MÁGIA

Őszi varázslat a lehangoltság ellen

Szerző:
Szabó Anna
Amikor a nappalok sötétek és borúsak, megeshet, hogy lehangoltság lesz úrrá rajtad. Ez az őszi kelta varázslat azonban újraéleszti a lelkedet. A kelta törzsek az orbáncfű ragyogó sárga virágait a nap életadó sugarai jelképének tekintették. A mágikus növények királya, megvéd a negatív hatásoktól.

 

Kellékek


- 1 kerek sárga abrosz
- orbáncfű olaj
- 2 sárga gyertya,
- sárga virágok.


A varázslat menete


Szépen terítsd le az abroszt a földre, simítsd el, hogy sehol ne legyen gyűrött, majd cseppents rá néhány csepp orbáncfű olajat. A gyertyákat is kenegesd meg az olajjal, a sárga virágokat pedig oszd két csoportba. Ülj le az abrosz közepére, a virágokat pedig tedd le a két oldaladra. A két sárga gyertyát gyújtsd meg, majd helyezd el úgy, hogy az egyik előtted legyen, a másik pedig mögötted. Végy egy szál virágot a kezedbe, nézz bele az előtted égő gyertya fényébe, majd mondd hangosan az alábbi varázsigét:


„Ó, gyógyító fény, ölelj át, könnyíts lelkem legsötétebb óráján!”


Képzeld azt, hogy a gyertya fénye átárad a kezedben lévő virágba, és azon keresztül átjárja egész testedet. Koncentrálj erre az eseményre addig, amíg csak tudsz, majd állj fel. Észre fogod venni, hogy a melankóliának nyoma sincs benned. De ahhoz, hogy teljes legyen a varázslat befejezése, a kezedben lévő virágot el kell ásnod, tehát vissza kell adnod az Anyaföldnek.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL