2017. november 24. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. november 24. - Emma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Pénzbetakarító varázslat Ceres istennővel

Wadolowska Balogh Orsolya

Közeleg az igazi ősz, és ez az idő nemcsak arra való, hogy megszabaduljunk a felesleges dolgoktól, hanem arról, hogy be is vonzzuk azt, amire szükségünk van! A földeken kezdődik a végső aratás, szerezd meg te is a neked járó betevőt Ceres istennő segítségével!

 

A drága jó szponzorunk, Ceres, a római mitológiában az anyaság, a szeretet, de főként a jó termés, a termékenység, az aratás, a gazdagság istennője, aki figyeli a dolgozó embereket, megáldja őket, és munkájukért cserébe bőséges termést ad, bár jelen helyzetünkben már inkább pénzes juttatásokról van szó. Nem mellesleg, ő Szicília védőistennője és a görögöknél személyét Demeter istennő testesíti meg, akivel azonos a foglalkozási körük. Általában jogarral, virágokkal, gyümölcsös kosárral ábrázolják, fejét pedig búzaszálakkal szőtt koszorú ékesíti. Munkájában 12 másik isteni segítő állt a rendelkezésére, akik a földművelés különböző ágazataiért voltak felelősek.


Nincs más dolgunk, mint elvégezni ezt a varázslatot, és az istennő kegyeibe fogadva minket küldi felénk a jó szerencsét és a bőséget!


Kellékek


- 3 darab aranyszínű gyertya
- 1 tűzálló edény
- Barbecue szósz
- Kamilla
- Zsálya
- Menta
- Só
- Víz
- Faszén
- Búzakalász vagy gabona bármilyen formában


A varázslat menete


A legjobb, ha a varázslatot csütörtökön vagy vasárnap végzed az esti órákban. Készíts elő mindent kis tálakba oda, ahol végezni fogod a ceremóniát. Gyújtsd meg a gyertyákat és húzz magad köré szentkört, mielőtt elkezded. Ezt megteheted a varázspálcáddal, de az is elég, ha a mutatóujjaddal húzod magad köré a kört az óramutató járásával megegyezően. Innentől kezdve viszont nem szabad elhagynod a kört. Itt lesz az idő, hogy meghívd Cerest a mágiádhoz:

Köszöntelek téged Ceres istennője, Föld Anya és Bőség Asszonya, kérlek légy jelen e varázslatnál!”

Ezt követően a tűzálló edényben helyezed el a meggyújtott faszenet, és szórd rá a gyógynövényeket úgy, hogy kellemesen füstöljenek. Ekkor kezd el vizualizálni a vágyadat, hogy milyen formában van szükséged a pénzre. Ügyelj a részletekre, hiszen ezzel közvetíted pontos vágyadat az istennőhöz.


Amennyiben sikerült a célod megfogalmazása, szórj egy kis sót a faszénre, majd spriccelj rá egy kevés vizet. Ezután helyezed a varázspálcádat, vagy az aktív tenyeredet (amelyikkel írsz) az üst fölé, és az óramutató járásával egyező irányba, „forgasd” a feltörekvő energiákat, miközben a következőt mondod:


„Levegő, tűz, víz és föld erejével,
Varázslatomat a szélnek eresztve,
Kérlek Ceres, hogy nyújts segítséget nekem ezen az estén,
Küldj rám gazdagságot ígérő kosaradból áldást és bőséget,
Cserébe azért, hogy itt a Földön jó szolgálatot teszek neked!


Néhány pillanatig meditálj, szívd magadba a füstölőt, és a Ceres által rád bocsátott energiákat. Lásd újra magad előtt a vágyadat, és ha elkészültél, helyezd az oltárra az istennőnek szánt ajándékodat, a búzakalász vagy a gabonát. Végül köszönd meg neki a közreműködését, az óramutató járásával ellentétesen vond vissza a szent kört és akkor befejezettnek tekinthető a szertartásod.


Ha sokáig szeretnéd élvezni Ceres jóságát, akkor érdemes, amilyen gyakran csak teheted, gyümölcsöt vagy őszi virágokat tenni egy külön neki szentelt oltárra!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ez a két rejtvény még rajtad is kifoghat!

Ez a két rejtvény még rajtad is kifoghat!

Két rejtvénnyel készültünk mára azért, hogy te szórakozhass és fejleszthesd az agyadat, hogy még jó sokáig éles legyen az elméd! Nem kell zseninek lenned hozzájuk, elég a jó megfigyelőképesség és egy kis matektudás is! Szerezd meg magadnak a napi sikerélményedet azzal, hogy megfejted ezt a két nem is olyan nehéz feladványt!

Tovább »
Válassz egy képet, és fedezd fel, milyen viszony fűz a családhoz! - Képes önismereti teszt

Válassz egy képet, és fedezd fel, milyen viszony fűz a családhoz! - Képes önismereti teszt

Mindenkinek más jut eszébe a „család” szóról. Van, akinek a meleg otthon, másnak a gyerekzsivaj, és még sorolhatnánk. Ezek többnyire a bevett családi minták miatt vannak, amit otthon láttunk, a szüleinktől. Neked milyen a családod, és milyen viszony fűz hozzá? Teszteld magad, és kiderül.

Tovább »
Kérd az őrangyalod segítségét ezzel az egyszerű varázslattal!

Kérd az őrangyalod segítségét ezzel az egyszerű varázslattal!

Szükséged lenne egy kis segítségre? Úgy érzed, vannak dolgok, amikben már csak az őrangyalod segíthet? Útmutatást szeretnél kérni tőle? Mutatunk egy könnyű varázslatot, amelynek segítségével kapcsolatba léphetsz személyes őrződdel, aki születésed óta vigyáz rád és ott volt veled egész idő alatt, és támogatott téged, amiben csak tudott. Kérd bátran a segítségét, mert elhiheted, ő mindig készen áll arra, hogy valami jót tegyen veled!

Tovább »

Kalkulátor

Parfüm horoszkóp

Olykor nem is olyan könnyű kiválasztani a személyiségedhez illő parfümöt. Ebben lesz segítségedre ez a kalkulátor. Válaszd ki a csillagjegyet, amelyben születtél, és megtudod, mely parfüm illik hozzád.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Pető Judit

Testtartás- és mozgás-szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Pető Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép