Hozzávalók:
- kalács, vagy valamilyen édes kifli (tulajdonképpen bármilyen péksütemény megteszi)
- nutella
- néhány szem eper
- vaníliás cukor
A kalácsot, vagy kiflit (a képen csíkos, édes kifli), hosszában elvágjuk, megkenjük nutellával, néhány szelet epret ráfektetünk, összecsukjuk csinos kis szendviccsé, majd egy melegszendvics-sütőben megsütjük.
Meghintjük alaposan vaníliás cukorral, a tányérra dekorációként pár szelet epret teszünk, és természetesen nemcsak reggel, hanem a nap bármely szakában elsüppedhetünk ebben a roppanós, édes csodában.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK