2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 22. - Gerzson
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Pénzbetakarító varázslat Ceres istennővel

Wadolowska Balogh Orsolya

Közeleg az igazi ősz, és ez az idő nemcsak arra való, hogy megszabaduljunk a felesleges dolgoktól, hanem arról, hogy be is vonzzuk azt, amire szükségünk van! A földeken kezdődik a végső aratás, szerezd meg te is a neked járó betevőt Ceres istennő segítségével!

 

A drága jó szponzorunk, Ceres, a római mitológiában az anyaság, a szeretet, de főként a jó termés, a termékenység, az aratás, a gazdagság istennője, aki figyeli a dolgozó embereket, megáldja őket, és munkájukért cserébe bőséges termést ad, bár jelen helyzetünkben már inkább pénzes juttatásokról van szó. Nem mellesleg, ő Szicília védőistennője és a görögöknél személyét Demeter istennő testesíti meg, akivel azonos a foglalkozási körük. Általában jogarral, virágokkal, gyümölcsös kosárral ábrázolják, fejét pedig búzaszálakkal szőtt koszorú ékesíti. Munkájában 12 másik isteni segítő állt a rendelkezésére, akik a földművelés különböző ágazataiért voltak felelősek.


Nincs más dolgunk, mint elvégezni ezt a varázslatot, és az istennő kegyeibe fogadva minket küldi felénk a jó szerencsét és a bőséget!


Kellékek


- 3 darab aranyszínű gyertya
- 1 tűzálló edény
- Barbecue szósz
- Kamilla
- Zsálya
- Menta
- Só
- Víz
- Faszén
- Búzakalász vagy gabona bármilyen formában


A varázslat menete


A legjobb, ha a varázslatot csütörtökön vagy vasárnap végzed az esti órákban. Készíts elő mindent kis tálakba oda, ahol végezni fogod a ceremóniát. Gyújtsd meg a gyertyákat és húzz magad köré szentkört, mielőtt elkezded. Ezt megteheted a varázspálcáddal, de az is elég, ha a mutatóujjaddal húzod magad köré a kört az óramutató járásával megegyezően. Innentől kezdve viszont nem szabad elhagynod a kört. Itt lesz az idő, hogy meghívd Cerest a mágiádhoz:

Köszöntelek téged Ceres istennője, Föld Anya és Bőség Asszonya, kérlek légy jelen e varázslatnál!”

Ezt követően a tűzálló edényben helyezed el a meggyújtott faszenet, és szórd rá a gyógynövényeket úgy, hogy kellemesen füstöljenek. Ekkor kezd el vizualizálni a vágyadat, hogy milyen formában van szükséged a pénzre. Ügyelj a részletekre, hiszen ezzel közvetíted pontos vágyadat az istennőhöz.


Amennyiben sikerült a célod megfogalmazása, szórj egy kis sót a faszénre, majd spriccelj rá egy kevés vizet. Ezután helyezed a varázspálcádat, vagy az aktív tenyeredet (amelyikkel írsz) az üst fölé, és az óramutató járásával egyező irányba, „forgasd” a feltörekvő energiákat, miközben a következőt mondod:


„Levegő, tűz, víz és föld erejével,
Varázslatomat a szélnek eresztve,
Kérlek Ceres, hogy nyújts segítséget nekem ezen az estén,
Küldj rám gazdagságot ígérő kosaradból áldást és bőséget,
Cserébe azért, hogy itt a Földön jó szolgálatot teszek neked!


Néhány pillanatig meditálj, szívd magadba a füstölőt, és a Ceres által rád bocsátott energiákat. Lásd újra magad előtt a vágyadat, és ha elkészültél, helyezd az oltárra az istennőnek szánt ajándékodat, a búzakalász vagy a gabonát. Végül köszönd meg neki a közreműködését, az óramutató járásával ellentétesen vond vissza a szent kört és akkor befejezettnek tekinthető a szertartásod.


Ha sokáig szeretnéd élvezni Ceres jóságát, akkor érdemes, amilyen gyakran csak teheted, gyümölcsöt vagy őszi virágokat tenni egy külön neki szentelt oltárra!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Melyik a kakukktojás? - Nem olyan egyszerű kitalálni, mint azt gondolnád!

Imádtad gyerekkorodban az ilyen típusú játékokat, amikor több lehetőség közül kellett kiválasztanod, hogy melyik nem illik oda? Nem csak a gyerekeké ez a játék, sőt, egyre inkább előtérbe kerül újra a felnőttek világában, akik szeretnék megdolgoztatni az agyukat. Ne hagyd ki ennek és egy remek játéknak a lehetőségét! Találd meg a következő két képen az oda nem illő elemet! 

Tovább »
Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

Válassz egy képet és tudd meg, milyen típusú nő vagy igazából - Meglepő lesz az eredmény!

A vizuális tesztek igencsak pontos eredményeket adnak, melyeket világhírű pszichológusok állítottak össze, és amelyek segítségével kiváló jellemrajz vázolható fel. Viselkedésed, szokásaid és a tudatalatti választásaid ugyanis többet elárulnak rólad, mint hinnéd. Most megtudhatod, milyen típusú nő is vagy valójában. Készen állsz?

Tovább »
Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Mi bolygatja meg a lelki nyugalmadat a következő hetekben? - A Cirkusz Jóskártya által megtudod

Az, hogy felbolydul a lelki nyugalmad, nem mindig rossz. Jelentheti, hogy kilépsz egy biztonságos, megszokott környezetből és valami újnak adod át a helyet, vagy valami jó, meglepő, megmagyarázhatatlan történik veled. A Cirkusz Jóskártya által most megtudhatod, milyen esemény zavarja meg a lelki nyugalmadat!

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi díszek S.K

Adunk néhány ötletet, ha szeretnéd a karácsonyfádat igazán különlegessé és egyedivé varázsolni.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép