MÁGIA

Pénzbetakarító varázslat Ceres istennővel

Szerző:
Szabó Anna
Közeleg az igazi ősz, és ez az idő nemcsak arra való, hogy megszabaduljunk a felesleges dolgoktól, hanem arról, hogy be is vonzzuk azt, amire szükségünk van! A földeken kezdődik a végső aratás, szerezd meg te is a neked járó betevőt Ceres istennő segítségével!

 

A drága jó szponzorunk, Ceres, a római mitológiában az anyaság, a szeretet, de főként a jó termés, a termékenység, az aratás, a gazdagság istennője, aki figyeli a dolgozó embereket, megáldja őket, és munkájukért cserébe bőséges termést ad, bár jelen helyzetünkben már inkább pénzes juttatásokról van szó. Nem mellesleg, ő Szicília védőistennője és a görögöknél személyét Demeter istennő testesíti meg, akivel azonos a foglalkozási körük. Általában jogarral, virágokkal, gyümölcsös kosárral ábrázolják, fejét pedig búzaszálakkal szőtt koszorú ékesíti. Munkájában 12 másik isteni segítő állt a rendelkezésére, akik a földművelés különböző ágazataiért voltak felelősek.


Nincs más dolgunk, mint elvégezni ezt a varázslatot, és az istennő kegyeibe fogadva minket küldi felénk a jó szerencsét és a bőséget!


Kellékek


- 3 darab aranyszínű gyertya
- 1 tűzálló edény
- Barbecue szósz
- Kamilla
- Zsálya
- Menta
- Só
- Víz
- Faszén
- Búzakalász vagy gabona bármilyen formában


A varázslat menete


A legjobb, ha a varázslatot csütörtökön vagy vasárnap végzed az esti órákban. Készíts elő mindent kis tálakba oda, ahol végezni fogod a ceremóniát. Gyújtsd meg a gyertyákat és húzz magad köré szentkört, mielőtt elkezded. Ezt megteheted a varázspálcáddal, de az is elég, ha a mutatóujjaddal húzod magad köré a kört az óramutató járásával megegyezően. Innentől kezdve viszont nem szabad elhagynod a kört. Itt lesz az idő, hogy meghívd Cerest a mágiádhoz:

Köszöntelek téged Ceres istennője, Föld Anya és Bőség Asszonya, kérlek légy jelen e varázslatnál!”

Ezt követően a tűzálló edényben helyezed el a meggyújtott faszenet, és szórd rá a gyógynövényeket úgy, hogy kellemesen füstöljenek. Ekkor kezd el vizualizálni a vágyadat, hogy milyen formában van szükséged a pénzre. Ügyelj a részletekre, hiszen ezzel közvetíted pontos vágyadat az istennőhöz.


Amennyiben sikerült a célod megfogalmazása, szórj egy kis sót a faszénre, majd spriccelj rá egy kevés vizet. Ezután helyezed a varázspálcádat, vagy az aktív tenyeredet (amelyikkel írsz) az üst fölé, és az óramutató járásával egyező irányba, „forgasd” a feltörekvő energiákat, miközben a következőt mondod:


„Levegő, tűz, víz és föld erejével,
Varázslatomat a szélnek eresztve,
Kérlek Ceres, hogy nyújts segítséget nekem ezen az estén,
Küldj rám gazdagságot ígérő kosaradból áldást és bőséget,
Cserébe azért, hogy itt a Földön jó szolgálatot teszek neked!


Néhány pillanatig meditálj, szívd magadba a füstölőt, és a Ceres által rád bocsátott energiákat. Lásd újra magad előtt a vágyadat, és ha elkészültél, helyezd az oltárra az istennőnek szánt ajándékodat, a búzakalász vagy a gabonát. Végül köszönd meg neki a közreműködését, az óramutató járásával ellentétesen vond vissza a szent kört és akkor befejezettnek tekinthető a szertartásod.


Ha sokáig szeretnéd élvezni Ceres jóságát, akkor érdemes, amilyen gyakran csak teheted, gyümölcsöt vagy őszi virágokat tenni egy külön neki szentelt oltárra!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL