2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 16. - Valter
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Bűbáj a mágikus védelemért

Justicia

Szeretnéd távol tartani magadtól az ártó energiákat? Itt van egy példa arra, hogy a negatív erőket hogyan tudod kivédeni, illetve hogyan tudod azt szeretetté formálni és így, szeretet formájában visszaküldeni a feladónak.

 

Vannak bizonyos védelmező mágiák, amik egy az egyben visszaküldik az ártó energiákat a feladóhoz, de azzal csak még több negatív energiát produkálunk, és a gonosz még gonoszabb lesz. Ha olyan mágikus védelmet használsz, amelyben szeretetet küldesz vissza, akkor a küldőben a rosszakarat megszűnik, hiszen a gonosz ellen a legnagyobb fegyver a szeretet.

A mágia ideje: teli hold


Kellékek


- az elméd
- 1 füstölő
- 1 fehér színű mécses
- felettes éned

A varázslat menete

A varázsalt idejére a teli holdat válaszd, hogy a mágia teljes legyen. Gyújtsd meg a füstölőt, hogy az ártó rezgés megszűnjön a térben. Most gyújtsd meg a gyertyát is, hogy a kimondott szónak, és így a mágiának az ereje ezerszeres legyen.Most kérj rózsaszínű leplet a házra vagy lakásra a következőképpen:

Égiek, kérek szépen rózsaszínű leplet erre az épületre.”

A rózsaszín lepelre azért van szükség, hogy csak a pozitív, szeretetteljes energiák legyenek jelen, hogy a védelmező mágiád biztosan sikerüljön. Most pedig kérd Felettes Éned segítségét a következőképpen:

Tudatos, Felettes Énem, kérlek, légy jelen és kérlek, adj nekem segítséget a mágia elvégzéséhez.”

Most képzelj el egy rózsaszínű, rugalmas gumiköpenyt magad körül, ami a teljes testedet, aurádat körbe veszi. A rózsaszín a szeretet jelképe, attól a negatív vagy ártó energia visítva elmenekül. Mondd el hangosan az alábbi varázsigét:


Ezen a rugalmas gumiköpenyen csak és kizárólag a pozitív energia képes áthatolni, és csak az az energia, amire szükségem van, és csak annyi, amennyire szükségem van.

Lásd magad előtt, amint a pozitív energia átmegy a rugalmas gumiköpenyen, és lásd, amint az ártó energia lepattan róla. A pozitív energiát elképzelheted rózsaszínű, kék, fehér vagy arany színben. A negatívat fekete színben lásd. Amikor az ártó energia lepattan a gumiköpenyedről, lásd, amint átalakul a szeretet vagy a pozitív energia színeivé, és visszaindul a küldő félhez. Most ismét mondd ki hangosan a következőt:


A negatív energia, ahogy megérinti a gumiköpenyt, abban a pillanatban lepattan a köpenyről és átalakul szeretetté, és szeretet formájában térjen vissza a feladóhoz.”

Mondj köszönetet Felettes Énednek.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Miért érzünk időnként megmagyarázhatatlan fájdalmat a testünkben? - Így orvosolhatod a fájdalmat!

Miért érzünk időnként megmagyarázhatatlan fájdalmat a testünkben? - Így orvosolhatod a fájdalmat!

A fibromialgia, más néven fibromialgia szindróma (FMS) egy krónikus állapot, amely fájdalmat okoz az izmokban és a csontokban. Nehéz diagnosztizálni, nincs különösebb oka a kialakulásának, a tünetek fokozatosan jelennek meg. Most megtudhatod, hogy miről is ismerheted fel ezt a betegséget, és hogyan orvosolhatod a fájdalmat.

Tovább »
Trükkös matematikai feladványok, amik lázba hozzák az elmédet

Trükkös matematikai feladványok, amik lázba hozzák az elmédet

Nagy Sudoku bajnok vagy? Oda vagy azokért a feladatokért, amiken kicsit – vagy nagyon – töprengened kell? Nagyon helyes, jó, ha szereted a kihívásokat, az ilyesfajta játékokat, amik nem csak kikapcsolják az embert, hanem egyenesen lázba hozzák az elmét és működésre sarkallják. Ezúttal 6 matematikai feladvány vár arra, hogy átláss rajtuk!

Tovább »
Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Melyik angyal védelmét választanád? - Megmutatja, mit rejt a valódi személyiséged!

Mindenkinek más-más őrangyala van, hiszen a személyiségedhez leginkább közelálló őrangyal vigyáz rád. Néhány angyal jelenléte eléggé intenzív, ugyanis szeretik közölni, hogy mindig melletted állnak. Léteznek azonban szelídebb őrangyalok, akik inkább a háttérben maradnak, arra várva, hogy te hívd őket. Attól függően, hogy melyik őrangyalt választod védelmezőül, sokat elárul rólad.

Tovább »

Kalkulátor

Karácsonyi süteményözön

A legjobb, és legfinomabb sütemények receptjei egy helyen. Induljon a karácsonyi sütés!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép