MÁGIA

Bűbáj a mágikus védelemért

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd távol tartani magadtól az ártó energiákat? Itt van egy példa arra, hogy a negatív erőket hogyan tudod kivédeni, illetve hogyan tudod azt szeretetté formálni és így, szeretet formájában visszaküldeni a feladónak.

 

Vannak bizonyos védelmező mágiák, amik egy az egyben visszaküldik az ártó energiákat a feladóhoz, de azzal csak még több negatív energiát produkálunk, és a gonosz még gonoszabb lesz. Ha olyan mágikus védelmet használsz, amelyben szeretetet küldesz vissza, akkor a küldőben a rosszakarat megszűnik, hiszen a gonosz ellen a legnagyobb fegyver a szeretet.

A mágia ideje: teli hold


Kellékek


- az elméd
- 1 füstölő
- 1 fehér színű mécses
- felettes éned

A varázslat menete

A varázsalt idejére a teli holdat válaszd, hogy a mágia teljes legyen. Gyújtsd meg a füstölőt, hogy az ártó rezgés megszűnjön a térben. Most gyújtsd meg a gyertyát is, hogy a kimondott szónak, és így a mágiának az ereje ezerszeres legyen.Most kérj rózsaszínű leplet a házra vagy lakásra a következőképpen:

Égiek, kérek szépen rózsaszínű leplet erre az épületre.”

A rózsaszín lepelre azért van szükség, hogy csak a pozitív, szeretetteljes energiák legyenek jelen, hogy a védelmező mágiád biztosan sikerüljön. Most pedig kérd Felettes Éned segítségét a következőképpen:

Tudatos, Felettes Énem, kérlek, légy jelen és kérlek, adj nekem segítséget a mágia elvégzéséhez.”

Most képzelj el egy rózsaszínű, rugalmas gumiköpenyt magad körül, ami a teljes testedet, aurádat körbe veszi. A rózsaszín a szeretet jelképe, attól a negatív vagy ártó energia visítva elmenekül. Mondd el hangosan az alábbi varázsigét:


Ezen a rugalmas gumiköpenyen csak és kizárólag a pozitív energia képes áthatolni, és csak az az energia, amire szükségem van, és csak annyi, amennyire szükségem van.

Lásd magad előtt, amint a pozitív energia átmegy a rugalmas gumiköpenyen, és lásd, amint az ártó energia lepattan róla. A pozitív energiát elképzelheted rózsaszínű, kék, fehér vagy arany színben. A negatívat fekete színben lásd. Amikor az ártó energia lepattan a gumiköpenyedről, lásd, amint átalakul a szeretet vagy a pozitív energia színeivé, és visszaindul a küldő félhez. Most ismét mondd ki hangosan a következőt:


A negatív energia, ahogy megérinti a gumiköpenyt, abban a pillanatban lepattan a köpenyről és átalakul szeretetté, és szeretet formájában térjen vissza a feladóhoz.”

Mondj köszönetet Felettes Énednek.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL