2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 21. - Olivér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Az angyalok tudják a választ és meg is mondják Neked!

Keszthelyi Katalin

Az angyalok csak a hívásunkra várnak, de addig nem avatkozhatnak az életünkbe, amíg nem kérjük meg őket erre, míg nem folyamodunk a segítségükért. Ezért hát ne féljünk kérni tőlük, hiszen mindig van idejük ránk. Erős, hatalmas lények, akik meg tudnak tenni mindent és mindenben képesek a segítségünkre sietni.

 

Az angyalaink folyamatosan készenlétben állnak és várják, hogy hívjuk őket. Fontos, hogy ha kapcsolatot kívánunk létesíteni velük, azt bátran, szeretettel tegyük. Ne féljünk tőlük, mert a félelem negatív energia, ami negatív energiákat is vonz. Angyalaink a mi érdekünkben, a mi boldogságunkért léteznek, számukra ez a fő feladat.

Angyali kéréseink feltételei

Ügyeljünk arra, hogy komoly szándékkal kérjük segítőink támogatását, mert komolytalan játszadozásból nem fog létrejönni a kapcsolat. Ugyanígy ártó szándékú kéréseinknek sem tesznek eleget. Kérésünk nem lehet rosszindulatú, ártó szándékú. Ők értünk élnek, így soha nem tennének meg olyat értünk, ami a fejlődésünket gátolná, hátráltatná. Vagyis kérésünknek három nagyon fontos feltétele van:

- a kérésnek pozitívnak kell lennie
- nem árthat senkinek
- nem avatkozhat közbe karmánkba.

Mit kérhetünk?

Bármit és mindent. Számukra nem léteznek könnyű vagy nehéz kérések, nem osztályozzák a vágyainkat. A bírálat és az ítélkezés az ego sajátossága. Nekik egy elveszett toll megtalálása épp olyan horderejű kérés, mint álmaink munkahelyének meglelése. Pont ez a csodálatos az angyalokkal való közös munkálkodásban, hogy bármiben kérhetjük a segítségüket. Lényeges, hogy gondolatban – vagy ha a körülményeink úgy engedik, akár hangosan is – kimondjuk, mit kívánunk. Hangot kell adni a kérésünknek, majd teljes hittel és meggyőződéssel, hogy kérésünk teljesül, el kell engednünk a vágyat. Ezek után már csak egy dolgunk van: éberen és tudatosan figyelni. Figyelni a jelekre, a történésekre.
Angyali törvény

Aki határozott igent, vagy nemet, vagy konkrét történést vár kérésére válaszul, azok számára van egy rossz hírem: angyali törvény, hogy ők nem dönthetnek helyettünk, annak felelősségét mindig ránk hagyják. A döntést – bármennyire is jó lenne – nem tudjuk kikerülni. Ők sohasem mondják meg, hogy mit tegyünk, viszont rengeteg jelet, „véletlen” egybeesést idéznek elő életünkben. Így ha legközelebb döntési helyzetbe kerülsz, ne azt kérd angyalaidtól, hogy mondják meg, erre vagy arra indulj-e? Kérj helyette inkább elég bölcsességet és tisztánlátást, hogy meglásd, melyik út visz közelebb önmagadhoz és isteni célodhoz.

Kérésünk másik sarkalatos pontja számunkra az idő, a „mikor?”. Az angyalok birodalmában ilyen, hogy idő, nem létezik. Az csak nekünk, az ego által uralt világban lényeges szempont. Amikor elküldjük kérésünket, higgyük és bízzunk benne, hogy kérésünk akkor teljesül, mihelyt mi, és minden szükséges feltétel megérett rá. A szellemvilág tudja, hogy hol tartunk fejlődésünkben, így a szerint kapjuk a válaszokat is. Fontos, hogy türelemmel várakozzunk, és ne a hiányra fókuszáljunk, sokkal inkább a vágyott dolog meglétére.

Sok esetben pont a türelem az első dolog, amit meg kell tanulnunk. Elfogadni a jelen helyzetet. Nehéz, ugye? A betegség, az anyagi gondok, az egyéb nehézségek életünkben mind azonnali megoldásért kiáltanak. Ám angyalaink más szemszögből nézik helyzetünket. Ők látják, hogy mire vállalkoztunk, mielőtt leszülettünk, látják karmánkat is, mely leginkább meghatározza életünk fő vonalát.

Ha azonban sikerül fókuszunkat átállítani, és a legnehezebb helyzetben is felismerni azt a célt, ami minket szolgál, felismerjük, hogy minden értünk és miattunk van, minden esemény, minden személy, akivel kapcsolatba lépünk, majd teljes alázattal elfogadjuk életünket, kibékülünk önmagunkkal, ezáltal lemondunk vágyunkról, és hálát adunk mindazért, amink van, akkor, de csak akkor. megnyílnak az ég csatornái és megkapunk mindent, amit kértünk.
E titkot fedezte felé Weöres Sándor is, aki a Teljesség felé című művében a következőképp fogalmazta meg e misztériumot:
„Mihelyt nem kell: mindenem a tiéd” – ez az élet vásárcsarnokának felirata.”

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 
SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Frizurák korosztályokra szabva - Máris fiatalabbnak tűnsz!

Frizurák korosztályokra szabva - Máris fiatalabbnak tűnsz!

Sok nő hosszú ideig növeszti a haját, hogy aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve levágja rövidre, majd ismét hosszú hajról álmodozzon. Ez olyan helyzet, amely minden nő számára ismerős. Most azonban megtörheted ezt az ördögi kört, hiszen sok példát láthatsz arra, hogy a rövid frizura minden korosztálynak remekül áll.

Tovább »
8 jel az arcon, amely betegségre utalhat - Soha ne vedd félvállról!

8 jel az arcon, amely betegségre utalhat - Soha ne vedd félvállról!

Az arcodon megjelenő tűnetek a legnyilvánvalóbbak, ha valami nincs rendben a szervezeteddel. Az emberi test hihetetlen, minél gyakrabban nézel tükörbe, annál könnyebben észreveheted a változást.  A legtöbb esetben a jelek mögött, a megfelelő étrend hiánya, allergia vagy a genetika áll. De ha azok azelőtt nem voltak ott, lehet, hogy egészségügyi probléma tünetei. 

Tovább »
Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Mire van szüksége a kapcsolatodnak? - A szerelmi talizmánok üzenetéből megtudod!

Érdekes és izgalmas talizmánokat gyűjtöttünk össze a szerelemmel, nőiséggel és szexualitással kapcsolatban. Ezeket a több ezer éves mágikus eszközöket a szerelem beteljesüléséért, gyermekáldásért, és sok egyéb szerelemmel kapcsolatos célok elérésére használták.

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép