2017. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 24. - Gellért, Mercédesz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Pénzbetakarító varázslat Ceres istennővel

Wadolowska Balogh Orsolya

Közeleg az igazi ősz, és ez az idő nemcsak arra való, hogy megszabaduljunk a felesleges dolgoktól, hanem arról, hogy be is vonzzuk azt, amire szükségünk van! A földeken kezdődik a végső aratás, szerezd meg te is a neked járó betevőt Ceres istennő segítségével!

 

A drága jó szponzorunk, Ceres, a római mitológiában az anyaság, a szeretet, de főként a jó termés, a termékenység, az aratás, a gazdagság istennője, aki figyeli a dolgozó embereket, megáldja őket, és munkájukért cserébe bőséges termést ad, bár jelen helyzetünkben már inkább pénzes juttatásokról van szó. Nem mellesleg, ő Szicília védőistennője és a görögöknél személyét Demeter istennő testesíti meg, akivel azonos a foglalkozási körük. Általában jogarral, virágokkal, gyümölcsös kosárral ábrázolják, fejét pedig búzaszálakkal szőtt koszorú ékesíti. Munkájában 12 másik isteni segítő állt a rendelkezésére, akik a földművelés különböző ágazataiért voltak felelősek.


Nincs más dolgunk, mint elvégezni ezt a varázslatot, és az istennő kegyeibe fogadva minket küldi felénk a jó szerencsét és a bőséget!


Kellékek


- 3 darab aranyszínű gyertya
- 1 tűzálló edény
- Barbecue szósz
- Kamilla
- Zsálya
- Menta
- Só
- Víz
- Faszén
- Búzakalász vagy gabona bármilyen formában


A varázslat menete


A legjobb, ha a varázslatot csütörtökön vagy vasárnap végzed az esti órákban. Készíts elő mindent kis tálakba oda, ahol végezni fogod a ceremóniát. Gyújtsd meg a gyertyákat és húzz magad köré szentkört, mielőtt elkezded. Ezt megteheted a varázspálcáddal, de az is elég, ha a mutatóujjaddal húzod magad köré a kört az óramutató járásával megegyezően. Innentől kezdve viszont nem szabad elhagynod a kört. Itt lesz az idő, hogy meghívd Cerest a mágiádhoz:

Köszöntelek téged Ceres istennője, Föld Anya és Bőség Asszonya, kérlek légy jelen e varázslatnál!”

Ezt követően a tűzálló edényben helyezed el a meggyújtott faszenet, és szórd rá a gyógynövényeket úgy, hogy kellemesen füstöljenek. Ekkor kezd el vizualizálni a vágyadat, hogy milyen formában van szükséged a pénzre. Ügyelj a részletekre, hiszen ezzel közvetíted pontos vágyadat az istennőhöz.


Amennyiben sikerült a célod megfogalmazása, szórj egy kis sót a faszénre, majd spriccelj rá egy kevés vizet. Ezután helyezed a varázspálcádat, vagy az aktív tenyeredet (amelyikkel írsz) az üst fölé, és az óramutató járásával egyező irányba, „forgasd” a feltörekvő energiákat, miközben a következőt mondod:


„Levegő, tűz, víz és föld erejével,
Varázslatomat a szélnek eresztve,
Kérlek Ceres, hogy nyújts segítséget nekem ezen az estén,
Küldj rám gazdagságot ígérő kosaradból áldást és bőséget,
Cserébe azért, hogy itt a Földön jó szolgálatot teszek neked!


Néhány pillanatig meditálj, szívd magadba a füstölőt, és a Ceres által rád bocsátott energiákat. Lásd újra magad előtt a vágyadat, és ha elkészültél, helyezd az oltárra az istennőnek szánt ajándékodat, a búzakalász vagy a gabonát. Végül köszönd meg neki a közreműködését, az óramutató járásával ellentétesen vond vissza a szent kört és akkor befejezettnek tekinthető a szertartásod.


Ha sokáig szeretnéd élvezni Ceres jóságát, akkor érdemes, amilyen gyakran csak teheted, gyümölcsöt vagy őszi virágokat tenni egy külön neki szentelt oltárra!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Merre tart a személyiséged? - Elárulja a vezetési stílusod

Merre tart a személyiséged? - Elárulja a vezetési stílusod

A barátokkal és a családdal való utazás bizony nagyon élvezetes lehet, miközben elsuhan melletted a gyönyörű táj. Nagyszerű arra is, hogy kikapcsoljon az agyad a mókuskerékből. Ha a légszennyezettséget most nem veszed figyelembe, az autó bizony az emberiség számára nagy ajándék. Ám gondolnád, hogy a vezetési stílusod akár még a személyiségedről is árulkodik?

Tovább »
5 szinkronkapcsolat, melyet biztos, hogy megtapasztalsz az életedben

5 szinkronkapcsolat, melyet biztos, hogy megtapasztalsz az életedben

Hiszed, hogy minden valamiért történik? Bizony, minden egyes ember, akivel találkozol, maga a találkozás nagyobb célt szolgál. Gondold végig az összes emberrel kapcsolatos találkozást, akikkel összehozott a sors valaha az életedben, és tudd, hogy egyik sem volt véletlen!

Tovább »
Húzz egy kártyalapot, és fedezd fel, mi vár rád a jövő héten!

Húzz egy kártyalapot, és fedezd fel, mi vár rád a jövő héten!

Üdvözlünk a Kártyák Asztalánál! Foglalj helyet és lazulj el, ez most a te időd. 3 kártyát látsz az asztalon, melyek egytől egyik arra várnak, hogy megérintsd őket. Te azonban arra koncentrálj, amelyik a leginkább vonz! Az általad választott kártya megtestesít majd olyan energiákat, amelyek az elkövetkezendő napokban fognak körül venni.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép