PASISZEMMEL

Sörözni megyek a haverokkal

Szerző:
Szabó Anna
Igen, szeretném, ha nem rendeznél cirkuszt, mert elmegyek a barátaimmal sörözni. Nekünk, pasiknak szükségünk van néha, hogy kizárólag férfitársaságban legyünk és beszélgessünk, poénkodjunk. Itt nincs helye nőnek, nem azért, mert csajozunk, hanem azért, mert egyszerűen nem tudunk felszabadultan dumálni, ha ti is ott vagytok.

 

Ha balhézol, vagy netán eltiltasz ezektől az összejövetelektől, csak magad alatt fűrészelsz. Jobban teszed, ha mosolyogva engedsz utunkra és tudjuk, hogy nem egy morcos feleségre, partnerre érkezünk majd otthonunkba. Talán iparkodunk is egy kicsit hazaérni.

Te is elmész plázázni a barátnőiddel

Mi sem szólunk, ha vásárolgatni, dumázni mentek, vagy csajos estét rendeztek. Vedd hát tudomásul, mi másképp szórakozunk. Lehet, hogy kicsit fel is öntünk a garatra, későn érünk haza, de hidd el, minél rövidebb pórázon akarsz tartani, mi annál inkább igyekszünk majd szabadulni. És ha látszólag be is hódolunk, és tiltásod hatására nem megyünk el egy baráti összejövetelre, azzal csak azt éred el, hogy úgy érezzük: ledirigáltak, papucsok vagyunk és ezt hosszú távon biztos, hogy nem nyeljük be.

Igazad van, rád így is sok hárul, a munka, a gyerek, szeretnéd, ha levennénk a terhet rólad

Ha te biztosítasz nekünk szabadságot, mi is többet nyújtunk neked. Számíthatsz ránk, ha pihenni szeretnél, vagy egy szabad estét, de viszonzást várunk érte. Ne akarj birtokolni, kisajátítani minket! Nem fogunk megcsalni és továbbra is téged szeretünk attól, hogy elmegyünk a haverokkal kártyázni, bulizni. Egy megértő partner mellé szívesen megy egy férfi haza. Míg ha tudjuk, hogy egy baráti parti után a balhéra érkezünk, már hazamenni sincs kedvünk és az régen rossz… Próbálj meg hát jó képet vágni a dologhoz, nem féltékenykedni és nem korlátozni minket. Semmi sem üldöz el jobban egy pasit, mintha megpróbálják befékezni, letiltani a hobbijáról, szabadidős tevékenységeiről. És ne félj attól, hogy kibeszélünk. Tanuld meg, a férfiak otromba módon megvitatják egymással az alkalmi kapcsolatok szaftos részleteit, de soha nem pletykálkodnak a szeretett nőről.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL