2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. december 18. - Auguszta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Bűbáj a mágikus védelemért

Justicia

Szeretnéd távol tartani magadtól az ártó energiákat? Itt van egy példa arra, hogy a negatív erőket hogyan tudod kivédeni, illetve hogyan tudod azt szeretetté formálni és így, szeretet formájában visszaküldeni a feladónak.

 

Vannak bizonyos védelmező mágiák, amik egy az egyben visszaküldik az ártó energiákat a feladóhoz, de azzal csak még több negatív energiát produkálunk, és a gonosz még gonoszabb lesz. Ha olyan mágikus védelmet használsz, amelyben szeretetet küldesz vissza, akkor a küldőben a rosszakarat megszűnik, hiszen a gonosz ellen a legnagyobb fegyver a szeretet.

A mágia ideje: teli hold


Kellékek


- az elméd
- 1 füstölő
- 1 fehér színű mécses
- felettes éned

A varázslat menete

A varázsalt idejére a teli holdat válaszd, hogy a mágia teljes legyen. Gyújtsd meg a füstölőt, hogy az ártó rezgés megszűnjön a térben. Most gyújtsd meg a gyertyát is, hogy a kimondott szónak, és így a mágiának az ereje ezerszeres legyen.Most kérj rózsaszínű leplet a házra vagy lakásra a következőképpen:

Égiek, kérek szépen rózsaszínű leplet erre az épületre.”

A rózsaszín lepelre azért van szükség, hogy csak a pozitív, szeretetteljes energiák legyenek jelen, hogy a védelmező mágiád biztosan sikerüljön. Most pedig kérd Felettes Éned segítségét a következőképpen:

Tudatos, Felettes Énem, kérlek, légy jelen és kérlek, adj nekem segítséget a mágia elvégzéséhez.”

Most képzelj el egy rózsaszínű, rugalmas gumiköpenyt magad körül, ami a teljes testedet, aurádat körbe veszi. A rózsaszín a szeretet jelképe, attól a negatív vagy ártó energia visítva elmenekül. Mondd el hangosan az alábbi varázsigét:


Ezen a rugalmas gumiköpenyen csak és kizárólag a pozitív energia képes áthatolni, és csak az az energia, amire szükségem van, és csak annyi, amennyire szükségem van.

Lásd magad előtt, amint a pozitív energia átmegy a rugalmas gumiköpenyen, és lásd, amint az ártó energia lepattan róla. A pozitív energiát elképzelheted rózsaszínű, kék, fehér vagy arany színben. A negatívat fekete színben lásd. Amikor az ártó energia lepattan a gumiköpenyedről, lásd, amint átalakul a szeretet vagy a pozitív energia színeivé, és visszaindul a küldő félhez. Most ismét mondd ki hangosan a következőt:


A negatív energia, ahogy megérinti a gumiköpenyt, abban a pillanatban lepattan a köpenyről és átalakul szeretetté, és szeretet formájában térjen vissza a feladóhoz.”

Mondj köszönetet Felettes Énednek.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mennyi háromszöget látsz a képen?

Mennyi háromszöget látsz a képen?

Az ilyen típusú feladatok kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy megdolgoztasd az agyadat! A feladat persze nem csak a szemed használatát kívánja meg, hiszen a válasz nem olyan nyilvánvaló, mint amilyennek elsőre tűnik, így a logikádat is segítségül kell hívnod, ha komolyan meg akarod fejteni a mai feladatot!

Tovább »
Mágikus fateszt - Válassz egy mágikus fát, és fedezd fel valódi személyiségedet!

Mágikus fateszt - Válassz egy mágikus fát, és fedezd fel valódi személyiségedet!

Az fa az egyetlen olyan élőlény, amely képes a Nap energiáját szerves anyagokká alakítani és oxigént előállítani. Emiatt nélkülözhetetlenek a bolygó más élőlényei számára. Mindemellett az életed legfontosabb aspektusairól és akár még a személyiségedről is árulkodhatnak. 

Tovább »
5 mindent megadó különleges ünnepi varázslat Szentestére és Karácsonyra

5 mindent megadó különleges ünnepi varázslat Szentestére és Karácsonyra

Még csak most következnek az év legmágikusabb napjai, a Szenteste és a Karácsony. E napokon a mágia könnyen szárba szökik és a szeretet ünnepén a leghőbb kívánságaink is teljesülhetnek, álmodjunk akár bőségről, álmaink megvalósulásáról vagy szerelemről. Ezért mutatunk 5 olyan nemcsak hatásos, de gyönyörű mágiát is, ami mindent megadhat neked és akár szeretteidnek!

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép