SZÉPSÉG

Sokoldalú hajformázás, egyedi stílus

Szerző:
Szabó Anna
Megérkezett a Remington eddigi legsokoldalúbb hajformázója: a Your Style, cserélhető fejeinek köszönhetően egyszerre három készülék tulajdonságait ötvözi.

 

A Remington CI97M1 Your Style hajformázó készlete három cserélhető fejének köszönhetően végtelen számú frizura elkészítését teszi lehetővé. A 19 mm átmérőjű sütővas a rugalmas fürtök, a 13-25 mm átmérőjű kúpvas pedig a göndör loknik kialakításában segít, míg 38 mm átmérőjű fésűs fejjel dús és klasszikus hullámos frizurát lehet elkészíteni.


A három kiegészítő fejen kívül további négy vásárolható a készülékhez: egy 32 mm-es elliptikus kúpvas, 25mm-es hajsütővasak és egy 25mm-es hajsütővas XL méretben. Mindegyik tartozék más frizurát készít, így használójuk garantáltan megtalálja a saját stílusát. A termékcsaládot kiegészíti még két fésű is: egy klasszikus szellőzős fésű és egy tupírfésű.


A Your Style rendkívül biztonságos, hiszen minden tartozékfej négyszeres védelmi rendszerrel van ellátva, így a haj nem csak csillogó és stílusos lesz, de garantáltan megtartja egészséges állapotát. Az antisztatikus, kerámia, turmalin, speciális finomra csiszolással kialakított lapok nem engedik, hogy a hajszálak szerkezete megsérüljön.


A fejek kiválasztása után három fokozat közül lehet választani, így hajtípustól vagy állapottól függően lehet beállítani a kívánt hőmérsékletet 220 fokig. A gyors és tökéletes frizura elkészítéséhez a készülék 30 másodperc alatt eléri az üzemi állapotot, így szinte pillanatok alatt kezdődhet a formázás.


A Remington CI97M1 Your Style hajformázó készlethez ajándékként jár egy tartó táska, melyben a készülék és a hozzá tartozó kiegészítők is kényelmesen elférnek, valamint egy hővédő kesztyű, ami biztonságossá teszi a hajformázást.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL