül megy, de van, amikor hiába próbálkozunk, sehogy sem sikerül. Nos, van egy jó hírünk, angyalaink segítségével képesek vagyunk emlékezni álmainkra és arra is, hogy álmunkban tudatosan cselekedjünk, az eseményeket mi irányítsuk.

Ahhoz, hogy emlékezz álmaidra, és tudatos maradj álom közben is, tedd a következőt:

Este lefekvés előtt mondd ki hangosan:

„Álom angyalai, kérlek, segítsetek nekem emlékezni álmaimra, és segítsetek, hogy álmomban az eseményeket én irányítsam, hogy tudatos maradjak akkor is, amikor álmodom.”

Le is írhatod egy darab papírra a következőt:

„Emlékszem álmaimra, az álmomban én irányítok és tudatos vagyok.”

A papírt tedd a párnád alá.

Az angyalmágiát érdemes minden este elismételni lefekvés előtt. Kis idő után észre fogod venni, hogy egyre jobban emlékszel álmaidra, sőt később már te fogod irányítani az álmodban a történéseket. Amikor észreveszed, hogy tudatos vagy álmodban, és a te akaratod szerint történnek az események, első dolgod legyen tükörbe nézni. Keress tükröződő felületet, bármit, amiben láthatod az arcod. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire máshogy fogsz kinézni, de a lelked mégis ugyanaz, te vagy csak más testben.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL