Napi horoszkóp - 2014-09-04

Kos

Kedves Kos! A szerencse ismét melléd szegődik. Minden tetteddel közelebb és közelebb juthatsz majd a régóta dédelgetett vágyaid megvalósulásához. Ma könnyebben ráérzel arra hogyan kell irányítani a dolgokat ahhoz, hogy minden a lehető leggyorsabban megoldódjon.

Bika

Kedves Bika! Össze kellene szedned magad és egy kis erőt gyűjteni. Fáradtnak és életuntnak érezheted magad. Jót tenne, ha kimozdulnál egy kicsit. A sport különösen sokat segítene jelenlegi hozzáállásodon. Sajnos a munkában nem hozod a formád és hajlamos vagy a halogatásra.

Ikrek

Kedves Ikrek! Itt az idő, hogy szembenézz a régi és új sérelmekkel, eddig elnapolt problémákkal. Ma tiszta vizet önthetsz a pohárba, és nagy kő eshet le a szívedről, mert úgy tűnik sikerül rendezned a viszonyodat olyan hozzátartozókkal vagy barátokkal, akikkel régóta nem értesz egyet.

Rák

Kedves Rák! Olyan időszakba léptél, amiben sok minden realizálódik, vagy lezárul. Elérkeztél egy állomáshoz, és egy olyan vonat előtt állsz most, amire új lehetőségek szállnak fel, és régi ismerős helyzetek szállnak le. Ne félj ettől, hisz minden megszokás kérdése.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Talán önző voltál eddig? Ez a kérdés helyénvaló. Itt az ideje, hogy számot vess önmagaddal, volt-e az életedben olyan ember, akivel nem voltál eléggé odaadó, nyitott, bár szeretted volna. Jó, ha tudod, ez a személy talán még most is várja, hogy kitárulkozz.

Szűz

Kedves Szűz! Vigyázz, mert a feladatok könnyen a fejedre nőhetnek. Ha vannak beosztottaid, most úgy érezhetik, hogy lazábbra engedted a gyeplőt. Sajnos előfordulhat, hogy kellő körültekintés nélkül kezelsz komoly dolgokat, félvállról veszed a súlyos problémákat.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ma kifejezetten sziporkázol. Nem kell hozzá sok, és szinte azonnal a társaság középpontjába kerülsz. Szívesen beszélgetnek veled a barátaid és felfigyelnek rád ismeretlenek is. Ma kitűnően el tudod adni magad és ez hosszútávon előnyödre válhat!

Skorpió

Kedves Skorpió! Túlzottan sok időt töltesz újabban azzal, hogy elérj, egy kitűzött célt. Már-már betegessé válhat ragaszkodásod ehhez a feladathoz. Ne légy ennyire elvakult és célorientált, mert ezzel könnyen elriaszthatod magadtól szeretteidet.

Nyilas

Kedves Nyilas! Teljes mértékben meg vagy győződve arról, hogy helyesen cselekszel, és makacsul kitartasz állításaid, véleményed mellet. Óvakodj azonban a kellemetlen meglepetésektől. Előfordulhat ugyanis, hogy egy ellenséged a saját eszközöddel fog leteríteni.

Bak

Kedves Bak! Ezekben a napokban kétségeid merülhetnek fel párkapcsolatoddal kapcsolatban. Valami nem stimmel, úgy érezheted, képtelen vagy megérteni partneredet és ő is téged. A szoros kapocs meglazulhat ezáltal és konfliktusok kialakulásához vezethet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ne hagyd, hogy kiábrándítsanak rosszakaróid! Ha sikerült tisztáznod magadban, mit akarsz, állj ki magadért és vágyaidért! Ne törődj most azzal, hogy mások mit gondolnak. Vedd elő határozott, magabiztos énedet, és mutasd meg mindenkinek, mire is vagy képes.

Halak

Kedves Halak! Igencsak össze vagy zavarodva. Nem tudod mit kéne tenned, és folyamatosan mások véleményére hagyatkozva tudsz csak döntésre jutni, még egyszerű kérdésekben is. Szükséged van mások racionális meglátásaira, hogy a földön érezhesd magad.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL