Napi horoszkóp - 2014-09-05

Kos

Kedves Kos! Most nagyon oda kellene figyelned arra, hogy valóban olyan fontosak-e az elveid, mint gondolod. Előfordulhat, hogy olyan ellenségeket szerzel önfejűségeddel, akik talán komolyan akarhatnak, és talán tudnának is ártani neked.

Bika

Kedves Bika! Nem is sejted, mennyi képesség, tehetség rejlik benned. Hajlamos vagy kishitűségre és túlzott szerénységre, ám ezekben a napokban te magad is nagyon meg fogsz lepődni, hogy milyen kreatív vagy. Képességeidnek ma különösen nagy hasznát veheted!

Ikrek

Kedves Ikrek! Valahogy furcsán viszonyulsz a beszélgetésekhez. Vérre menő küzdelmet alakítasz ki egy egyszerű érvelésből, és ezzel jelentős vitákat generálhatsz. Lényegtelennek tűnő dolgok lesznek nagyon fontosak a számodra, majd percek múltán már nem is érdekelnek annyira.

Rák

Kedves Rák! Ma sokat profitálhatsz ismeretségi körödből. Jó képességű és számodra hasznos tevékenységet folytató barátok, vagy családtagok, ma sokat segíthetnek neked, és ez kis szívesség hosszútávon, duplán megtérülhet.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nem leszel éppen könnyű ez az időszak a számodra. Komoly feladatok, és döntéshelyzetek elé állíthat az élet. Ám ügyesen veszed az akadályokat, és a szerencse is neked dolgozik. Egy munkatársad tovább nehezítheti a kihívásokat, de te ezzel is megbirkózol.

Szűz

Kedves Szűz! Nem vagy éppenséggel „beszámítható” állapotban. Könnyen kijössz a sodrodból, már egy apróság hatására is. Képtelen vagy lehiggadni, mert folytonos feszültség van benned, ezért bárki könnyen megsérthet, vagy vitába keveredhet veled.

Mérleg

Kedves Mérleg! Eljött annak az ideje, hogy ésszerűen gondold át kapcsolataidat és élethelyzetedet. Rá fogsz jönni, hogy minden relatív és most már egész más szemmel tekintesz a korábbi szituációkra. Amik azelőtt nagyon fontosak voltak, mára csak halvány emlékek maradnak.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, melyben számot kell vetned lelkiismereteddel. Olyan döntés előtt állsz, ami megkérdőjelezheti becsületességed. Nagyon fontos számodra a hatalom, ezért előfordulhat, hogy rosszul döntesz. Túl heves lehetsz, ezért ma különösen vigyázz a testi épségedre!

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha képes vagy kellően alkalmazkodni a felmerülő nehézségekhez, próbatételekhez, komoly előrejutási lehetőség elé kerülhetsz. Kitűnő alkalom lehet ez arra is, hogy bizonyítani tudd képességeidet.

Bak

Kedves Bak! Ebben az időszakban jelentősen befolyásolhatod a jövődet. Helyes döntéseiddel, hozzáállásoddal és szorgalmaddal most olyan alapokat teremthetsz, amelyre szilárdan lehet építkezni. Ne hagyd figyelmen kívül, hogy ez nem csak a karrieredre vonatkozik.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Életed reneszánszát éled most. Újult erővel, felfrissült lélekkel és szellemi erővel rendelkezel. Bármihez is fogsz a napokban, remekül haladhatsz vele, sőt! Most minden új kihívást, örömmel fogadsz. Elérkezet az idő számodra, hogy a régóta dédelgetett vágyaidat megvalósítsd.

Halak

Kedves Halak! Hiába gondolod, hogy neked nem kell feltétlenül beavatkoznod a dolgok menetébe. Nagyon is sokat számíthat most a te véleményed és az, hogy jelenlegi problémáidat miként tudod feldolgozni. Ne feledd, hogy te is része vagy a társadalomnak.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL