2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. augusztus 21. - Sámuel, Hajna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Tudatos álmodás angyalokkal

Justicia

Ugye milyen bosszantó, amikor reggel felkelsz és tudod, hogy álmodtál valamit, de nem jut eszedbe, mit? Íme, egy példa arra, hogyan tudsz álmodban tudatos maradni az angyalok segítségével.

 


Ahhoz, hogy életünk harmonikusan teljen, elengedhetetlen oda figyelni álmaink üzeneteire és értelmezni azokat. Ehhez viszont szükséges az álomra emlékezni. Van, amikor minden gond nélkül megy, de van, amikor hiába próbálkozunk, sehogy sem sikerül. Nos, van egy jó hírünk, angyalaink segítségével képesek vagyunk emlékezni álmainkra és arra is, hogy álmunkban tudatosan cselekedjünk, az eseményeket mi irányítsuk.

Ahhoz, hogy emlékezz álmaidra, és tudatos maradj álom közben is, tedd a következőt:

Este lefekvés előtt mondd ki hangosan:

„Álom angyalai, kérlek, segítsetek nekem emlékezni álmaimra, és segítsetek, hogy álmomban az eseményeket én irányítsam, hogy tudatos maradjak akkor is, amikor álmodom.”

Le is írhatod egy darab papírra a következőt:

„Emlékszem álmaimra, az álmomban én irányítok és tudatos vagyok.”

A papírt tedd a párnád alá.

Az angyalmágiát érdemes minden este elismételni lefekvés előtt. Kis idő után észre fogod venni, hogy egyre jobban emlékszel álmaidra, sőt később már te fogod irányítani az álmodban a történéseket. Amikor észreveszed, hogy tudatos vagy álmodban, és a te akaratod szerint történnek az események, első dolgod legyen tükörbe nézni. Keress tükröződő felületet, bármit, amiben láthatod az arcod. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire máshogy fogsz kinézni, de a lelked mégis ugyanaz, te vagy csak más testben.

 

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 jel, hogy blokkolt csakráid vannak

7 jel, hogy blokkolt csakráid vannak

Miközben ezt olvasod, erőteljes energia áramlik a testedben és körülötte is. A test 7 csakrája a mentális, spirituális és érzelmi energiák fókuszpontja. Amikor a csakrák erősek, harmonikusak, áramlóak, bőséges forrásból merítheted az erőt. Ám ha egy vagy több csakrád blokkolt, az olyan, mint egy megtört kerti tömlő: ki tudod nyerni a vizet, de csak csordogálva. Blokkolt csakrákkal erőforrásaid korlátozottak.

Tovább »
Vicces "Rejtett Arcok" fejtörő, ami tréningezi az agyadat miközben szórakozol is

Vicces "Rejtett Arcok" fejtörő, ami tréningezi az agyadat miközben szórakozol is

Szeretjük ezeket a szórakoztató játékokat, amik nem csak kikapcsolnak, de fejlesztenek is bennünket. Figyeld meg, hogy a napi szintű gyakorlás meg fogja hozni a gyümölcsét és sokkal élesebb lesz az elméd és pontosabb a megfigyelőképességed! A mai napi kihívás az, hogy meg kell találnod a rejtett arcokat a képen!

Tovább »
Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ajtó teszt - Nyiss be egy ajtón, és lásd meg, mi rejlik mögötte számodra!

Ezt a tesztet egy erdélyi pszichoanalitikus csoport állította össze, méghozzá azon az elven, hogy döntéseid, melyeket életed során meghozol, nagyon sokat elárulnak a személyiségedről. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt az ajtót, melyen szívesen belépnél, így máris feltárul, mi rejlik mögötte, vagyis az, hogyan viselkedsz másokkal, és hogyan látnak téged. Itt az idő, teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Olajos Erika

Betegség-szimbólumok szakértője

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Olajos Erika

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép