MÁGIA

Őszi szexszertartás

Szerző:
Szabó Anna
Az ősz az év egyik olyan időszaka, amikor az évszakok változása a legerőteljesebben játszódik le a szemünk előtt. Hagyd, hogy az őszi szex az évszak tulajdonságait tükrözze azáltal, hogy megtestesíti a tervezés és a megszilárdulás témáit. Ez a jövőképek kialakításának és az új dolgok kipróbálásának időszaka a szexben is.

 

Tippek őszi szexhez

Szexis történetek olvasása vagy írása egymásnak
Nem kell bestseller írónak lenned ahhoz, hogy különleges látomást írj, kizárólag a kedvesednek! Vállald a kockázatot, és írj egy olyan mesét, amit soha nem fog elfelejteni. Ha nem vagy benne biztos, hogy partnered mit talál izgatónak, miért nem kérdezed meg tőle? Kaphatsz néhány célzást, amelyek felélénkítik majd a gyakorlatot. Ha az írás végképp nem a te asztalod, böngéssz az interneten, vagy vásárolj néhány minőségi erotikus irodalmat. Bújjatok össze a takaró alatt, és felváltva olvassatok fel egymásnak.
Felváltva csinálni a dolgokat
Mivel a változás az ősz egyik alapvető témája, miért ne tennétek külön erőfeszítést annak érdekében, hogy a szexualitásban is felváltva tegyetek dolgokat. Ez lehet olyan egyszerű, hogy mindketten felváltva választjátok ki a színhelyet, vagy lehet szó valami bonyolultabb dologról is. Például: miért ne engednétek meg, hogy egy éjszakára teljes mértékben az egyik partner irányítsa a dolgokat, arra bátorítva őt, hogy ideális körülményeket hozzon létre. Ne feledd azonban, hogy a „nem”, mindig „nem”-et jelent. Ez különösen nagy kihívást jelentő gyakorlat akkor, ha mindig ugyanaz az ember kezdeményezi a szexet vagy irányítja általában az aktust. Az elrendezés vagy a tettek felváltva történő irányításának elképzelése feltár bármilyen bizalmatlanságot a kapcsolaton belül, ezért bizalmat épít kettőtök között.
A betakarítás ideje
Mivel a táplálék betakarítása és előkészítése ősszel történik, miért ne foglalnátok be valamilyen ételt a szexuális életetekbe? Talán egy ideje nem voltatok már kettesben vacsorázni egy csodálatos étteremben, tehát foglaljatok asztalt, öltözzetek fel a legszexisebb ruhátokba, és a desszertre otthon, az ágyban kerüljön sor. Ha sohasem játszottatok még az étellel, ez jó alkalom lehet a kísérletezésre. A méz, a mangó, a tejszínhab és a pezsgő mindig finom, élvezetes dolog, amelyeket le lehet nyalogatni a partnered testéről.

 

Előkészületek a szertartáshoz


Előre tervezd meg, melyik szobában, vagy a szabadban fogod tartani a szertartásodat. Gondoskodj róla, hogy kellemes hőmérséklet legyen. Ezt az Őszi szertartást tedd éjszakai szertartássá. Gondolatban szándékod legyen világos.

Kellékek

- narancssárga vagy sárga gyertya
- faszén és gyógynövények: kapor, lótuszgyökér, nősziromgyökér és tömjén
- 1 nagy és zamatos alma
- néhány játékra alkalmas étel: tejszínhab, méz, csokoládé – bármi, amit szeretsz, és kedvet kapsz hozzá
.


A szertartás menete


Gyújtsd meg a gyertyát, és ülj a fénykörébe. Az alábbi versike segítségével hívd segítségül az istennőt és az istent:


„Téged hívlak, az Ősz szent istennőjét.
Téged, aki minden dolog növekedésében, változásában
és betakarításának ünneplésében leled örömödet.
Ma arra kérlek, segíts nekünk az Ősz dicsőségét (itt mondd el céljaidat) megünnepelni.
Téged hívlak, az Ősz és a bőség szent istenét.
Téged, aki erőnkben és képességeinkben együtt teremtesz velünk.
Ma arra kérlek, hogy segíts nekünk (itt mondd el céljaidat) elérésében.
Szent istennő és isten, arra kérlek, legyetek ma éjjel itt, hogy áldásotokat adjátok a hamarosan létrejövő egyesülésre.”


Ha elmondtad a fenti kérést, gyújtsd meg a gyógynövényeidet vagy füstölődet, lazulj el és hangolódjatok egymásra. Vegyetek néhány mély lélegzetet, kifújva magatokból minden stresszt és feszültséget. Először egyikőtök vegye kezébe az almát. Az alma közös életetek eddig elért eredményeit jelképezi. Gondolj arra, mit értetek el egymással kapcsolatban. Csak pozitív szempontokra gondolj. Most harapj bele az almába és mesélj partnerednek az egyik szempontról és arról, hogyan változtatta meg az életedet, és hogyan vált a javadra. Majd csókold meg a partneredet, és add át neki az almát. Ő is harapjon egyet, és tegye ugyanezt. Folytassátok az alma átadásával, az eredményekről szóló történetekkel és a csókkal, míg el nem fogy az alma.

Most kezdjetek játszani valamelyik finom étellel, de ne csak a nemiszervekre koncentráljatok – legyet kreatívak, érezzétek jól magatokat. Érezd, mennyire vágyik rád és mennyire vonz téged kedvesed. Engedd meg magadnak, hogy érezd a szeretkezés/szex teljes élvezetét. Nagyon sok erő van ebben a betakarításban, és ez az erő a vágyadhoz irányítható. Érezd, hogy a szexuális erő hogyan száguld át most testeden és partnered testén egyaránt.

A szándék


Amikor közel jársz az orgazmushoz, gondolatban próbáld szavakba önteni a céljaidat. Az orgazmus pillanatában pedig csak egyedül erre a célra gondolj, hagyd, hogy kirepüljön az Univerzumba. Az is jó, ha egy szimpla igen-t kiáltasz, vagy egy olyan szót, ami kifejezi vágyaidat, szándékaidat. Képzeld el, amint a szexuális energia elbocsátásának ereje szándékodat az istennő felé hajtja! Ha mindent jól csináltál, egy hatalmas energia- és hőhullámot kell érezned.


A szertartás befejezése


Élvezzetek egy kis csendes közös pihenőt. Ha szeretnétek, vegyétek fel a köntöst, vagy öltözzetek fel. Semmisíts meg és temess el minden megmaradt faszenet és gyógynövényt a cserépben. Oltsd el a gyertyát.

 

 

Stacey Demarco, A Nőiesség Varázsa
(Édesvíz Kiadó)

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevőban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igazi lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre - a hálószobában és azon kívül is. Józan kapcsolati tanácsokat vegyít bizonyítottan hatásos mágikus technikákkal. A családalapításhoz készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL