2018. március 25. - Irén, Írisz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 25. - Irén, Írisz
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Bűbáj a mágikus védelemért

Justicia

Szeretnéd távol tartani magadtól az ártó energiákat? Itt van egy példa arra, hogy a negatív erőket hogyan tudod kivédeni, illetve hogyan tudod azt szeretetté formálni és így, szeretet formájában visszaküldeni a feladónak.

 

Vannak bizonyos védelmező mágiák, amik egy az egyben visszaküldik az ártó energiákat a feladóhoz, de azzal csak még több negatív energiát produkálunk, és a gonosz még gonoszabb lesz. Ha olyan mágikus védelmet használsz, amelyben szeretetet küldesz vissza, akkor a küldőben a rosszakarat megszűnik, hiszen a gonosz ellen a legnagyobb fegyver a szeretet.

A mágia ideje: teli hold


Kellékek


- az elméd
- 1 füstölő
- 1 fehér színű mécses
- felettes éned

A varázslat menete

A varázsalt idejére a teli holdat válaszd, hogy a mágia teljes legyen. Gyújtsd meg a füstölőt, hogy az ártó rezgés megszűnjön a térben. Most gyújtsd meg a gyertyát is, hogy a kimondott szónak, és így a mágiának az ereje ezerszeres legyen.Most kérj rózsaszínű leplet a házra vagy lakásra a következőképpen:

Égiek, kérek szépen rózsaszínű leplet erre az épületre.”

A rózsaszín lepelre azért van szükség, hogy csak a pozitív, szeretetteljes energiák legyenek jelen, hogy a védelmező mágiád biztosan sikerüljön. Most pedig kérd Felettes Éned segítségét a következőképpen:

Tudatos, Felettes Énem, kérlek, légy jelen és kérlek, adj nekem segítséget a mágia elvégzéséhez.”

Most képzelj el egy rózsaszínű, rugalmas gumiköpenyt magad körül, ami a teljes testedet, aurádat körbe veszi. A rózsaszín a szeretet jelképe, attól a negatív vagy ártó energia visítva elmenekül. Mondd el hangosan az alábbi varázsigét:


Ezen a rugalmas gumiköpenyen csak és kizárólag a pozitív energia képes áthatolni, és csak az az energia, amire szükségem van, és csak annyi, amennyire szükségem van.

Lásd magad előtt, amint a pozitív energia átmegy a rugalmas gumiköpenyen, és lásd, amint az ártó energia lepattan róla. A pozitív energiát elképzelheted rózsaszínű, kék, fehér vagy arany színben. A negatívat fekete színben lásd. Amikor az ártó energia lepattan a gumiköpenyedről, lásd, amint átalakul a szeretet vagy a pozitív energia színeivé, és visszaindul a küldő félhez. Most ismét mondd ki hangosan a következőt:


A negatív energia, ahogy megérinti a gumiköpenyt, abban a pillanatban lepattan a köpenyről és átalakul szeretetté, és szeretet formájában térjen vissza a feladóhoz.”

Mondj köszönetet Felettes Énednek.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 nagyszerű tipp, amivel világosabbá tehetsz minden szobát az otthonodban - A tükör titka

5 nagyszerű tipp, amivel világosabbá tehetsz minden szobát az otthonodban - A tükör titka

A tükröket gyakran alkalmazza a Feng Shui. Miért is? Ha megfelelően helyezik el, megnagyítják és világosabbá teszik a teret. Jó, ha tudod, minél nagyobb a tükör annál nagyobb energia lesz a közelében. Íme, néhány módszer, melyekkel maximalizálhatod a tükrök energia-aktiváló hatását.

Tovább »
Megtalálod a nevető borsószemet?

Megtalálod a nevető borsószemet?

Először is, tedd fel a szemüvegedet vagy kapd elő a nagyítódat és lehetőleg ne éppen a legfáradtabb pillanatodban keresgélj, ugyanis az az egy szem nevető bors nagyon jól elbújt a rengeteg társa között és jól fog jönni a tiszta gondolkodást és feszített koncentráció! Még a legszemfülesebb embereken is kifoghat! Készen állsz megtalálni a huncut kis borsót?

Tovább »
Melyik kép emlékeztet leginkább egy koponyára? - Elárulja, min érdemes változtatnod az életben!

Melyik kép emlékeztet leginkább egy koponyára? - Elárulja, min érdemes változtatnod az életben!

Az alábbi titokzatos személyiségvizsgálat képes feltárni azt, hogy min kellene változtatnod az életedben. Ehhez nem is kell mást tenned, mint végignézni a képeket, és kiválasztani azt az egyet, amely a leginkább emlékeztet egy koponyára. Felkészültél? Akkor próbáld ki és tudj meg többet önmagadról!

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép